Uzun evlilikte başka birine aşık olmak normal mi, bu duyguyla nasıl başa çıkılır?

9 yıllık evliyim 1 oğlum var isim güzel şükür maddi olarak özgürüm yani. Eşim kendi işine sahip işleri iyi su anda ama sürekli işle. mesgul uzun süredir bir de altın aski para neyim varsa kendi işini kurşun hayali o diye verdim. Kredi çektim ödüyorum. Başka adamlar eşlerini rahat ettirirken ben eşim yüzünden 9 yıldır borc ödüyorum. Herkes eşini yaşatırken benim eşim beni batırıyor. Kendisi de ovunmuyor tabi o da sıkılıyor bu duruma ama faiziyle hepsini ödeyeceğim diyor. Kusura bakmayın ama evlilikte herkesin parası kendine. Ben her sabah 7 de kalkiyorsam ise gitmek için bı zahmet benim de kendime ait bir birikimim olmalı. Neyse bu işin küçük bı kısmı tabi. Evet borç harç sayesinde bicok şeyin sahibi olduk ama borçlu olmaktan da inanılmaz bunaldım. Neyse bütün bunlar olurken birinin yüksek ilgisine maruz kaldım ama resmen bana aşık olduğunu dibine kadar hissettiriyor. İlgisi alakası gözü hep üzerimde. Üniversite zamanında yaşadığım aşka çok benziyir. Belki de o günleri ozledigimden bilemiyorum. O da evli 2 çocuğu var. Niyetim asla kimsenin yuvasını yıkmak değil Allah bana öyle bişey nasip ettirmesin inşallah ama çok seviyorum onu varlığı çok iyi geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum hiç böyle çarasiz kalmamistim

Uzun evlilikte başka birine aşık olmak normal mi, bu duyguyla nasıl başa çıkılır?