Merhabalar,
En çok yanlış karar aldıran duygu aşk ve nefretmiş. Bilemiyorum👀

Merhabalar,
En çok yanlış karar aldıran duygu aşk ve nefretmiş. Bilemiyorum👀

Genelde bana hata yaptıran bir duygum yok çünkü duygularımı çok iyi kontrol edebiliyorum. ama karşımda ki insana göre değişiyor bazen inatçı olabiliyorum. veya bazen çok detaycı düşünebiliyorum. bu yüzden sakin kalıp duygularımı kontrol edip aslında kendimi dinliyorum. yani hızlı karar vermemeyi deniyorum hata yapmamak için.
Benim en çok hata yaptıran duygum kesinlikle aşk. Ben aşık olduğum zaman ne doğru ne yanlış düşünmüyorum. Sadece yürüyorum tamamen teslim oluyorum herşeyimle. Nefret ile bugüne dek hiçbir hata yapmadım. İntikam duygum yoktur. Her ne kadar bana yapılan yanlışları unutmasam da intikam almam. Nefretim görmezden gelmektir. O kişiyi hiç olmamış gibi hayatımdan silerim. Kendi bile bir zamanlar benimle olduğundan şüphe eder öyle bir silerim ki hem de. Acılar içinde kıvransa bir yudum su vermem.
basit bir sebep ile ortaya çıkan sonuçlar gerçeği söylemektense ufak bir yalan ile başlar hatanın başı duygu nefsimizin bir emsali gibi ansızın ortaya çıkıp aklını bile karıştırır eğer beynine hükmeder ve iradeni güçlendirir isen o vakit duygularında düşüncelerinde seni hatalarına karşı korur vereceğin cevap her zaman tez olmasın sabret bekle ve düşün
Beyaz tarafta olan her duygum yaptırıyor ya, bunu daha da dengelemem gerekiyor.
Her iki tarafın da fazlası hata yaptırıyor bence de ki detaydaki yazdığın fa bunu gösteriyor.
Biraz karanlık taraf lazım bana 😂
Ondan banada lazımmış ya biri dedi😂
Cevap
19Cevap
Hatasız kul olmaz ama nefret ya da öfke sıkıntı yaratabilir insana
En çok hatayı aşk ve merhamet duygum yaptırır...
En çok hatayı vicdanım yüzünden yapıyorum. Dozunu kontrol edemiyorum çoğu zaman.
Valla biz erkeklere en çok hatayı hormonlarımız yaptırıyor. Bodoslama giriyoruz mevzuya, tutmazsa hadi be tutarsa ikna ettim diyoruz. Fakat her iki durumda da hatalı olmuş oluyoruz
Duygusal boşluk. Kasinlikle bu kadar korkunç olmayacak şeyleri yaptıran bir olay görmedim yaşamadım.
Pmceler hep duygularımla harakey ederdim. Bu son 1 yılda mantıkla hareket etmeyi öyrendim. Evet aşak ve nefret duygusu insana neler yaptırır...
Genel olarak tüm duygular beni hataya sürükler. Bu yüzden mantığımla hareket etmeye gayret gösteriyorum. Duygu sevmiyorum, bana dokunuyor. 🤷🏻
Öfke... sonrası büyük pişmanlık ve yanlış kararlar🤷🏼♀️
Mesela çok hoşlanmak aşık olmak bana genelde hata yaptırır
Anlık sinirim çok fenadır en kötü kararaları o sinirle vermişimdir
Acıma duygum hata yaptırır
Hep bu merhametim, insan sevgim yüzünden..
Bütün duygularım ağır yaralı
Vicdan ve aşk.
Kadınlar için bu kesinlikle kıskançlıktır.
Gereksiz empati?
Merhametim yaptırabilir
Anlık heveslerim.
Sevgi olabilir aşk nefret falan
Aşk, nefret ve endişe
Yalnızlık hissi
Öfkem 😑
Aşk.
Öfke...
Aşk.
Fazla özgüven 😂
Hırs