Ben 25 yaşındayım?
Kız arkadaşımın annesinden etkileniyorum?
Ben 25 yaşındayım?
Biliyorum yanlış ve saçma. Hatta konuluyu azalt falan diyeceksiniz...
Ama şöyle bir durum var, kız arkadaşımla yaklaşık 8 aydır beraberiz, internetten tanıştık falan ve onu seviyorum en azından sevdiğimi düşünüyorum burada sorun yok.
Ama geçtiğimiz haftasonu kız arkadaşım beni annesiyle tanıştırdı, annesi çok güzel gerçekten hani öyle normal genç kız güzelliği değil yaşına rağmen çok büyüleyici güzel ve acayip de çekici bir kadın aynı zamanda. Kadınla konuşurken ter bastı resmen yani aklım gitti.
Böyle bir şeyin olmayacağını tabi ki biliyorum ama şimdi bu hisleri yenemiyorum kız arkadaşımdan ayrılmalı mıyım? Sonuçta annesine karşı çekim duyuyorum ve bu çok yanlış? Ama kız arkadaşımla da çok iyi anlaşıyoruz?
Çok sıkıntılı bir durumun içerisindesin, kız arkadaşınla ilişkinin ciddiyetini artırsan, annesini daha çok göreceksin, bu şekilde de zaten annesini ara ara görüyorsun, kız arkadaşına düzgün bir açıklama yapıp ayrılman daha mantıklı, hatta annesine de çok kısa bir açıklama yapabilirsin duruma göre. Açıklama yapmasan bu sefer de seni sıkıştırabilirler ne oldu her şey iyi gidiyordu da neden ayrıldın gibisinden. Açıklama yapma kısmında kararsızım ama ben ce ayrılman gerek, ileriki durumlarda çok sıkıntı olur.
Kendine bu kadar dürüst olman gerçekten önemli bir adım 💬 Şunu net söyleyeyim: Kız arkadaşının annesine çekim duyman, tek başına “ayrılmalıyım” seviyesinde bir şey değil. Yeni, etkileyici biriyle tanışınca vücut da, zihin de bazen saçma tepkiler verir 😅
Burada esas kritik olan, bu duyguyla ne yapacağın. Beslersen büyür, mesafe koyar ve kafanda “yasak alan” dersen zamanla söner. Annesiyle yalnız kalmamaya dikkat et, flört çağrıştıracak bakış, şaka, hareketlerden uzak dur. Kız arkadaşınla aranız iyi diyorsun, bunu çöpe atmak için bence erken.
Şu an bir ihanet yok, sadece dürtü var. Önemli olan, senin seçimin. Kendine sor: Bu kadına gerçekten aşık mıyım, yoksa sadece yasak ve çekici olduğu için mi kafam karıştı? Bunu netleştirmen iyi gelir.
Sen bu durumla ilgili kendine sınır koyabilir misin sence, yoksa kontrol edemeyecek gibi mi hissediyorsun? 🧠💭
Cevap
2Cevap
Ayrıl ya sizi üst üste Müge’de görmeyelim
Karakter desen eksileri öpmüş
yaşlı ilgün çokkk
kardeşim
Oe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?