Taraflardan birisi soğumuş, ilişkiyi sorgulamaya başlamıştır. Artık o bildirimin pek bi heyecanı kalmamıştır.

Taraflardan birisi soğumuş, ilişkiyi sorgulamaya başlamıştır. Artık o bildirimin pek bi heyecanı kalmamıştır.
Normalde iki taraf da sık sık mesajlaşıyorsa ve son zamanlarda bahanesiz bir şekilde mesajlara erken cevap yazılmıyorsa son demleri olabilir. Tabii diğer durumları da değerlendirmek lazım. Sonuçta herkesin tek işi gücü devamlı sevgilisiyle mesajlaşmak olmuyor.
Normal zamanda anında geri dönülürken şimdi sebepsizce geç cevap veriliyorsa başka birisi yoksa bile karşı taraf soğumuş ve iletişim kurmak istemiyordur
Mesajlara geç dönülmesi ilişkiyi çok fazla etkilememeli. Herkesin bir özel hayatı var ulan adjaksl
Çok haklı bir haykırış taktir ettik jsjsm
Tabii ki, yine haklıyım ya offf
Teşekkür ederim 😌
Şu mesajları fazla ciddiye almayın insan yüzü gören ilişkileriniz olsun :D
Ciddiye alanlara yan masadan ikramımız olsun bu soru. 😑
Üzüntü verici cidden :D
Üzülmek için bahaneler arıyoruz sanki 😑
Daha üzülecek çok detaylar çıkacak karşımıza. Bunlar es geçilecek şeyler. 😬
Yok ünlem koydu, yok virgül koydu, yok görüldü koydu bunların her birine anlamlar yükleyip aylarca düşünmeler kusura bakmayın ama hem komik hem üzüntü verici. Karşıdaki kişinin hangi pskolojik yapıda o tepkiyi verdiğini asla bilemediğiniz için buna kafa yormak saçma geliyor bana :)
Cevap
12Cevap
Bence ilgisizliktir
Başı karışık ola bilir işi ola bilir her an benden soğudu diye düşünmek yanlış karşı tarafın yapısını iyi biliyorsan takmamak gerek illaki dönüş yapar sebebini der
Sürekli yapılan bir hareketse soğuma olur. Mesajla iletişim çok duygusuz geliyo bana bazen.. Yüzyüze görüşmek daha samimi, keyifli. ya da en kötü telefonda konuşma olmalı..
Mesajlara geç döndüğü için trip atmak çok çocukça geliyor bana müsait değildir şarjı bitmiştir başka sorumlulukları vardır.. mesajıma geç cevap veriyor ee terkediyim gerçekten komikmiş
İşi olabilir ancak her zaman rutin haline gelmişse bilin ki başkası gelip seni geçmiştir. Sadece rutin olarak yedek hal alırsın ya da güle güle der işte zamanla.
maalesef ki öyle. Tuhaf ama yazarakda olsa insan o samimiyeti o ilgiyi yakinligi ya da mesafeyi soğukluğu bı şekilde hissediyor.
Bence hayır. En azından ben manita mı biliyorum. Çalışıyor ve ilk gördüğü fırsatta yazıyor veya arıyor tripe gerek yok.
İşi varsa ya da uyuyakalmışsa dönemeyebilir. Hemen ayrılığa yormamak lazım.
Böyle bir durumu mütemadiyen yaşarsam, ne kadar çok seversem seveyim, artık beni bulamaz
Evet. İletişimsizlik bitirmek için yeterli bir durum.
Yani genelde evet taraflar birbirinden soğumuştur çoktan
İlişkiyi bırak normal bir insanın bile mesajlara geç cevap vermesini sevmiyorum
Devamlı olarak yapılıyorsa, sessizce uzaklaşmak iyi olur.
Sık mesajlaşırken böyle bir hâle geliyorsa evet, haricinde hayır. Herkesin işi gücü var yahu.
O ilişki ölmüştür bitmistir
ben her zaman ıyı tarafından duşünürüm , işi gücü vardır derim
Yüzyüze görüşmek daha samimi.
Heyecanı gitmiş, bitmiş de resmiyete dökülmemiş 😏
Son dönemdir
Öyle bir şey ilişki bile değil yedekliktir
Sorarsın neden geç dönüyorsun diye
mazeretsiz geç yazandan olmaz ya
Evet bitmiştir
Gelde anlat bunu beyne
bi daha yazmam ki sjsjs
Uzatmaları oynuyor.