Evlilik icin beklemek?

Arkadaşlar 24 yaşındayım, 3 yıllık bir ilişkim var, evleneceğiz inşallah. Fakat erkek arkadaşımın eğitimi henüz tamamlanmadı. Yurtdışında ve en erken 3 buçuk yıl sonra işi bitmiş olacak. Orada okurkenki tüm masraflarını ailesi karşılıyor. Ben evlenmek için o kadar daha beklememizin pek çok açıdan olumsuz yanları olduğunu düşünüyorum. Orada o okurken ben de kaldığı evde kalırım öğrenci gibi masrafsız yaşarız düşüncesindeyim. Ev dizmeyeceğiz sonuçta. Ama o "okul bitmeden, işe başlamadan nasıl geçineceğiz? Ailenin karşısına böyle çıkılmaz ki onlardan yardım istemek de olmaz" diyor. Benim çalışmam zaten söz konusu değil. O da okurken çalışamaz. Bir yandan babam durumu henüz bilmiyor ama bu kadar süre beklenmesini onaylamaz. Bu kadar süre de olaylar ne kadar saklı kalır, idare edilir bilmiyorum. Sizce 1 buçuk yıl sonra evlensek, orada okurken 1 buçuk yıl aile yardımıyla geçinmek olmaz mı? En azından aklıma tek gelen bu. Başka ne tür tavsiye veya önerileriniz var? Bu durumdaki kişiler için sağlanan imkanlar yok mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Evlilik icin beklemek?