Eğer bir ilişkide soğuk görüyorsanız karşınızdaki emin olun size karşı olan ilgi sohbet doluluğunu başka bir yere aktarıyor ve dolduruyordur malum bir yer boşaltılmadan başka bir yer dolmaz.
Yapılması gereken bir adım geri atmak ve aramasına yazmasına fırsat vermenizdir. Bu ilişkinizin her zamanında böyledir siz karşınızdakine sizi hatırlayıp aramasına fırsat vermezseniz kayıp korkusu yaşadığı izlenimini verirsiniz ve kim az severse bir ilişkide o ilişkiyi o yönetir.. herkese mutlu hafta sonları dilerim
günün ilk sohbeti devamının nasıl geleceğini gösterir bu kadar ilgi meraklısı olmayın kızlar her allahın günü yazışmak istemiyoruz özellikle arada mesafeler varsa uzağımızda olan biri sevdiğimiz kişi bile olsa göz görmezse olmaz sürekli bu mesajlaşma bizim üzerimizde kontrol sahibi olma hissi niye var bu çok rahatsız edici erkek için birden fazla anlamı var darlamayın yanyana olduğunuzda samimi olun yeter o ilişki yürür ama siz egonuzu besleyecek bir it arıyorsanız tabiki o ilişkide erkek sıkılır ve bitirir olgunlaşamayan bir kıza babalık yapmaya niyetimiz yok
Heyecan bitmiş. İlişki sıradanlaşmış. Herkes yeterince birbirinden tatmin olmuşsun benziyor. Biraz fantezi, romantizm ve yeni şeyler lazım. Daha ateşli heyecanlar lazım. 😎
Yani genelde biten ilişkilerimin son konuşmaları bu şekildeydi Karşı taraf böyle konuşmayı başlatmış peşinde koşmamak adına sende soğuk yapıyorsun ama işler daha ciddiye gidiyordur ve sen ilgisini geri kazanmak için her şeyi denersin ama olmaz ve biter aşk acısı sancılar sonra iyileşme süreci..
Ah canım ya, bence burada bir şeyler ters gidiyor gibi görünüyor 😔. Eskiden daha ilgili olup şimdi soğuk davranıyorsa, duygusal mesafelenme yaşıyor olabilir. Belki bir şeyler canını sıkmıştır ya da ilişkide bir sorun hissediyordur. Ama en iyi çözüm, açık ve dürüst bir şekilde onunla konuşmak. Ne hissettiğini ve ne olduğunu sormaktan çekinme. Söyle, anlamadan çözüm bulamazsınız. 🧡
Sen bitir diye gözüne bakıyo bir an evvel bitir bence...😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
9 ay
Okurken irite oldum. Tek bir duygusal cümle yok. Arkadaşım ile bile tatlım canımlı konuşurum. Kaldı ki sevgilim bana yazdığı kelimeler de buz dolabı gibi yazsa soğuk soğuk direk şeriti çeker yol veririm. Uğraşamam böyle ikinci sınıf muamelesi gibi. Zorla yazıyor resmen, az daha ıkınsa bir rahat ver diyecek.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
9 ay
Aynen böyle oluyor işte, yakın zamanda burdan biriyle gece karı koca gibiyiz sabah itibarıyla ne bir günaydın ne de yazdığım msja cvp vermeye tenezzül, ne de verilen cevapların uzunluğu, yani bitti bitecek dediğin ilişki de aynen dediğin şekilde oluyor ben de yol verdim gitti
@Yaseminze ben sırf burada millet evliyim yazdığında başına usuşmesin diye evliyim yazdığın yorumları bile silmek gibi ince bir düşünceye sahipken saçma sapan bir şekilde engellemen gerçekten çok saçma ve gereksiz oldu
İkisi de birbirinin bir tarafında değil bence. Çünkü sevenler bu şekilde konuşmaz. Seven insan gökyüzünden tut, yeryüzüne kadar konu bulup konuşabilir. Bu mesajlarsa toksikleşmiş bir ilişki görüntüsü.
Bu bitti bitecek ilişki gibi değil de adı koyulamayan ne olduğunuz belli olmayan ya da aranızda olmamanız için sebepler olan birisiyle olan mesajlaşmalara benziyor 😂
Değişik davranan o değilde sen gibisin. 'Beraber olsun' dedikten sonra ortaya başka bir konu açabilirdin. Bazı şeyleri karşı taraftan beklemeden yapmak gerekiyor.
Çok düz çok stabil artık bir sıkılmışlık vibe var mesajlarda ama bu durumu konuşabilirsin ayrılmak gibi niyetinin olup olmadığını yokla boş yere zaman çalmasın
Eskiden yoğun ilgi gosterip şimdi kısa soğuk cevaplar veriyorsa senden uzaklaşmaya hazırlanıyor ya da önceliği sen değilsin artik bana kalırsa uğraşmayın daha fazla direk bitirin bu ilişkiyi
Bence gayet normal samimi davranış sergilemiş. Gel beraber olsundan sonra cevap bile yazma gereğinde bulunmamışsın. Hak ettiğin şekilde davranıyor gayet.
Biraz daha sevgilisiymiş gibi cevap verebilirsin en yakın kız arkadaşımla daha aşko kuşko konuşuyorum ben😂😂 Baktın bunları yaptıktan sonra dönüt vermiyor tekmeyi bas
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
9 ay
Adam nude mi atsın mq daha ne kadar samimi istiyonuz. Erkeklerden hep sirk maymunluğu talep ediliyor... Bu dünyanın çivisi çıkmış kadın doğmak varmış mq aç bacağı gez yaya yaya her türlü esastır nasılsa.
Muhabbet konusunu bitirmiş olabilirsiniz bu daha az sevdiği anlamına gelmez ama ilişkide sorun yok anlamına da gelmez
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
Adam sana demiş ki ne yapıyorsun, sen demişsin ki oturuyorum sen, sonra adam kahvaltı yapıyorum diyince tekrar napıyorsun demişsin. Ya konuşmayı bilmiyorsun ya da bu işin içinde başka bir şey var muhsin :D
O döngü korkunç max ilişkim 2 ay devam etti gerçi sanal uzak mesafe etkenleride vardı sonuçta gerçek gibi olmuyor ve cevap vermemeler soğuk haller kısa aynı yanıtlar görüldü bile atmamalar ya da hiç cevap vermeden saattler sonra görüldü atmalar günlerce hiç yazmamalar ya da yazanda yukarıdaki sohbet gibi oluyor 5 dk içinde biten konuşma onun acısını çekersin sonra başka ilişkiye adım atarsın oda aynı sonuçlanır ve ondan sonraki diye gider ve ilişki her anlamda sadece dert hep diken üstündesin ilk başlardaki gibi değilse hiç bir şey bitireceksin başkasını bulunca böyle yaparlar boş kalmaz onlar bal arısı gibi
Kesinlikle öyle ama baktın karşı kişi öyle yapıyor sende kesmelisin konuşmayı çünkü bir süre sonra toksik bir hâl alır Allah muhafaza kâfirlerden çekmediğini böyle bir ilişkiden çeker 🌚
Oyle gibi duruyor bitti bitecek gibi. Gel berber olsun demiş. Nerdeyse 4 saat sonra yazmışsın napıyorsun diye o da o mesaja 40 dakika sonra cevap vermis falan. Hiç samimi değil konuşmanızda. Hakkınızda hayırlısı olsun bitecekse de.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
9 ay
Maalesef ki gidiyor gönlünün efendisi..
Ben kız Arkadaşımdan ayrılmadan bir gün önce böyleydim 😎😎