Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
Evet sevdiği kişiden kötü bir davranış beklemez çünkü bu da onu hayal kırıklığına uğratırdı. ama İlişkilerde yaşanan kırılmalar, birlikte büyümek ve anlamak için fırsatlar sunabilir. Önemli olan, karşılıklı saygı, anlayış ve empati ile birbirinize destek olmaktır. Kırılmaları çözmek için açık iletişim kurmak ve birbirinizin duygusal ihtiyaçlarını anlamak, ilişkinizi daha güçlü hale getirebilir.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Evet değer veriyorsan bir kişiye kalbini kıracak bir hareket yaptıysa üzülürsün normal bir kişiye üzülmezsin zaten senin gözünde değeri yüksek olunca üzülürsün. Ama insan belli bir yerden sonra onu da yapmıyor çünkü diyorsun ki ben ona değer veriyorum o beni üzüyor o zaman ben de değer vermiyorum artık diğer insanlardan hiçbir farkı yok Üzülmeyi bırakıyorsun😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İnsan bu hayatta en çok neyden yara aldıysa o konuya değinilince kırılır.
Misal hayatı boyunca kilo hususunda sorun yaşamış bir insana sokaktan geçen bir insan kilolu olduğunu söylese bile kırılır.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Çünkü kırıldığımız kişiden böyle bir şey beklemeyiz. O yüzden yaşadığımız hayal kırıklığı da daha büyük oluyor. En üzücü olanıda o'nlar tarafından yanılmak oluyor. İlk önce kendimize mahcup oluyoruz. Nasıl inandım, nasıl güvendim diye..
Seviyorsan zaten değer veriyorsundur ve bu böyle iken kırılmak kelimelerlede. ifade edilmiyor.. hiç beklemediğn yerden vurulmak bir daha ucurmuyor insani :(
Evet. Çünkü insan sevdiği kişiye karşı hassaslaşır, kalbi incelir. Belki başkası yapsa üzülmeyeceği şeyler, sevdiği yaptığında bir yıkıntı halini alır.
Değer verdiğin her insanla bir bağ kuruyorsun ve bu bağ güveni oluşturuyor. Haliyle en ufak olumsuzluklarda da o güven duyduğun kişi seni sarsabiliyor.