Kişilik & Karakter İnsanların sizi önemsediğini düşünüyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 İnsanlar dediğim yakın çevreniz de dahil. İnsanların sizi önemsediğini düşünüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 158b cevap paylaştı. Hayır zaten beni kimin umursadığı da önemli değil.. sevdiklerim yani beni sevenler değer verse yeter.. 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 25 , eic 78% 1 yıl Pek umrumda değil açıkçası Bir iki kişi yeter bana önemsenmek ihtiyacında değilim😂 1 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bazen önemsiz olduğumu düşünüyorum ama arkadaşım önemsiyor ve bunu görüyorum. 0 0 Yorumla
_amorfatii Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Birkaç arkadaşım önemsiyor onun dışındakiler çöp 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Fazlaca düşünüyorum ve bunu belli ederler de 0 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Umrumda değil artık yaa 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Önümde hoşbeş var yiyesim yohh Yorumla Soran 1 yıl Sana verim ye bitir. Yoksa kalacak öylee Yorumla ΙιΙιτh 1 yıl Kalmasin diye veriyosun yoksa vermicen Yorumla Soran 1 yıl Jdjdkd hayıııı Yorumla ΙιΙιτh 1 yıl Uf sus yaa Yorumla Soran 1 yıl Sustummhttps://hizliresim.com/7wxcg5b Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır ama umrumda da değil bence ya 1 0 Yorumla
s MrKuzey Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Değer verdiğim insanların değerini hissediyorum. 0 0 Yorumla
Ladylu Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 72% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 502 cevap paylaştı. Çıkta tııın 0 0 Yorumla
WeLosTheSea Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 433 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır zaten beni kimin umursadığı da önemli değil.. sevdiklerim yani beni sevenler değer verse yeter..
Pek umrumda değil açıkçası
Bir iki kişi yeter bana önemsenmek ihtiyacında değilim😂
Bazen önemsiz olduğumu düşünüyorum ama arkadaşım önemsiyor ve bunu görüyorum.
Birkaç arkadaşım önemsiyor onun dışındakiler çöp
Fazlaca düşünüyorum ve bunu belli ederler de
Umrumda değil artık yaa
Önümde hoşbeş var yiyesim yohh
Sana verim ye bitir. Yoksa kalacak öylee
Kalmasin diye veriyosun yoksa vermicen
Jdjdkd hayıııı
Uf sus yaa
Sustumm
https://hizliresim.com/7wxcg5b
Hayır çünkü ben de kimseyi önemsemiyorum
Umrumda değiller
Sevdiğim kişiler olsun yeter.
Hayır ama umrumda da değil bence ya
Değer verdiğim insanların değerini hissediyorum.
Bu konularda Tın diyorum ben
Önemseyen ailem olsun yeterli
sallamiyorun kuzum
Çıkta tııın
Evet.
Hayır
Nadiren.