Kocam ev işi yapmayıp Instagram’daki erkeklere güveniyorsa bu ilişkide sınırlarımı nasıl koymalıyım?

Bir kadın sana bu soruyu sorsa ona ne derdin? 24 yaşındayım ve evliyim. Erkek ve kadınların eşit değerde olduğunu savunduğum için düğün yapmak istemedim çünkü düğün masrafları erkeğe gereksiz yük oluyordu. Bu yüzden düğün hayalimi bıraktım ve kocama masraf olmadan evlendim hatta ondan mehir olarak bile çok az para isteyip hepsini de geri iade ettim sadece dini nikah şartı olduğu için. Kocama her zaman destek oldum. Ben hem evde hem de işte çalışıyorum. Evin masraflarının erkeğe yığılmasını adaletsiz bulduğum için evin masraflarını eşit şekilde bölüşüyorum ve evi beraber geçindiriyoruz ancak ben hem evdeki tüm işleri yapmak hem eve para getirmek hem dışarıda çalışmak zorunda kalırken kocam ise ev işi yapmak yerine sadece dışarıda çalışıyor. "Ev işi kadının görevidir ben yapmam. Feministlik yapma. Instagram'daki Türk erkekleri beni haklı buluyorlar." diyor o da 25 yaşında. Tüm işleri benim üzerime yığıyor bir de üzerine onun için evde makyaj yapıp sürekli süslü olmamı istiyor. Ne yapmam gerekiyor?

Kocam ev işi yapmayıp Instagram’daki erkeklere güveniyorsa bu ilişkide sınırlarımı nasıl koymalıyım?