Uzmanlara göre evet! Kadının da, erkeğin de karşısındakinden değer görmek istediğini belirten uzmanlar, "Cimri kişi, ilişkisine yeterli zaman ayırmayabilir, hediye almaktan kaçınabilir, yeterli sevgiyi gösteremeyebilir... Bu da ilişkiyi yıpratıp sonlanmasına neden olabilir" diyor...
cimrilik den ziyade kadinlar sevgili doneminde para harcayan gezdiren yediren iciren erkek arar ister istemiyorum diyen yalqn soyler... evlilikde bile evin var mı kiza bakabilecekmisin koz calismazsa paran yetermi altin bilezik baslik parasi... evden cikicak kiz yakinina para her sey erkek den beklenir... gecin bu isleri paran varsa memleketine karsi domaltirsin paran yoksa otuzbire devam
Hem cimrilik hem açık ellilik insanların bir ilişkiyi sonlandırmöası için bir neden olur gerçekten.. Cimrilik bazen haysiyet kırıcı olabildiği gibi çok eli açıklılık da düşkünlüğe neden olabilir..
Kesinlikle oyle bence. Cimrilik yoksullukla cok farkli seyler. Ben evliyim ikimjzde ogrenciyiz. Cok paramiz yok sadece gecinecek kadar. Bisi istesem belki de alamayacak. Ama ben bisi begensem hemen arastirir ne kadar oldugunu isteyip istemedigimi. Ben israrla vazgeciririm. Gonlu zengin ya benjm kocisimin 😂
Evet kızkardeşim 2 gün önce sevgilisini cimri olduğundan ter etti hak verdim de. Adam dolar kazanıyo ama 4 tane mum almış evine 2 tane de bana al demiş kardeşim almamış böyle ufa tefek şeyler işte sinir bozucu
Mantıklı sebepler dışında sürekli verici olmamalı insan ama tabi. Ki birşeyleri başlatmak için güzel hediyeler vakit ayırmaşar filan elbette yapılmalı ama yeri vardır herşeyin aptal konumuma düşmeden ve romantik duyarlı olmalı insan sevdiğine karşı ve karşılıklı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Parası olmayan aşk yaşamasın demeye geliyor bu birazda. Üzmeyelim onları 😐
Hem evet hem hayır. Eğer ki para biriktirip güzel şeyler yapıyorsa , planları varsa bu cimriliğe kapı sonsuza kadar açık. Ama cimri olmayıp parasını her önüne gelene de harcıyorsa kapı orada
Kadinlar icin iliski bitirme sebebidir cunku herseyi erkekten beklerler. Gezelim tozalim yiyip icelim erkek karsilasin buda durumu iyi olmayan birine agir gelebilir cunku iki kisilik masraf yapiyor
Beştaşla evlilik teklifi istiyorum dedim yüzüme baktı andaval. Gerçekten almayabilrsin maddiyatı geçtim maddi yönden iyi ama insan iki güzel söz söyler almayacaksa da olayı çevirir işte cimriliğin ince çizgisi eli de dili de cimri. Uzak durunuz
Hayır elbet her iki cinstede cömert olmalı ama eğer yanında bir bayan varsa yemektir içmektir veya bir alış verişse erkek çömert olmalı bu bizim kültürümüzde var yani genelde hep çömert olmuşum benim karekterimde buyük ölçüde bulunur cömertlik
En İyi Cevaplar