Evlilikte karşılıklı sınırlamalarda bulunmak doğru bir şey değil bence. Aldatmak isteyen kişi, başka yollar da bulacaktır elbet. Bu yalnızca kendinizi kandırmanıza, belki de sizi sevmeyen birini zorla kendinize bağlı tutmanıza sebep olacaktır. Sizi sevmeyen, gözü başkalarında olan biri sizi hak ediyor mudur? Bunu iyi bir düşünün! Siz onu seviyor olabilirsiniz ancak o sizi sevmiyorsa bunun pek bir manası yoktur. Siz onun uğruna ölecek olsanız bile, o size karşı küçücük bir duygu dahi beslemiyorsa bunun yine pek bir anlamı yoktur. Öncelikle bu konulardaki düşüncelerinizi gözden geçirin. Kişi, evlendiği ya da değer verdiği herhangi bir kimseye güvenmiyorsa, o ilişkinin ya da muhabbetin yürümesi oldukça saçmadır. Eğer birbirinize karşı bu şekilde sınırlamalarda bulunuyorsanız bu, bu durumun bir göstergesi olabilir. Bunun yanında buradaki asıl sorun, sizi şimdi sevmiyor olup (önceden seviyorsa), seviyormuş gibi davranıyor olması olabilir. Ya da başka kadınlara ilgi duyduğa halde bunu gizli bir şekilde yapıyor olması. Bu karakterde bir kişiyle evlendiğiniz için bir yandan siz de sorumlusunuz. Ancak tabii ki tek suç sizin değil. Ancak yine de, onun böyle bir karakteri olduğunu anlamınız gerekirdi. Belki de bunu, bu konu hakkındaki belirli kitapları okuyarak, kişilik analizi yaparak yapmalıydınız. Zor mu geldi? Ee, evlilik ciddi bir iş. Sırf evlenmek için evlilik yapıldığından, Türkiye'deki evliliklerin mutluluk oranı bu kadar düşük... Her neyse. Burada benim de, tam olarak nasıl yapılması gerektiğini bilmediğim husus; eşiniz sizi aldatıyorsa ya da sizi sevmiyorsa bunu nasıl anlarsınız? Bunun için şüphe etmeniz gerekir. Ki zaten şüphe ediyorsan, doğru kişiyi seçmemiş olduğunuzu söyleyebilirim. Karşındaki oldukça düzgün bir kişi de olabilir ya da aksine karşındaki aldatan taraftır, bunun yanında siz hiç şüpheci değil, güvenen bir kişisinizdir. İşte bu durumda da karakter analizi ve buna benzer konularda yapmanız gereken analizler söz konusu oluyor. Hayat yalnızca duygularımızla seçimlerde bulunduğumuz bir yer olmamalı. Eğer böyle olursa, duygularına fazla kapılan kişiler, duygu cambazları tarafından hayal kırıklığına uğrayabilir. Eşinizin sizi aldatıp aldatmadığını nasıl öğrenmeniz gerektiğini bilmiyorum. Ama belki de en doğru tavır; onun karşısına geçip, samimi duygularla, ondan da bunu beklediğinizi ifade ederek, ona bu soruların cevaplarını sormak. Ona sorun! Aklınızdakileri sorun ve bu durumu, bu şekilde çözmeye çalışın. Ayrıca takıntılı olmadığınızdan emin olun.
120 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİkiniz de yetişkin insanlarsınız. Karşına al, otur ve şunları söyle: " Bana yalan söyledin mi?“(Hayır diyecektir.), "Benden bir şey gizliyor musun?“ ( Hayır, diyecektir. Eğer cevapları farklı olsa dahi inkar edecektir. Sorgulamaya çalışacaktır. Sen kararlı bir şekilde almak istediğin cevaba odaklanarak gözlerini gözlerinden ayırmadan emin olup olmadığını sor.), daha sonra şunu sor "Telefonunun şifresini neden değiştirdin?“ (farkında değildim, sana söylemeyi unutmuşum vs. gibi cevaplar gelecektir. Hareketlerini, mimiklerini gözlemle.), "Neden yeniden fake bir instagram hesabı açtın, bunu sürekli yapıp durmanın sebebini nedir?“ şeklinde sorularını sor. Bunları sorarken %70 olasılıkla ayağa kalkmaya evin içinde turlamaya çalışacaktır. Sakin olmasını ve karşında oturmasını iste. Sebep olarak önüne ne sürerse sürsün bu hareketlerinin normal olmadığını, şüphe uynadırdığını ve güveninin ona karşı yıkılmaya başladığını ve dahası bir daha böyle bir şey yaparsa ilişkiyi daha fazla sürdüremeyeceğini söyle. Burda bağırıp çağırıp, sana hakaret edecektir ve aşağılamaya çalışacaktır. Kulak as a ve en son şunu sor: "Benim böyle bir şeyimi yakalasaydın bana hala güvenir ve ilişkimizi sürüdürür müydün?" bunu iyice oturup düşünmesini iste. Ayrıca, ayna karşısın da otur kendine bir müddet bak ve şunu sor kendine: "Bunları yapmasına sebep olacak neler yapmış olabilirim?“.
33 Yorumla
Soran+1 yılEvet böyle konuşmam daha mantıklı
- +1 yıl
Umarım olumlu sonuç alırsın 🙏🏼
Soran+1 yılİnşallah 😑🙏
İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Daha önce de yapmış diyorsunuz kendisine söylemeniz fayda etmez siler yine açar bu sefer bilmzsiniz bile. Telefon şifresi verir başka hat alır yani yöntem çok. Önemli olan niye soyuduğunu öğrenin. Eğer sanal aleme dalacaksa sıkıntı. Reel de götürebilir götüremse bile takılıp orda kalır. Ne iş yapıyor? Fazla vakti olan erkekler de böyle yapar sonra bilerek vakit ayarlarlar bu tür şeyler için. Üzügünüm ama onu gözetlemekten başka çareniz yok. Evlenmden önce de mi böyleydi? Ve yakaladığınızda ne dedi sildi? sadece silmek çözüm değil. Sebep ne olarak gösterdi açmasına falan? rkeğin intsagramda işi her gün milyonlarca yarı çıplak kadın resimlerine bakmaktır ya da eski sevgililrin sayfalrını aramaktır aramalarına bile gerek yok ürün kendisi reklam gibi atar önüne. Hayır yani kendi mesleğinde reklama ihtiyacı varsa instagram sayfası olması iyi. Ama gerisi yalan yani arkadaşlarımla konuşuyorum falan palavra. Nasılsa ulaşmak isteyen arar ya da whatsaptan ararlar gerçi o meretlerin hepsi kötü amaçla da kullanılabilir. Reeli mutlu olan sanala dalmaz bişeyler yetmiyrdur gerçek hayatında ona normal konuşup anlatabilrsiniz bunu yanında real kadın varken saçma sayfaları takip etme nedir ekrandan? Demek kendi yetersilziği var ki sanalda performans beklenmez.
45 Yorumla- +1 yıl
Planlar zaten yapılmış
+1 yılSeni aldatıyor olma ihtimali yüksek. Yani neden farklı bir hesap açıyor ki sadece kendi fotoğrafı olan? Bir de şifrelerini de değiştirmiş. Bunların üstüne bir de soğuk davranıyor diyorsunuz. Belirtiler bunu gösteriyor.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendi fotoğrafını koyması saçma olmuş
Daha öncede yaptıysa devam ediyor demekki
Hoşuna gidiyor farklı tanımıyordur kendini flört ediyordur. Aldatmaya meyilli arayış içinde eşin
Ya karşına alıp düzgünce neden yaptığını sorucaksin vereceği cevaba göre ne yapacağına karar vereceksin.
Ya da sende bir hesap açıp onun ne yaptığını neler istediğini kendin öğreniceksin.50 Yorumla
+1 yılKim bilir ne haltlar yiyoki gizli saklı hesaplar kullanıyo belkide seni aldatıyo senin haberin yok sonuçta evli barklı insan ne kadar doğru böyle eşten gizli gizli hesaplarda takılmak git hesabını sor niye açtığını falan eminim bir yalan uydurcaktır ama inanma derim ben
12 Yorumla
Soran+1 yılİnanmıyorum ki zaten sakinkeşmeyi bekliyorum
- +1 yıl
Para hesap demek bankada hesap özetleri duruyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılbütün kızlarda hemen Buna yazacak değil merak etme senin yapman gereken sende bi fake hesap açıyorsun bayan profili ve ordan yürüyorsun biraz konuşmayı ilerletincede çağırıyorsun yanına bu adamı gel bakam buraya bu kız kim diyosun oda sallaıyacak tabi sudan çıkmış balık gibi sonra yaa öylemi anlat anlat sen seversin yalanı diyorsun sonra ekran görüntüsü alıyorsun konuşmaları çat yüzüne karşı gösteriyorsun bende fake bi kız hesabı var belki eşin bile yazmıştır yardımcı olayım istersen 😂
131 Yorumla
Soran+1 yılOlur sevinirim
+1 yılDaha önce de yakalamışsın huylu huyundan vazgeçmiyor diye boşa dememişler. Ne yapacağım diyeceğine vur tekmeyi gitsin
100 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kocanın gözü dışarı da bu net. Bundan sonra ne yapacağına düşünüp karar verirsin.
91 Yorumla- +1 yıl
Saddov demek ki sizlerdijiz
+1 yılBu çapkınlık gibi bir şey değil. Bence onunla konuşmalısın ama yinede gidicek olan her türlü gidiyor. Kendine güven ve onunla konuş kısacası altta kalma.
12 Yorumla
Soran+1 yılAçtığı hesabın ekran resmini aldım akşama sakin bir şekilde konuşucam :(
- +1 yıl
Kuskonuscam
İnternet & Teknoloji konusunda 478 cevap paylaştı. Maalesef kocan arayışta görünüyor. Erkekler eşlerinin kıymetini bilmeli.
91 Yorumla- +1 yıl
Vaybe sözlere bak
+1 yılSorarsan soyler diyenler olmus tabii bu takintida olabilir dikkat et adami cok sıkıyorsan özgür olmak isteyebilir yok eğer sen normal davraniyor kocan acaip birisi ise sana tavsiyem ona uzun bi muddet iyi davran suphelendigini belli etme acik kollamak icin firsat yürüt yatagindada bos birakma orada da seni reddediyosa ztn fiziksel bi aldatma yapıyor demektir sen farkli bi hesap acip onu deneyebilirsin o iki kisi kim mesela onlari arastirabilirsin
22 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum
- +1 yıl
Bot cular ulan tam teşkilata gelmişiz haksızlık büyük
Vala ne tavsiye edilir bilemem ama bunu yapan erkek çok. İnternette biriyle tanışıp tam bir yıl konuşmuştum. Artık görüşelim falan dedik. Sonra nasıl denk geldiyse başka hesabını gördüm. Herif evliymiş ve balayındayken bana yazmaya başlamış. Yani balayında da eşini aldatır mı insan? Cidden aldatmış. Şaka maka 1 yıl konuştuk. İyi ki yüz yüze görüşmeden gördüm evli olduğunu. Artık ülkemizde de boşanma falan kolay olsa keşke. Aşk falan yetmiyor.
23 Yorumla
+1 yılFake hesap açıp mesaj at tepkisini ölçmek istiyosan ki ben bundansa direkt soğuk davranmanı öneririm ve birazcık kafasına göre takılmasına yardımcı ol aynı anda senin umursamadığını ve bi şey hissetmediğini düşünebilir kaçan kovalanır misali bir dene bakalım.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen de gizli ac ona takio at bakalım.. ne istiyor nesi eksik anla. sonunda üzülme şansın çok yüksek göze alabiliyorsan ayrılmaya niyetin var ise yao yoksa hiç teste bile gerek yok gördüklerinle daha çok canın yanar
32 Yorumla
Soran+1 yılFake hesap açtım az önce istek attım konuşuyoruz yakında sevgili olursak hiç şaşırmam
Cevap sahibi+1 yılbende şaşırmam
- İnternet & Teknoloji konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu sorulari gördükçe iyi ki hayatıma kimseyi almıyorum diye ne kadar haklı olduğumu görüyorum. Boşuna değil yalnızlık sultanlık...😏
413 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle böyle bir hata yapıpta evleneyim deme pişmanlık başka bişey değil severek evlendik güya çok mutsuzum oysaki mutlu olacağımı düşünerek evlenmişti
- +1 yıl
Adam her yönüyle güven vermiyorsa, sevmek de malesef yeterli değil. Ağrımayan başıma dert alacak değilim. Seni üzmek istemem ama sizin sonunuzda sıkıntı, böyle nereye kadar, inşallah çocuk yoktur...
Soran+1 yılÇocuk istiyordum ama artık istemiyorum sonundan emin olmadığım bir evliliğe bir çocuk getiripde onun hayatını mahv edemem mutsuz bir evliliğin çocuğu olur.
- +1 yıl
Sakın bu fikrinden vazgeçme, her durumda hem çocuğunun hem de kendi hayatını mahvedersin...
Soran+1 yılAynen öyle hakkımda hayırlısı artık ne diyim
- +1 yıl
Aynen öyle, idare edebildiğin yere kadar dayan, çözüm yok dediğin anda kendini daha fazla yıpratma. Çocuk hatasina sakın düşeyim deme. O adam düzelmez bunu unutma...
Soran+1 yılDüzeleceğini hiç düşünmüyorum zaten düzelse zamanında düzelir bana bunları yapmazdı zaten
- +1 yıl
Yolun soruyu bulup güncellemek akıl karı değil ama umarım yine de çocuğun yoktur hakkında hayırlısı olsun...
Soran+1 yılÇocuğum yok ama şu an şükürler ediyorum
- +1 yıl
Akıllı kadınmissin çocuk yapayım belki düzelir aptallığına düşmemissin...
Soran+1 yılÇok şükür ne mal olduğunu biliyordum sonra da patladı zaten en fazla nereye kadar gidecekti ki böyle saçma bir evliliğin sonu belliydi zaten
- +1 yıl
Ben bunu yazmışım sana ama işte bazı cahiller çocuk belki düzelir kafasına gidip çocuğu ortada bırakıyor ya da çocuk var diye katlanma yolunu seçiyor, kendine eziyet ediyor. Bu saçmalıklara düşmeyen senin gibi akıllı kadınları kutluyorum. İnşallah hayatın bundan sonrası senin için güzel olur
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gec oldu uyanmam ama uyandım işte ayaklarımın üstünde durmaya calisicam inşallah daha sağlam bi şekilde
+1 yılKim bilir ne haltlar yiyoki gizli saklı hesaplar kullanıyo belkide seni aldatıyo senin haberin yok sonuçta evli barklı insan ne kadar doğru böyle eşten gizli gizli hesaplarda takılmak git hesabını sor niye açtığını falan eminim bir yalan uydurcaktır ama inanma derim ben
10 Yorumla
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce de yapmış. Affetmişsin demekki akıllanmayanlardansın😁. Sana bir tavsiye kocana eski tip tuşlu bir telefon al. What, instagram, face kullanmayacağı mesaj yazarken çektiği çileden yazmaktan bile vazgeçeceği bir telefon olsun. Sen rahat bütün site rahat😁.
14 Yorumla- +1 yıl
Bak iyi oku eski tip tuşlu anane telefonundan bahşediyorum. Uygulama oyun vs. yükleyemeyeceği bir telefon. .
- +1 yıl
Sevgisini satan kasar
+1 yılOndan gizli işler yapıyormuşsun gibi davran. Ama tabii ki yapma. Sadece göz boyamak için diyorum bunu. Onu umursamamaya başla. Yani onu kendi silahıyla vur. Sana nasıl davranıyorsa sen daha fazlasını yap. Sonunda eğer ki canım değilse anlayacak. Ya herşeyi silip paşa paşa dizinin dibinde olacak ya da sana hesap soracak. Sende işte o zaman ne varsa söylersin. Hesabını sorarsın.
Aslında bunca ıvır zıvıra gerekte yok. Ben kestirmeden hesabını sorar çıkışı gösteririm 😕10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkimizi gözden geçirmeni ve bu durumun daha da çıkmaza ilerlediğini seziyorsan, ayrılık için zemin hazırlamalısın. Ama yanlış anlama, ayrılmanız taraftarı değilim fakat, gönül ister ki her çiftin huzuru, mutluluğu ve evliliği ömür boyu sürsün, ancak işler çığırından çıkmışsa, en kestirme yolu sen belirlemelisin.
Dilerim düşündüğümüz gibi kötü değildir.01 Yorumla- +1 yıl
(düzeltiyorum afedersin yazım hatası)
...
İlişkinizi gözden geçirmeni ve durumun daha da çıkmaza ilerlediğini seziyorsan, ayrılık için zemin hazırlamanı öneriyorum. Ama yanlış anlama, ayrılmanız taraftarı değilim fakat, gönül ister ki her çiftin huzuru, mutluluğu ve evliliği ömür boyu sürsün, ancak işler çığırından çıkmışsa, en kestirme yolu sen belirlemelisin.
Dilerim düşündüğümüz gibi kötü değildir.
+1 yılGeçmiş olsun tehlike sinyallerini almanız lazım artık. Tepkisel olmayın şu an sessizce izlemeye devam edin. Sonrasına kendiniz karar verin ama bence affetmeyin çünkü daha önce de yapmış diyorsunuz ikinci şansı vermişsiniz bir üçüncü şansa hiç gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılAldatsa kendi resmini koymazdı diye düşünüyorum belki ortak hesap açmak ona saçma geldi kendi çevresinde de dalga geçen olmuştur belki hemen yargılamak saçma ama size söylemeden başka hesap açması üzücü sizinle konuşabilirdi belki çekindi bilemiyorum bence doğru düzgün konuşun yargılamadan önce sorun. Ona göre davranın. 2 kişiyi takip ediyormuş bir de kimi ediyor konuşmadan önce onları öğrenmeye çalışın bence.
00 Yorumla
+1 yılsende sahte bir hesap aç güzel bir bayan resmi koy kocanı işlet bakalım sorunu neymiş
130 Yorumla
+1 yılOrtak hesap saçma, sırf ortak olacak diye partnerin İnstagram'da görüp rahatsız olmasın diye istediğin sayfayı takip edemiyorsun. Belki spor, teknoloji tarzı hesaplar takip edecektir. Sakince konuşun eşinizle ve bunu belirtin.
20 Yorumla
+1 yılOrtak hesap açmak kadar saçma bir şey olamaz insanının bireysel hesabının olması gayet normal bu kadar insanı sınırlandırmak hem çok boşucu hem de eğer aldatıcapı varsa zaten aldatır bu ortak hesap falanla bunu engelleyemezsin
20 Yorumla
+1 yılKaç yaşında olduğu önemli farklı yaşlara göre farklı sorunlar olabilir örnek veriyorum 24 yaşındak kücük biri erkek arkadaşlarıyla daha özgür konuşmak için böyle bişey yapıyor olabilir veya 25-35 arası birisi araç piyasını daha rahat takip edebilir ya da boşver direk aldatmaya calışıyorda olabilir kişiye göre değişir 😂
34 Yorumla- +1 yıl
Şu araç piyasası kısmında baya adamı korumak için yalan söyledin😂
- +1 yıl
Ama öğle bak instada neyi yoğunlukla bakarsan keşfette o cıkıyor karşına adamın eşi gidiyo makyaj videoları izliyor adam napsın makyaj videolarını 😂😂
- +1 yıl
Ya he he 🤣boşver savunma böyle adamları
- +1 yıl
Tamam reyiz ne kızıyon sensin 😂😂
+1 yılAçıyorsun fake hesap, koyuyorsun güzel kız fotoğrafları abartmadan, yazıyorsun buna, saf saf konuşuyorsun, konuyu ilerletiyorsun ve duruma göre konuşmaları boşanma davasında kanıt olarak gösterip ayrılıyorsun
10 Yorumla
+1 yıleğer çok sıkboğaz ediyorsan soğuk yapması normal. senden gizli hesap açması da normal olur bu durumda. tamam hoş bir davranış değil ama aldatmadığı sürece neden böyle yaptığını suçu sadece ona yüklemeden düşün derim.
10 Yorumla
+1 yılTelefonu gözünün önünde çekiçle kir ne haltlar yediginin farkındayım kendine çeki düzen vermezsen bu çekiç kafana inecek de🔨
10 Yorumla
+1 yılKotu bi durum yaaa. Bence önce karsina alıp konuş sor fevri davranıp bagirip kavga vikarma bisey gormeden ama önce konus surekli devam ederse daha sert bi konusma yaparsin
130 Yorumla
Soran+1 yılAkşam gelsin konuşucam sakin kalabilirsem tabi
- +1 yıl
Basta sakin kal sor sonra sert olup ciddi sekilde tavrini koyarsin
Soran+1 yılTamam öyle yapayım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Azda olsa KS mantıklı kişiler çıkıyor güzel yorum yaptın 👏
- +1 yıl
Sen abla numarasını ver ben kocanın scrsini dökeyim ne ayak bakıyımm
Soran+1 yılİstesem bende gizli bir şekilde yaparım ne haltlar yediğini bulurum ama ben onun kendi ağzıyla söylemesini itiraf etmesini istiyorum
- +1 yıl
Bisey dicem kocanin hesabi gizli mi
- +1 yıl
Gizli hesaplara bakilabilen bi uygulama var onun adini soyliyim indir gir o gizli hesaba bak bakalim kimi takip ediyor ogren sonra al karsina otur onun itiraf etmesini daha dogrusu aciklama yapmasini kendini izah etmesini bekle sonra devam edersen sert sekilde tavrini koy
Soran+1 yılEvet gizli
Soran+1 yılÇok sevinirim yardımcın olursanız
- +1 yıl
Sana instagram adımı vereyim istersen ordan bana istek at ordan konuşalım olur mu
- +1 yıl
Burdan da soylerim yani sorun degilde ordan yardimci olurum diye dedim
- +1 yıl
Uygulamanın adı ne
Soran+1 yılEşimle ikimizin hesabı ortak siz yazınca ona da gitmiş olucak
Soran+1 yılUygulama adını rica etsem burdan olur mu
- +1 yıl
Dogru soyluyorsunuz o zaman burdan uygulama adini soyliyim
- +1 yıl
PİNGRU var bi tane play storede onu indirip hesapla giris yapınca gizli jesaplar bakaniliyorsunuz foto attgni takip ettigini hikayelerini vesaire
- +1 yıl
Bir de WHOZİ diye uygulama var play storede bu uygulamadan da bakiliyor gizli hesaplara
- +1 yıl
Sen gir bak gizli hesaba kimi takip ediyor diye o kizin adini yazinca o kizin hesabi da gizliyse ona da bakabilirsin yani daha dogru tabirle o takip ettigi her kimse yani
- +1 yıl
Siyah simge var omu
Soran+1 yılBestwhozi çıkıyor
- +1 yıl
Heh aynen o bestwohozi tam adı
- +1 yıl
Doğru o uygulama onu indirin
Soran+1 yılİndirdim bakayım Bi hemen dönücem
- +1 yıl
Tamam canım
Soran+1 yılBişey sorucam şimdi ben kendi hesabımdan eşimin açtığı hesabı takip etmediğim için onu takip edebilnleri görebiliyorum değil mi
- +1 yıl
Evet gorebilirsin
Soran+1 yılTamamdır
Soran+1 yılBaktım ama görünmüyor whozi zaten sadece benim hesabımı gösteriyor diğeri de profilini açıyor ama takip ettiğini göstermiyor
+1 yılYa bu ortak hesap saçmalığı nedir telefon herkesin özelidir şahsen ben asla hiçbir şifremi hesabımı vermem evlensem bile vermem aldatıyorsa zaten çıkar biryerden bence rahat bırak
20 Yorumla
+1 yılsoğuk davranması, her zaman bildiğin şifresini değiştirmesi ve farklı instagram hesabı açıp yakalandığında silmesi fazlasıyla şüpheli davranışlar bir başkası olma ihtimali var veya gizli gizli iş çeviriyor bence üstüne düşmelisin bu konunun
00 Yorumla
+1 yılOrtak hesap işi bana da saçma geliyo evli de olsan bi özel alanın olmalı ama bu eşine de biraz sadık olman gerek, sen burada hemen aldatıyo ya da yerini yapmaya başlamış diyenlere aldırma bi konuş sonuçta bi nedeni var belli ki
04 Yorumla- +1 yıl
Hesap açması sorun değil tabiiki bir nedeni olabilir ama daha öncede açmış ve kadın görünce silmiş önemli bir nedeni olsa silmezdi ya da bu sefer açtığında haber verirdi seninle aynı fikirde değilim
- +1 yıl
Farklılıklar güzeldir 😂
- +1 yıl
Karın farklılık istese ne yaparsın?
- +1 yıl
Buradaki farklılıktan kastım evlilik dahi olsa insanların birbirinden farklı düşüncelere sahip olabileceği idi, senin kafa başka yerde
+1 yılOnu bunu bilmem de seni cepte görmemesi için yap bi şeyler
Ezik görünme baskı yapma bence
Didik didik de Kurcalama
Akışına bırak
Ben böyle düşünüyorum yaşayan sen olduğun için en doğrusunu sen düşün ve karar ver ama üzülen sen olma ♥️00 YorumlaDaha önce de yapmış ve ortak hesap dışında hesap açması gösteriyor ki seni aldatıyor. Diğerleri gibi teselli edemicem kusura bakma çünkü daha önce de yapmış. Bir tanıdım da yapıyordu böyle, aldatıyordu oradan yazıyordu kızlara. Ee ne demişler bir kere yapan bir daha yapar. Bence rest çekmelisin, yoksa bu böyle sürüp gider. Bir kere yapınca yeterince sert tepki versen belki de böyle olmazdı ya da gözü dışarıda olana ne yapsın boş. Allah kolaylıklar versin.
07 Yorumla- +1 yıl
Kendisi boşanmak istemiyormuş. Bir daha yapmasın diye çözüm arıyormuş😕
Soran+1 yılSağolun teşekkür ederim aslında aklıma şöyle bişey geliyor zaten takip ettiği iki kişi var ben bu iki kişiyi bulabilirsem ikimizin de resmi olduğu ortaknhesaptan o kızlara istek atayım kızlar bunu görünce zaten buna direk buna hesap sorarlar
Soran+1 yılDaha sonra bende rest çekicem aslında ayrılmak niyetinde değilim bu işi kökten çözmek istiyorum
Soran+1 yılFake hesap açtım konuştuk biraz daha ilerlesek sevgili olucaktık bir iki gün saha bekliycem bakalım bapıcak aynı devam ederse konuşucam
- +1 yıl
Zor durumda olabilirsin, bekara koca boşamak kolay derler ama böyle biriyle nereye kadar devam etmeyi düşünüyorsun? Bence bir kadın hiç kimsenin kendisini değersiz ve mutsuz hissettirmesine izin vermemeli. Konuşmak neyi çözümleyebilir bu noktada daha fazla yıpranan üzülen sen olacaksın. Bence artık gitme vaktin gelmiş.
- +1 yıl
Fake hesap açmak yazmak bence çok saçma. Neden uğraşıyorsun ki böyle şeylerle aranızdaki saygıyı en azından senin açından olan saygıyı da kaybetmek istiyorsan yap tabii onun dışında saçma. İlla ayrılmak da istemiyorsan karşına al ve ciddi bir şekilde konuş tamam bu zmana kadar sesimi çıkarmadım vs. ama artık kendine gel demelisin. Bir seçim yaptır, böyle devam etsin ya da ayrılmak istiyorum de.. Bu etkili olabilir.
+1 yılAynı şey başımda şu an 4 gün sonra boşanıyoruz hemen kesin bi tepki vermezsen olay dahada büyür
37 Yorumla- +1 yıl
Aynen bu
Soran+1 yılKonuştuk hallettik telinin şifresi bende teli de bende birdaha yapmıycam dedi ama bilmiyorum
- +1 yıl
boşandınız mı
Soran+1 yılBoşanmak üzereyim davayı acicam inşallah
+1 yılKesinlikle aldatıyor. Aldatmama ihtimali yok bence ablacım. Benim eniştem de yapmıştı aynısını. Bize geldikleri zaman o fake Facebook hesabıni açık bırakmış. Kadınlara mesaj atmış gul gül öldüm ya ahahha😂😂 gül gibisin, gülüşün güneş gibi parlıyor, yanakların poğaça poğaça. Bacakların cok seksi yarılmıştim 😂
10 Yorumla
+1 yılNe yapacağım diye sorman yerine boşan gitsin. Bekara boşamak kolay deme ne yaptığı bariz belli istersen kanıt bul donuna kadar alırsın akli başına gelir.
00 YorumlaAbla bence, oturun kalp kırmadan, gönül yıpratmadan kocanı al karşına sakin, güzel konuşun :) belki işyerinden patron öyle emretmişdir yani anlamayıp bilmeden şu üç günlük dünyada birbirinizi üzmeye değmez ablam :) he birde şu olumsuz saçma yazılanlara bakma, sen kocanı çok seviyosan bence onu güler yüzle sormalısın. Ben evli değilim ama benimde sevdiğim olsa böyle yapardım abla :) :)
00 YorumlaSorma zaten niye açtın diye fake hesap aç takipçisini çoğalt bir de yabancı bir kaç kız yorum yapsın takip isteği at kocana pin tersten de bir iki fake story video falan at eğer sonu hüsranla bitersede bir sene hiç belli etme biraz para biriktir sonra tekmeyi koy yapacak bir şey yok
06 Yorumla- +1 yıl
Bu yaşta bukadar şeyler düşünme kafayı yersin abicim az sakin 🤦♂️🤣
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılDostum lili diye bir uygulama var google'a lili apk indir yaz ve telefonuna izin ver, kur. Merak etme viruslu falan degil. Ordan hesabına giris yap, gizli hesaplardaki fotografları takipçileri storyleri falan gösteren bi uygula ve sen asın gözükmüyor (yinede fale hesabınla giris yapabilirsin) ama tek bi sart var esinin profilini gorebilmen icin, takipcileri veya takip ettikleri de bu liliyi en az 1 defa da olaa kullanmıs olmak zorunda. İnsallah o 2 kisiyi bulabilirsin 👅🤙🏻
01 Yorumla
+1 yılSende aç karşılıklı aldatın birbirinizi.. Nasıl ama
30 YorumlaBunun ne demek olduğunu biz ikimizde çok iyi biliyoruz diye düşünüyorum ona göre hareket et.
30 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsenin kocan biraz aptal ya.. :) kendi fotosunu koymak ne ya... fake hesap açmasını bilmiyor. hadi açıyorsun be salak :) ne diye ortak hesaba engel atmıyorsun :) seni aldatmayı başaracağını sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılHayatında başka kadınlar istiyor bunu bile bile devam etmezsin umarım onunla.
12 Yorumla- +1 yıl
Affeden kadın, erkeğin gözünde değersizleşir ona saygı duyması güçleşir sonuçta kendi biliyor nasıl iğrenç bir şey yaptığının farkında bu igrencliği kabullenen başka şeyleri de kabullenir gözüyle bakar.
Umarım ben yaniliyorumdur umarım pişman olmazsın ona tekrar güvenip inandığım için 🙏
Soran+1 yılBaşka şansım yokki :(
Buna evlilik mi deniyor?
Bu şekilde bir evliliğim olacaksa devam etmem daha hayırlı olur benim için.
Size de tavsiye ederim10 Yorumla
+1 yılYemek tarifleri icin acmistir kesin seyapma yani
aldatilmaya yakinsin veya aldatiliyorsun. Gibime geldi11 Yorumla- +1 yıl
Bu şey değil mi yaa;
Eski sevgilim profiline bi erkekle foto koymuş kesin abisidir😁
- İnternet & Teknoloji konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen de başka hesap aç fake, kıssasa kıssas. Hatta kekle. Soğuk davranması, tel şifresi veememesi internetten bir hatun denk gelmiş.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatma ihtimali yüksek ya da aldatmaya meyilli bi insan. Daha önce gördüysen geçmiş olsun huylu huyundan vazgeçmiyor çok devamı gelir
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Onu da takip et ))) Ama kendine ait başka bir hesapla
Belki birlikte takılırsınız ❤️😬20 Yorumla
+1 yılFake hesapla arkadaşlık isteği yolla ve yazış niyetini anlarsın zaten
22 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 👏🏻
- +1 yıl
:)
+1 yılBir şeyler kurcalıyor kocan demek ki. Sıkı takipte ol
20 Yorumla
+1 yılTabiki bunu ona sormalısın orada ne haltlar yediği meçhul sessiz kalma hafife alma
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSadece başlık değil başlığın altında yazdıkların hiç hoş şeyleri göstermiyor... İnşaallah öyle değildir. Bence artık konuşmalısınız.
00 Yorumla Senğn yüzlerce gizli hesap larına denk gelebilir gizlen foto larını gizle ifşa larını sil Bi müddet çalışma
00 Yorumla
+1 yılBence önce nedenini sormalısın ve önyargılı yaklaşmamalısın altında yatan başka bir problem olabilir. Onunla konuşmayı dene.
00 YorumlaAldatsaydı kendi resmini koycagini sanmıyorum ama dediklerin şüphe verici o yüzden pek emin olamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılKesin aldatıyor ya da öyle bir niyeti var sende aldatıyor gibi yap soğuk davran erkekler kendileri yaparlar ama eşi yaparsa hazmedemezler ağırdan al biraz uzak dur soğuk yap tıpış tıpış döner
52 Yorumla- +1 yıl
Zaten aldatmaya meyilli ler elinde tutmayı öğren bence
- +1 yıl
👏🏻
- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKullanıcı adını yaz takip edelim bakalım ne haltlar yiyormuş 😎
04 Yorumla
Soran+1 yılFake hesap açıp istek attım hemen kabul etti konuşuyoruz şu an ilerde sev olabiliriz
- +1 yıl
Kız çakmasın sonrası iyi olmaz Allah'ım 👁️👁️
Soran+1 yılVala çakarsa akşamına bende onun ağzına çakacam benden gizli hesap açmak neymiş diye
- +1 yıl
Helal, yürü be 💪🏻
Kendi telefonuna çek at inkaar edemesin sonra onla konuş inkaar ederse göster ve boşan
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet çektim ekran resmi var akşama gelince konuşucam bakalım nolucak
Soran+1 yılOlmuyor siliyor sonra bizim aramızda bir tartışma oldu diyelim birbirimize soğuk davranınca hesap açıyor o
Soran+1 yılBilmiyorum o kadar üzgünüm ki ne yapacağımı bilmiyorum boşanmak o kadar kolay olsaydı zaten çoktan bitirmiş olurdum ama engeller var ve ben bu adamla yaşamak zorundayım
+1 yılTelefonunu al gizlice bak kimleri takip ediyor mesajlarına bak
016 Yorumla
Soran+1 yılTelefonun şifresini değişmiş
- +1 yıl
Dakikam bitmiş annemi kardeşimi aramam lazım de telefonunu iste🙄
Soran+1 yılEvet Bi şekilde telefonunu almam lazım böyle bir bahane işe yarar peki daha sonra
- +1 yıl
Sonra işte onun yanında ararsın gerçekten ararken gidersin mutfağa bi odaya tuş kilidi kapanmadan tabi. Bakarsın instaya o arada
- +1 yıl
Cin gibi kız maşallah zaten nick name bile yaratıcı kız zaten senle hiç bi erkek baş edemez 😀
Soran+1 yılAynen öyle yapayım sonra da hesap sorucam tabi sakin kalabilirsem
- +1 yıl
Ama kesinlikle bak önce delilin olsun delilin olmazsa dediğimi yapamazsab da yanında o hesaba girmesini iste girmezse aldatıyordur. @garibaninyuzugulermi saol kankacım😊
Soran+1 yılEkran görüntüsünü aldım göstericem akşam gelince
- +1 yıl
Önce ya kocanın telwfonunu ele geçir ya da akşam gelince söyledikten sonra de ki yanımda telefonu aç göster o hesabı
Soran+1 yılAklımdan onun açtığı hesaptaki kızlara ikimizinde resmi olduğu ortak hesaptan istek atayım onlar ikimize resmini görünce zaten buna yazarlar sen evlimisin diye
- +1 yıl
İstek atarsan eşin kabul etmeyecek ki şu an atma bence
Soran+1 yılEşimin hesabına değil eşimin takip ettiği kızlara ikimizin resmi de olduğu instagram hesabından istek atsam eğer konuştuğu kızlar varsa ikimizin resmini görürse zaten kendisine sormazlar mı
- +1 yıl
O kızlar kim biliyor musun
Soran+1 yılBilmiyorum bakamadım da daha çünkü takip ettiklerini gizlemiş eşim o gizlediği kişileri bulabilsem istek atıcam
- +1 yıl
İstek at evet ama eşinle de mutlaka yüzleş aldatıyor olabilir belki evli oldugunu biliyprdur kızlae
Soran+1 yılEşimle akşam yüzleşicem açtığı hesabın ekran resmini almıştım akşam sakin Bi şekilde gösterip sorucam ne olduğunu
Ortak hesap nedir ya
Bu hatayı yapmayın ikinizinde özeli olmalı evli olsanız bile83 Yorumla
+1 yılAldilatiyor olma ihtimali yüksek tabi sana bunu itiraf edecek Halide yok..
10 Yorumla- Devamını Gör (174)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat