Annemin sevgilisinden etkileniyorum?

Herkese merhaba, biraz garip bi durumla karşı karşıyayim ve birilerine içini dökmem lazim. Annemle babam 5 sene önce boşandılar. Babam başka şehirde kendi hayatini kurdu diyebiliriz. 2 kardeşiz ve annemle beraber kalıyoruz. Annem çalışmaya başladı 5 seneye yakındır bizim için hep çalıştı. Bi gün gelip hayatında biri olduğunu bizle tanıştırmak istediğini söyledi. Seve seve kabul ettik çünkü annem mutlu olmayı hak ediyordu. O gün geldi ve tanıştık. Adamin konuşması, hareketleri, mimikleri, dis görünüşü beni çok etkiledi.22 yaşındayım ve hep kendimden büyük insanlara ilgim olmuştu. Hayranlik diye bastırmaya çalıştım. Gun geçtikçe bize daha çok gelmeye başladı, içli dışlı olmuştuk artık ve onun geleceği zaman kaç saat hazirlanirdim. Heyecandan yerimde duramazdim. Her seyiyle mükemmel bir adamdı. O erkeksi kokusu bile beni baştan çıkarıyor. Annemle yan yana görünce krizlere giriyorum. Benimle vakit geçirdiği zaman zaman dursun istiyorum. Bu duygularıma son veremiyorum. Elimde değil. Sizce napmam lazım?
Annemin sevgilisinden etkileniyorum?