Günaydın güzel Bir cuma sabahından :D zavallım önemsendiğini sanmış :* Hayırlı cumalar... Aşk ilişkileri canım KS ruh hastası olma :D

#ǝɯɹǝ00 ®
Günaydın güzel Bir cuma sabahından :D zavallım önemsendiğini sanmış :* Hayırlı cumalar... Aşk ilişkileri canım KS ruh hastası olma :D

#ǝɯɹǝ00 ®
Seven insan önemser ilgilenir hayatında ne kadar değerli olduğunu hissettirir küçük şeylere bile dikkat eder yanında olduğunu gösterir sorunlarına ortak olur onu el üstünde tutar değer verdiğini her haliyle belli eder sevgi sadece hissetmekle olmaz davranışlarda da gösterilir işte Gunaydinn#
Herkes önemsenir, önemser de örneğin sorunuza gelen cvplar önemsendiğinizi karşılık vermenizde önemsediğinizi gösterir ama sevgi önemsenmesi değildir ama seven insanın önemsenmesi ve önemsemesi başkadr bence
Hem fikir olmamıza sevindim teşekkür ederim
çok onure oldum çok sağolun
EİC için teşekkür ederim
Bence önemseyen sever, sevgi çoğu zaman büyük sözlerle değil, küçük dikkatlerle belli olur yani hatırlamak, merak etmek, emek vermek gibi eğer bunlar varsa sevgi de vardır.
Günaydın
Seven önemser, sevmeden önemsemek diye bir şey. Sevmediğini önemsemezsin..
Günaydın, cuma enerjisi güzel gelmiş sana belli 😄☕️
Seven insan zaten önemser ama sadece önemseyen herkes seviyor diye bir şey de yok bence. Sevgi biraz kalpten, önemsemek biraz sorumluluk gibi. En güzeli, hem sevenin hem önemseyenin aynı kişi olması 😌💕
Sen kendini daha çok seven tarafta mı görüyorsun, yoksa önemseyen tarafta mı? 🧐✨
Cevap
10Cevap
Önem vermek her insan için şart ol alıdır saygı gereği ama seven insan d aayrı bir hassasiyet gösterir
Bazen gerçek sevenler önemsemiyormuş gibi yaparlar 🤣🤣
Seven de önemser önemseyen de seviyordur
Seven insan önemser bebeği gibi davranırrrrrr😂
Sevdiğim insanları önemsiyorum ve değer veriyorum
Günaydın hayırlı cumalar hoJam seven insan önemser önemsediği için kafayı sıyırır ruh hastası olur sgsfsgfags (seni geberticem😅)
Bak dövecem sfafsfsfs
Aynı şehirde yaşıyoruz bulmam çokta zor olmaz shdhdhsjs
Aaa bende gidiyorum ne tesadüf Kızılay da bulusuruz sfsfsgs
Olur resimde çekek ha 333 diyerek sgsgsgs
Bende peynir derim sgsfs
Köy peyniri
Bendee birde biz onu kahvaltı da kızartıp yiyoruz miisss
Yav biliyordum bunu diyecegini shdhs
Çift kaşarlı mı sfsgafs
Çok sevilip hiç önemsenmediğim yollardan geçtim, o yüzden gösterilen özen çok daha önemli diyorum, seven kişi vazgeçebilir ama gerçekten önemseyen kişi yarı yolda bırakmaz.
Yav allah icin erkekler acikcasi sevmek icin degil kuz oldugu icin pesimizdeler sevmek ne allah icin bide demezler mi helalim guluyom ya😂
Sevmediğim birini neden önemseyeyim ki
Severim değer veririm buda önemsediğim anlamına gelmez mi
Bu şey gibi ya aynı anda iki derede yüzemezsin ama iki ayrı derede de yüzemezsin hibj bı şey
Seven önemser, önemseyeni seveni hiç görmedim.
Yani ikisi de aslında. Seven insan daha özel önemser.
Seven insan önemser
Başka türlü bağdaştıramıyorum, saçma
Günaydın noluyor sana ayça
😄😄
Olmasın olmasın 😊
Seven önemser bence sevmeyi bırakınca umurunda olmuyor diye düşünüyorum
Ben kafa yormayı bıraktım bu konuya
Seven her koşulda önem verir
Önemseyen sever
İkisi de 😀
İkisi de aynı aslında. Önemseyen zaten seviyordur
Seven insan önemser