Duygusal boşluk, kıskançlık, nefret, merhamet? Sizce hangi duygu 💭

Duygusal boşluk, kıskançlık, nefret, merhamet? Sizce hangi duygu 💭

Hiç kimse Allahtan daha merhametli değil ve af edilecek kişi bunu hak etmeli!
Kıskançlık beli bir zaman sonra sorun olabiliyor, fakat, kıskanmayan da sevmez zaten! Kıskanılmayı istemeyen bir kimse de sevilmez zaten! Güven meselesi, güven, fakat, aşırısı da hataya sürükler!
Nefret, daha çok insanın iç dünyasını karartır ve kişinin karakterini derinden etkiler!
Ben şahsen, nefret etmemeye çalışırım, aynı zamanda da zarar gördüysem, sokmam yanıma!
Daha çok, karşıdaki kişiye göre değişir!
“Biri bana nefret kokuyorsun demişti” buna sebep olan ta kendisiydi, fakat yine de bunu ona söylemedim!
Teşekkürler 🙏
İyi niyetin sonucu kötü oluyor o yüzden iftira atıldı biri yakın akrabam biri arkadaşımmış sözde akraba olanı bize bırakmazdım gelsin ama kardeşi var daha masumdu bişey diyemiyordum kardeşi olmasa anasıyla birlikte küfrede küfrede kovardım anası o arkadaşım dediğim hiiiç! e gece bizde kal dedi kaç kere ben kalayım diyince kalma annen kızıyor diyordu bi gece o arkadaş dediğim hiiiç! onlarda kaldı kardeşi kaldı dedi diğerleri inkar etti bu yaz geldiklerinde arkadaşım dediğim hiiiç! t e n bahsetti bir kaç kere ev aldılar anahtarı birine vermişlerdi diyordu kadınları getirip muayene etmiş inanmadım çok fazla gidip gelmişler deyince inandım anahtarı bize asla vermez zaten yakında fuhuş yeri olacak gibi çok küçük kızlar bile bedenlerini gösteriyor ailedenmi görüyorlar yabancıların yanında da çıplak olmalarınımı sağlıyorlar bilmiyorum
En çok hatalar duygusal boşluktan. Kıskançlığın dozu kaçırıldığında yapılıyor. Gözler olayları çok farklı algılıyor. Duygusal boşlukta ki çok fazla tanımadan aşk yaşanıyor.
Cevap
17Cevap
Olabildiğince sakinim.. İnsanların yaptıkları kendilerini bitirmeye yönelikse özellikle hiç bir duygumu heba etmiyorum.. Keyifli günler..
Fazla merhamet bana göre. Nasılsa affediyor diye sürekli yanlış yapılır o insana.
Kıskançlık veya ego
Kıskançlık merhamet bir anlık sinir hata yaptırır
Çok heyecanlı olmak ya da çok aşırı sakin olmak sanırım
Genel olarak duygularımızı yoğun yaşadığımız zaman yapıyoruz
Sevgi ihtiyacı bana çok şey yaptırdı. Sonunda hiç kaldı.
Bütün duygular gereğinden fazla olursa hata kaçınılmazdır.
AŞK insanı öyle bir hasta eder ki hayatı paralel evrende yaşatır
Tam beni tarif etmişsin söylediğin gibi kıskançlık nefret
Duygusal boşluk da kıskançlık da hırs da..
Bence daha cok duygusal bosluk hataya sebep olur.
Öfke ile kalkan zararla oturur
Sevgi de sevgisizlik te
Tutku, arzu...
Saydın bir çoğunu bence de bunlar 😄
Sevgi ve aşk insanı hataya yönlendirir..
Kıskançlık.
İhtiras...
Kıskançlık
Sinir
Öfke
Duygusal boşluk
Kıskançlık kuşku...
Duygusal bosluk herseye sürükler
Duygusal boşluk
Merhamet.
Hırs
Yoksunluk