Duygusal boşluk insanı geri dönülemez hatalara mı itiyor?

Hayatında sevgilisi, kocası olmayan her kadın duygusal boşluktadır zaten. aman uzak durulsun diyorsanız gidin erkeklerle olun sayın erkek arkadaşlar. hatta ve hatta sevgilisi ve eşi olupta duygusal boşlukta olan da çok kadın vardır. bu arada hangi cins sadece işi kariyeri ve hobisiyle kendini tam hissediyor acaba? herkes duygusal anlamda onu çok seven bir karşı cinse ihtiyaç duyuyor. yaratılış.. fıtrat.. doğru mu? değil.. kendi değerini onaylatmaya ihtiyaç duyulması saçma mı? saçma ama işte.
Sen mantıklı görüşler atabiliyor muydun?
Arada yaparım böyle hatalar
Hep yap lütfen 😄
Hiç tarzım değil
Kuru yaprak değilsin ki rüzgarda savrulasın, kendin olmanın sorumluluğunu kendin üstlen diyorum kendime.. Bahanelerin ardına saklanma.
Ama gerçekten insan şefkate aç yaşıyor. Kendimden şefkati esirgediğimi bir tık geç anladım. Meğer kendime vermediğim bir şeyi insanlardan bekleyip duruyormuşum. Şefkat alacakmışım gibi hissettiğim yerde de insanlara bağımlılık geliştirmişim.
Neyi niye yaptığımızı çözersek zayıflıklarımızın altyapısını sağlamlaştırabiliriz.
Çok güzel bir görüştü teşekkür ederim.
İlham oldun 🌺💐
Teşekkür ederim ❤️❤️
Evet aynen öyle..
Duygusal boşlukta olan bir kisi, içindeki o boşluğu dolduracak bir arayış içine girdiği andan itibaren, en çok hata yapacağı bir dönem içine girmiş demektir.. Çünkü sağlıklı ve mantıklı kararlar alamıyacağı ve karşısına çıkan ilk limana sığınmaya çalışacağı kesindir..
Cevap
13Cevap
Duygusal boşluktayken insanlar hata yapabilirler
Ben sürekli duygusal boşluktayım ama hata yapmıyorum sadece anı karar alabiliyoruz
Maalesef öyle.. Yanlışlar insanlar, yanlış ilişkiler hep o yüzden başımıza geliyor. İnsan biraz kontrolü kaybediyor.
karşı cins kandırdığında düşüyoruz diyebiliriz izmirli
Evet ilk ilişkide kızlarda çok oluyor eğer sevgisiz büyümüş se azıcık bir ilgide onu seviyor sanıyor çünkü susamış o azıcık su ona çok tatlı geliyor
Susuzluktan ölüyorum sen su diyorsun fjfjf.
Değilim 😄
Çok sıcak yaa.
Evet buna dikkat etmek gerekiyor. En çok böyleyken hata yapıyoruz.
Hata değildir kendisi öyle yapmak istemiştir belki de..
Mutluyken söz,
Üzüntülüyken karar,
Sinirliyken cevap verme
demiş atalarımız ve doğru demişler
Duygu yoğunluğu hata yapmaya sebep oluyor.
Hata mı bilmemde boşluklar tehlikelidir nereye düşeceğin belli olmaz
Ben açken düşünüyorum
Düşüyorum olacaktı pardon biraz açlık hissi var ondan hata yaptım sanırım 😉
Bir duygusal boşluktayken birde sınırlı iken
Evet öyle oluyor ☹️
hata derken? Sevmek hata ise cezama razıyım ❤️
Hayır, abtestsizken düşüyo
Kesinlikle
Evet.
Evet
Galina öyle
Sanirim