Seni önemseyen insanlar mı önemlidir, yoksa senin önemsediklerin mi? "Seni önemseyen insanların kıymetini bil. Günün birinde taş toplamaya çalışırken bir elmas kaybettiğini düşünüp durursun."
Seni önemseyen insanlar mı önemlidir, yoksa senin önemsediklerin mi?
Beni önemsemeyen insanı zaten ben de önemsemem. O yüzden eğer birisini önemsiyorsam mutlaka onun gözünde değerliyimdir diye düşünüyorum. Cevap aslında ikisi de ama denklemi çözersek benim önemsediklerim daha önemlidir. Çünkü onlar da beni önemser. Olabildiğince çorba yapmaya çalıştım :D
Ben beni önemseyen insanlar için benim önemsediğim insanları hiçe saydım. Bir kişinin beni önemsediğini bilmek onun için sayısız minnettarlık duymama eşittir.
Beni önemseyenleri önemsiyorum. Beni önemsemeyenlere kendimi sevdirmek için çabalamıyorum, seven sever, sevmeyen kendi bilir. Onlara yaranmak için de didinmiyorum, sevmeyenin, önemsemeyenin her zaman bir bahanesi olur. Bana beni yetersiz, değersiz hissettirmeye çalışanlardan ve beni olduğum gibi kabul etmeyen insanlardan uzak duruyorum, böyle insanlardan uzak durmak benim kendime olan borcum çünkü. Velhasıl kelam beni önemsemeyeni bende önemsemem, uzak dururum, onları önemseyerek kendi değerimi düşürüp onları büyütemem.. Bana önem verenler, beni önemseyenler önemlidir benim için. Saygı karşılıklıdır.
Ikiside yani değer verdiğim insanlardan hangisi bana değer verirse. Değer verdik zamanında bazı insanlara karşılığında bir hiç aldık. Artık bana değer verenleri önemserim. Çünkü değer verdiğimiz insanlar dan emin olamıyoruz aynı değeri alacağımızdan.. Insan gec olmadan Elindekinin değerini bilmeli. Yoksa onlarıda kaybedebilir..
Ben nedense benim ne kadar önemsendiğime dikkat etmeden önemserim. Hayatım da pek çok önemsediğim insan vardır ki onların zerre umurunda olmam. Bunu yıkmaya çabalıyorum bu aralar. Tabiri caizse esas benim benden ötesi yalan kafasına doğru yol alıyorum.
Her ikiside sanki, ancak önemsenmek daha ağır basıyor. Koşulsuz olarak çok can ciğer arkadaşlar ve aile önemsenmeli, değer görülmeyen yerlerde de boşa enerji sarfetmemeli diyorum.
Benim onemsediklerim beni önemseyen insanlar olmalı bence.. böylelikle karşılıklı onemsemis ve onemsenmis oluruz. Beni onemsemeyeni sevsem bile önemsememem gerekir. Doğru ve dengede olanı budur
Kişilik & Karakter konusunda 18,8b cevap paylaştı.
Beni önemsemeyen insan benim için yok demektir. Önemsediğim insanlar tarafından önemsendiğimi görmek isterim. Bu benim kendime olan saygımın göstergesidir.
En İyi Cevaplar