Aynı şeyleri defalarca yaşayıp yine de "seviyor ama böyle" demek ne kadar doğru? Merak ediyorum, sevgi gerçekten insanı dönüştürür mü yoksa bazıları sevse bile değişmemeyi mi seçer?

Aynı şeyleri defalarca yaşayıp yine de "seviyor ama böyle" demek ne kadar doğru? Merak ediyorum, sevgi gerçekten insanı dönüştürür mü yoksa bazıları sevse bile değişmemeyi mi seçer?

Hep aynı şeyi yapıyorsa karşısındaki insanı önemsemiyordur. O değişmiyorsa siz değişip yeni bir yola gidin bu her ilişkide geçerlidir. Kendinizi seçebilirsiniz
Ben hayatta kimsenin gerçekten degisebilecegine inanmıyorum. Kucuk seyler degil de köklü degisimleri kastediyorum. O yuzden degistirmek isteyecegimiz insanlarla olmamak daha mantıklı. Ya da o şekilde kabul etmek olduğu gibi.
Bence de sonra olan bize oluyor veya nadiren de olsa çabalayan erkeklere🤪
Evet cok nadir de olsa var öyle erkekler 😏
Teşekkürler 🌸
Ne demek💫
Sevgi acıtmaz. Güneş yakmasın diye eliyle gölge yapar gerekirse ama korur. Sarıp sarmalar ama sıkmaz. İncitmez aksine bütün yaralarını sarar. Böyle değilse bu sevgi değil baskı kurma meselesidit
Bir insan sevdiği için dğeişmiyorsa, onun aşkına güven olmaz. Bİr insan sevdiğini inatla üzüyorsa ondan da bir cacık olmaz. Bu alışkanlıktır once ben sonra sevgili demektir.
Değil mi..
Benim için kesinlikle böyle. Tecrübelerim de hiç yanıltmadı açıkçası. Özellikle bir erkek bunu bir kadına yapıyorsa of of diyorum.
Abi ekonomi bakanı gibi görünüyorsun😜💫
AHahah o nasıl bir benzetmeee. Bu günler geçecek gözlerime bak ışıltıyı görüyormusun inan bashjfasbj
Profiline baktım abi ya gözlerinden çok😄
Eski ekonomi bakanı oyle diyordu ya onun paradosini yaptım yaa. Dioyrlar ya sizce ekonomi düzelecekmi bu sene. o da şey diyor. GÖzlerime bak, ne görüyorsun parıltı dğeil mi? Ekonomisi bozuk bir ülkenin bakanının gözü parıldar mı hahfbsjah karaktersizler ya :D
Ben onu nerden anliyim🥲
YAzdıktan sonra düşünmedim değil :D Haklısın umarım her şey gönlünce olurrr.
Teşekkürler senin de umarımm
E. i. c için teşekkür ederimm
Rica ederim💫
Sevgi bence kesinlikle dönüştürür ama tek başına yetmez 🥺✨ Fark etmek başka, o acıya rağmen değişmeyi göze almak bambaşka… Bazıları gerçekten seviyor ama konfor alanından çıkmaya üşeniyor, bahane üretiyor. “Seviyor ama böyle” cümlesi de çoğu zaman kendimizi kandırma şeklimiz oluyor 😔 Senin hayatında da böyle biri mi var, yoksa daha çok genel olarak mı sorguluyorsun bunu? 💭🖤
Genel bitanemm
Genel düşünmen çok olgun geldi bana 🥺✨ Umarım sevdiğin biri olduğunda emeğini hak eden biri olur 💞
Cevap
5Cevap
Ben sevdiğim insanı incitmem
Yeapss
İki günlük flörtler için bile eve giriş saatlerime kısıtlama getirdiğim oldu. şu an yapmam da, seven yapıyor bir şekil
valla bende öfke sorunu var sevdigim kadını hep üzdüm kötü konustum anlık sinirlenme benimkisi 5 dakika sonra normale dönerim ama karşımdakini kırmış oldum işte.
Değişsen keşke
insanlar değişmez işte onu anlatmaya çalıştım benim kız arkadaşımda çok açık giyiniyordu O senin için değişirim dedi o da değişemedi değişmiyor insanlar olduğu gibi kabul edeceksin yapamıyorsan da 2 ay acı çekeceksin ve kendine uygun birisine bakacaksın böyle oluyor genelde
öyle değişmek kolay değil o gelmiş 25 yaşına öyle alışmış ben gelmişim 30 yaşıma böyle alışmışım herkes her insanın için değişebilseydi oo düşünsene kimsenin karakteri kalmazdı
Duyarsız değilse değişir, değer veriyorsa neler yapması gerektiğini bilir.
Değişir tabii bu da soru mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?