Arkadaşlar sizce evli olan birini beklemek mantıklı mı beklemeli miyim lütfen aşağı yazacaklarımı okuyun?

Arkadaşlar benim çok ciddi olan bir ilişkim vardı çok sevdiğim ve sevildiğim 3 yıl önce ayrıldık ve çocuk 20 yaşında kendisinden 10 yaş büyük birisiyle evlendi daha yeni evlendiler 7 ay falan oldu ama çok farklı yollarla evlendiler yani işin içinde büyü falan çok saçma sapan olaylar var ve ailesi de dahil kimse bu evliliğin uzun süreceğini düşünmüyor zaten hiçbir şekilde mutlu değiller. Ve ben bu insanı ne olursa olsun unutamıyorum ve şunu da belirtmek istiyorum ki ben çocuğun ailesiyle falan hala görüşüyorum kuzeniyle çok yakın arkadaşım ve kuzeni son zamanlarda ondan bana çok bahsetmeye başladı mutsuz olduğundan ve onun telefonundan benim fotoğrafıma bakmış yani belki tekrardan bir birliktelik olması imkansız ama konuşmak için bile olsa boşanmasını beklemeli miyim sizce? Lütfen empati yaparak bana yardımcı olursanız çok sevinirim 🌼
Arkadaşlar sizce evli olan birini beklemek mantıklı mı beklemeli miyim lütfen aşağı yazacaklarımı okuyun?