Yeni girdiğim ortamlarda neden sevilmiyorum ve samimi bulunmuyorum gibi hissediyorum?

Çok eski arkadaşlarım dışında , diğer aşina olan insanlardan negatif enerji alıyorum sanki benden hoşnut olmuyorlar, arkadaşlık kurmak istemediklerini hissediyorum , dışarıdan nasıl bir izlenim veriyorum bilmiyorum, iş e girsem çalışmaya başlasam , etrafa baksam , herkes birbirine aşkım canım bitanem diye hitap ediyor samimi olmadıkları halde birbirlerine çok ince davranıyorlar ama bana o yaklaşımı yapmıyorlar , bu arada ben kendimi ezdiren birisi değilim alenen kimse saygısızlık yapamaz, çok iyi had bildiririm , bu konuda güveniyorum kendime , kimse benden önemli değil fakat insan samimiyet sevilmek incelik istiyor, hani bi iş ortamında 10 kişi yeni giriyor işe bi kaç hafta içlerinde bulunuyorum eskilerle birlikte, hepsi birbirlerine çok ince düşünceli bana öyle özel hissettirmiyorlar cidden sebebini meral ediyorum , itici miyim çirkin miyim böyle ortamlarda önemlimidir bu , kızlar çirkinler i mi görmezden gelirler, yoksa tamamen benim kendi farkında olmadığım benden kaynaklı bir sorun mu, yeni ortama katılıyorum her ortamda aynı duygular ya , binde bir samimiyet hissediyorum, aslında çok dişli bir karakterim ama yabancı ortamda pek belli etmem , tabi hissedenler olur , uyanık bir kızım, mesela bi ortamda plan yapılıyor kendi fikrimi söylüyorum o planın asıl sahipleri kendi istedikleri olsun istiyor onlar bizden kıdemli tabi, planı oluşturuyorlar ayak uyduruyoruz ama ne bilim niye böyle yapıyorlar tam açamıyorum bu yüzden kendimi yabancı ortamlarda dikkate alınmadığımı düşündüğüm için , bir işe yeni girdim , sürekli konuştuğum arkadas var iş yerinde , diğer kızların içine giriyor benide sokuyor malum , sıkıntı yok yiyor içiyoruz , hergün görüyoruz bunları birbirimizi, mesai arası sohbet vs ama geçen sigaraya çıktım , o kızlardan çakmak istedim , aman bi git ya yok çakmak dedi o kadar yabancı insanın içinde , çok şaşırdım rahatsızlık mı verdim, yanındaki kızlara canım cicim ama. neyse güldük geçtik. diğer günü geliyor günaydın canım vs bende o gün onu rencide ettim sonra bana elif bugun niye böylesin noldu sana bişey mi oldu diye sorguluyor ilgileniyor aklınca, anlam veremiyorum neden ya sevmeye bilirsinde saygı duy hani, sevmeye fırsatı olmadı ki nefret etse mesela , çok garip.

Sen nasıl birisin diye soracak olursanız dış görünüş olarak fiziken baya iddialıyım, minyon yüz ince bel uzun boy kumralım ne giysem yakışır , ve her zaman iltifat alan bir insandım ama bu işe girdim herkes güzele güzel diyor bana diyen yok , tamam bende Adriana değilim ama çirkin olduğumu düşünmüyorum, yalandan bile iltifat edilir ya hani o bile yok yani, alışmışım ilgiye bunlar mı garip ben mi bilmiyorum, kıskandıklarını düşünmüyorum onlarda güzel ler çünkü, acaba ben mi itici varoş mu duruyorum ne biliyim , sadece anlamak istiyorum neden negatif hissediyorum, sevilmediğimi hissediyorum

Yeni girdiğim ortamlarda neden sevilmiyorum ve samimi bulunmuyorum gibi hissediyorum?