Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Ben mesafeli insanlar ile anlaşamam çünkü sıkar beni çok kasıntı oldukları izlenimi verir. tabi ki de aşırı samimiyet de çok iticidir.. ikisinin de ortası olmalı nerede nasıl davranacağını bilen yerine göre yakınlık kuran. ama samimi olmalı
Mesafe iyidir her zmn.. gerçekten değdiğini ve hakettiğini düşündüğün insanları yakınına alırsın, seni tanımasına fırsat yaratırsın.. o yüzden bu tarz insanları keşfetmek daha güzel.. aşırı samimi olan insanların bana göre özel ve ilgiçekici bir yanı yok,, herkese aynı tavır, aynı muamele, aynı söylemler
Zıttım ilgimi çekiyor diyebilirim, ben mesafeli bir insanım hemen samimiyet kuramam. Ama mesela çok absürt bir ortamda bir arkadaş edinmiştim ve bu tamamen karşı taraf sayesindeydi, çok samimi bir insandı ve direkt samimiyet kurmuştuk. Benimle aynı kişiliğe sahip biri olsaydı o gün arkadaş olamazdık.
Soğuk ve samimi insanlar. Yani ne şekilde davranmasını bilen insanlar ilk etapte çeker beni. Ne soğuk ne sıcak. Uç noktalarla çok fazla iletişim olmuyor, her uç davranışın bir de ağırlığı olmalı ki iletişim kuran kişi kendini rahatsız hissetmesin.
Samimi insan severim mesafeli insanın tavırları ile uğraşamam onu konuşma bunu yapma şunu şöyle davranma, yani Ama mesafeliden kastım soğuk insanlar mesafeli olur ama sohbeti güzel olur ona bir şey diyemem. O anda iletişime göre değişir.