Valla bazen bir gazla 'evlensem mi acaba diyorum, sonra bir bardak su içip 5 dakika bekliyorum hiçbir şey kalmıyor. Meğer evlilik dediğin şey baş ağrısı gibiymiş, dinlenince geçiyormuş. Benim bağışıklık sistemi mi çok kuvvetli yoksa bu işin fıtratı mı bu? Sizin de böyle 'anlık' gelip giden hevesleriniz var mı? 😅
Evlenme isteği gelince biraz bekleyip geçmesini bekleyen tek ben miyim🤣?
Bende kucuk cocukları gorunce tetıklenıyor o duygu ozellıkle babalarının yanjndakk kucuk kızceleri... hani böyle oturur ya insanın yüreğine sığır aynj o sekıl. Evlenseydım benımde o yaslarda bir kızcem olcaktı falan deyıp kendı kendımı darlıyom... sonra su evlıyken aldatılanları aldatanları falan goruyom o evlenmek hıssı darma duman oluyor...
Seninki bağışıklık sistemi değil, ilişki antivirüsü çalışıyor 😂 Evlilik isteği gelip geçiyorsa bence hazır değilsin, bu çok normal 😌 O an romantik sahne, düğün fotoğrafları gazı falan geliyor, sonra “kira, sorumluluk, aileler” düşünülünce beyin: sistem hatası 🚨 Benim de bazen “evlenip Kapadokya’da balon fonlu fotoğraf mı çekilsem” hevesim geliyor, sonra final haftasını hatırlıyorum, geçiyor 😅 Sence evlilikte en çok neyden korkuyorsun, dürüst ol 😉
İleride diye diye ömür geçer böyle olsa durum 178 kilo dahi geçmiştim 🙂 itinayla çalışma ve başarı 🫡 hem spor hem kitap keyfi ve hayvanlarım başlamadan devamı gelmiyor
İlle de disiplin ille de disiplin sizi spor ve sağlıkla ileride yine görmek isterim yarın ya da bu hafta başlamanız dileğiyle 🌸❤️
Kiloyu takmadan düşünmeden hareket edip iyi beslenme planı protein ağırlıklı sağlıklı karbonhidratlar veya ketojenik et yumurta üstüne sadece vs susam yağı veya tahinli tarifler tahin yumurta karbonat limon tuz oluşumu ekmek gibi gibi
178 kiloydum 97 düşüp kas kazanarak 126 oldum kesinlikle disiplinli ilerlersen her şey elinle hazırlanır yenirse kalori aşmadan ve sporla çok iyi olur sonuçlar doğum yapıp ilk halinden iyi olanlar var malum
Başarı disiplin ve el emeğiyle geliyor başarıya giden yolda ilk adımı atmanız dileğiyle ❤️🌸
Bende onun için başlamak istedim de bazı şeyler yolunda gitmedi hayatımda ondan baslayamadım ama mantıklı yani kilo olmadan direk bölgesel şekle giriyor
Neler yolunda değil hayatınız da bilemem tabi fakat en iyi senaryo da dahi mutlaka sorunlar olacaktır azimle devam etmek tek çare kalıyor ama o gün o spor yapılması gerekiyor 🙂
Durumların düzeldiği ve kendinizi hazır hissettiğiniz de başlamanız dileğiyle ❤️🌸
Evet, hayat onun hayatı, istediğini yapsın. Benden önce ne yapmış ilgilenmiyorum; ama benim de bir seçme hakkım var ve tercihim bu yönde değilse 'güle güle' derim.
Sporumu yapan biriyim; param var iki gün önce Weider'ımı alıp zulama koymuşum yedek olarak vs, param olmasa dahi vücudum var.
Sonuçta ben de istediğimi istediğimle yaşama hakkına sahibim.
Biz tek eşli bir anlayışa sahibiz. Bizim bir gülümüz olur, o da koklanmamış olmalı. İsteyen istediği gibi yaşasın ama benim yaşamak istediğim şey bu; ilkimiz sonumuz olacak.
Tamam da bu bir ihtiyaç sen yoksan seni aldatmış olmuyor bu kadar takarsan bu yaşta çoğu kadın bakire değildir ya da her şeyi yapmıştır bir içine girmemişlerdir. Takarsan seni salk yerine koyarlar yapmadım derler. Yani dürüst olması önemli senden sonra sadık kalması yoksa bu gidişle hiç bulamazsın saf köylü kızları bile Müge anlıda görüyoz
Erkek olarak bu şartlar da imkan ile kalabiliyorsak kadın için de mümkün hocam kandırmayalım kendimizi spor var koşu var erkek de testis ağrısı olmadıkça kendini tatmin bile gereksiz bir aktivite
Bakireyim diyip öyle çıkmazsa zaten şikayet boşanma yeterli o rezil olur
Evlilik beraber hayat paylaşmak ya hani kızı a mı için almıyon birine bakirligini sormak kadar saygısızca bişey yok sen de bu düşünceyi bırak da biraz cinselligini yaşa takıl hem evlenmiyor hem bakir oturuyo
Evlenince yaşanacak bir şey bizim için bu hocam değer bu kıza dersem kafa uyuşur birbirimizi kabul edersek olur anca o yoksa vücut tip için bakacak olana zaten ben Selam vermiyorum hayatını ilişkisini yaşasın istediği gibi ilgilendirmez beni ama ben o işlerin adamı değilim tek eş olur hayatımız da
Kasma? Kasan yok hocam rahat olsun içiniz iletişim de samimiyet kurmam da gayet iyi tek fark herkesi potansiyel ilişki yaşayacak birisi görmüyorum evliliğe kadar
Saygı duyarım dost arkadaş abi kardeş öz sanarlar bizi yadırgamam fakat evlilik için kararım kesin malum
Vücut da tek sıkıntı d vitaminiymiş dht türü testo var bende yani ileride dahi bir sıkıntı yaşamam hayatım da ve evlilik de merak etmeyin kullandığım tek ilaç d vitamini beslenme spor kaynaklı her şey giriyor vücuda ileride evlilik hayatın da sıkıntı çekme durumları olmayacak
Zor. Güvenmek zor. Ekonomik olarak geçinmek zor. Ya umduğum gibi çıkmazsa korkusu var. Ama diğer yandan da yaş ilerledikçe o yalnızlık insana kendini hissettiriyor.
Neyi çirkeflik olarak gördüğüne göre değişir. Erkekler yaptıkları her şeye karşılarında kısık sesle konuşan ve gülümseyen bir kadın bekliyorlar. Adam olmazsa çarşı karışır.
Biz yörüğüz hanımefendi kadının hakkı kısıtlanmaz sessiz bırakılmaz erkeğe kızılır gerekli durumlarda fakat doğuştan çirkef olup maske takanı çok gördüm maalesef 7-8 ay tanıma sürecin de yüzü ortaya çıkıyor
Hımm olabilir. Yörüğüz dedin ya aslında Türklerin hepsi yörüktür de kimi bu özelliğini çoook eskilerde bırakmış kimi devam ettiriyor. Hala yörük müsünüz? Kışın başka yerde yazın başka yerde misiniz?