Aldatma zaafı, duygusal boşluk ve hayatımın boka sarması normal mi sizce?

Arkadaşlar ben ortalama bir yakışıklılığa sahibim ve ağzım süper laf yapıyor. Çevremdeki çoğu kızı çok rahat tavlayabiliyorum fakat birisiyle bir ilişki yoluna girince aklım hemen başkasına kayıyor, hayatıma birini alana kadar da hiç aklımda ilişki düşüncesi olmuyor. Sadece ihtiyacımı görüp uzuyorum kızdan. İstemsiz oluyor bu bundan müzdaribim. Aldatma zaafım var bildiğin aldattığım kız ile sevgilime fotoğraf yollamak hoşuma gidiyor. Zeki kızlarla ilişkim hiç yürümez depresyona girmiş canım kızları tercih ediyorum hep, bir hafta onunla bir hafta bununla. Olayların en başında 2 senelik bir ilişkim vardı vefat etti öyle bir ayrılığım oldu. Kimseye karşı bir şey hissedememeye başladım iyice aşk hayatım anlattığım gibi. Hayatımda onun eksikliği varken hiçbir şeye odaklanamıyorum, işe giriyorum hemen kovuluyorum arkadaş çevremi bitirdim herkes benden nefret etmeye başladı. Çok iyi pazarlamacıyım boş zamanlarımda battaniye yorgan kılıfı çarşaf falan satıyorum pazarlarda falan. 2 senedir b*ka sardı her şey bahsetmek istedim.

Aldatma zaafı, duygusal boşluk ve hayatımın boka sarması normal mi sizce?