Evli ve çocuklu bir adam Instagram ve Facebooktan sürekli yazıyorsa ne yapmalıyım?

Merhaba. Bundan yıllar önce biri ınstagramda ekliydi benim. Hiç yüz yüze tanışmadık. Geçenlerde karşılaştık. Bana istek attı. Mesaj yazıyor. İşte sevgilim olur musun? Ciddi düşünür müsün? Seni karım yapacağım filan dedi. İşte fiziğine hayranım çok güzelsin filan. Normalde ben kişiyi dışarda yanında kız arkadaşı ile görüyordum. Dedim ki kendine dürüstçe kız arkadaşını seviyordun ne oldu dedim. Olmadı ayrıldık dedi bana. Bir de çarşıda bebekle gördüm ikisini. Yok bebek filan dedi bana. Dün gece gerçekleri söyledi. Ben Evliyim dedi. Tahmin etmiştim zaten dedim. Bebeğin var mı değil mi dedim. Evet dedi. Ama seninle arkadaş kalalım seni istiyorum dedi bana. Seni kaybetmek istemiyorum dedi. İkide bir ınstagram hesabı alıp bana istek atıp kapatıyordu. Şimdide Facebook tan yazıyor. Bir kahve içelim mi diyor? Hayır dedim. Bak sen evli çocuk sahibi birisin dedim bana yakışmaz dedim arkadaşlar. tamam dedi.

Evli ve çocuklu bir adam Instagram ve Facebooktan sürekli yazıyorsa ne yapmalıyım?