Her Haraketimde Rezil Olmuş Hissediyorum?

Selam.. Ben bir kaç yıldır gerçekten aşırı derecede garip hissediyorum biri bana mesaj attığında karnım ağrımaya ve üşümeye başlıyorum. Yeni tanıştığım biri bana mesaj atınca ne yazsam daha iyi olur diye düşünmeye başlıyorum ve çok stres yapıyorum sadece yeni tanıştığım biri değil herhangi birisi de mesaj attığında öyle hissediyorum aşırı soğuk basıyor ve karnım çok şiddetli ağrıyor engel olamıyorum kendimi çok aptal hissediyorum ve en ufak haraketimde herkese rezil olmuş gibi hissediyorum ve kendimi suçlamaya başlıyorum her zaman Allahtan yardım diliyorum böyle hissetmek istemiyorum veya bende bir yanlış varsa bunu düzeltmek istiyorum. 2020 Yılında başladı aslında bu olay. Bir çocukla tanışmıştım hep bir şey yapıyordu hep affediyordum seviyordum bırakmak istemiyordum çok aptaldım ama böyle böyle sürekli her yazdığı mesajda elim titremeye ve korkmaya başladım. Her ondan bahsettiğimde şu anda bile karnım ağrımaya başlıyor. Bir şey yaptıktan bir kaç dakika sonra neden yaptım diye kendimi sorguluyorum çok tövbe ediyorum. Pes etmiyorum ama o duyguyu hep hissediyorum insanlar benimle iyice tanıştığında bana her zaman “seni ilk tanıdığımda çok itici bulmuştum” diyorlar çevrem de çok fazla yok nasıl bu duygudan kurtulabilirim bilmiyorum her şeyi çok düşünüyorum biri gelsin mesela bana çok iticisin desin 5 yıl sonra hâlâ hatırlarım ve pişmanlık duyarım. Her şeyi çok düşünüyorum. Ne yapacağım bilmiyorum annem benim üzüldüğümü görünce üzülüyor. Amerikada yaşıyorum bir kaç doktorum var ve bir günde 4 ilaç 2 vitamin alıyorum bazen artıyor bazıları haftada 1 falan. Annemin de üzülmesini istemiyorum insanların önüne çıkmak istemiyorum annem üzülmesin diye her şeyi denedim ama olmuyor ne yapacağım gerçekten bilmiyorum annemi çok seviyorum ve gerçekten üzülmesini istemiyorum kendimi düzeltmek istiyorum..

Her Haraketimde Rezil Olmuş Hissediyorum?