AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Başka arayışlar içine girdiyse bı değerin kalmamış mecburiyet harici oyuzden bırak ne hali varsa görsün
Bende eşimle ortak hesap açtım ama böyle bir şey hiç yaşamadım bence git sor ya ne ayaksın sen diye sen değil o düsünsün sıkma canını git sor ne bu derdin ne senin diye
Senin bilmediğin bir sosyal medya hesabının arkasında kim bilir neler neler vardır... Konuş yine de onunla, ama huylu huyundan vazgeçmez.
Güzel bir taktik verebilirim, kesin ters köşe olur bir puştluk varsa.
Sen de fake hesap aç ve işlet kocanı
Açtım istek attım konuşuyoruz yakında sevgili olursak hiç şaşırmam
Geçmiş olsun
Sağolun
Yani hemen kötü düşünmek istemem ama başka bir açıklaması da olmaazzz
Karşına alıp konuşup sebebini öğrenmelisin. Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyduğunu sor.
Eşini biraz salmışşın oda ufaktan bakınıyor daha aldatmamış
Öğrenmek çok kolay aslında ama dişiliğini kullanman gerekir ozaman sana herşeyi anlatır
Helal olsun yigidime, hakkıdır onunda hakkı,çünkü sen yetmiyorsun mutlu edemiyorsun çünkü
Bence eşin tango hesabı açsın onu özel odaya alırlar full seans sınırsız benim 400k takipçim var tango da ama gece 2 den sonra yangın yeri orası
Büyük ihtimalle karı kızla konuşmak için yoksa insan neden gizli hesap acar
Ortak hesap niye açıyorsunuz o da sen de bir bireysiniz
Terslemen veya kavga etmen hiç fayda etmez erkek adam evden dışarıya pencere açarsa anca konuşarak tatlı dille tartışarak olumlu bir sonuca varırsınız.
İlla aldatacak diye bişey yok seksi kadınları takip edip fotolarına bakmak istiyo olabilir senle ortak hesabı varken nasıl yapcak eve gelip hep seni görmekten sıkılmış sal biraz adamı
Böyle m*llara sinir olmamak elde değil🤮
aldatiyo bence seni ya bakın biz kadınlar zannederiz ki tek sahibimiz hayattaki tek dayanağımız kocamız zannederiz yani evli olanlar bunu söyler hep ama yanlış hayat ondan ibaret değil emin ol buna mutsuzsan ve seni aldatiyosa ayrıl
Keşke o kadar kolay ayrılmak olsaydı daha önce ayrılmak niyetiyle babamınbevinebgittiönyalvarbyakar aldı götürdü şimdi yine ayrılırsa babamların yüzüne bakamam çünkü kendi hatam ben kendim severek evlendim malesef
hiç kimse vazgeçilmez değil bunu unutma seni degersizlestiren de kendisi biri varken bi insan başkasını neden arar ki ben anlamıyorum cidden bunu bırak yapıtıyla yaptığıyla utansın
Senin düşündüklerinin aynısını düşünüyorum ama bu işte mecburiyet varsa katlanmak durumunda kalıyorum yoksa bekar olsam sevgilim böyle yapmış olsa çoktan tekmeyi basmışım bizim bu evlilik durumu karışık baya o yüzden istediğim an ayrılamıyorum keşke o kadar kolay olsaydı da bende bitirseydim
çocuk varsa zor ama
Ben olsam adamı alırım karşıma. Aklımda böyle şüphelerin olduğunu söylerim telefon şifresini isterim ve alıp bakarım. Eğer vermez ise zaten senin arkandan çevirdiği bir şey vardır.
Aynen sakin kalabilirsem önce bir bahane ile telefonunu istiycem daha sonra ona gösterip bunun ne olduğunu sorucam
Abla aldattığına dair bir kanıt var ise al tek celsede boşarsın.
Boşanmak öyle ha deyince olmuyor ki zaten daha öncesinde babamın evine gitmiştim ve bir sürü dedikodu olmuştu daha sonra o beni ikna edip eve gittim tekrardan çocuk oyuncağı değilmi ayrıl barış yapamam bir daha yapmammasıniçin bir çözüm arıyorum ben
Bu çok kötü bir düşünce... Ne şartlarda yaşıyorsun bilmiyorum ama aldatmak bu kadar basit bir şey değil. 1 kere yapan neden bir dsha yapmasın ki. Her neyse aranızdaki ilişkiyi bilmiyorum o yüzden pek yorum yapmasam iyi olucak.
Teşekkür ederim yardımcı olmak istediğiniz için
Rica ederim🙏🥰
Peki aramızdaki cinsel ilişkiden dolayı olabilir mi ya da senin bu aralar fazla kilo almandan?
Kilo nasi geldi aklina
Çünkü eşini arzulamiyirsan aşırı kilo almışın demektir. Seksi gelmiyordur
Arzulamak icin mi evlendi
@Patpatpatlaticam iyi güzel diyorsun da cinsellik evlilikte temel direklerdrn biridir. O yıkılırsa, evlilikte yikilabilir
al karşına konuş iletisimsizlik kaynaklı bir sorun gibi duruyor
severek mi evlendiniz genel olarak görücü usul evlenen insanlarda aldatma oranı çok daha yüksek oluyormuş
Masumca düşünmek gerekirse karı kıza bakıp beğenip kaydetmek için olabilir. Evet bu masumcası. Daha kötü düşünmek gerekirse kadınlara dm'den yürümek için ama bence kendi fotosunu koyma gereği duyduysa bu ihtimalidir.
Aldatıyor ihtimali yüksek. Mesela ben erkek tanıyorum yataktayken eşi arıyor o ise gayet normal konuşuyor telefonda. Kadının ruhu bile duymuyor.
Kurana el basmış demişsin ama bir tanıdığım da karısını Kuran'a seneler önce el basmasına rağmen aldatmıştı hem de kendi evlerinde karısının yatağında.
Neden başka hesap açma gereği duyuyor. Aldatıyor gibi sanki
Bende bundan korkuyorum :(
Bence sormadan önce bi al bak telefona derim. Kim takip ediyor falan. Sonra al karşına konuş
Telefonun şifresini değişmiş Facebook üzerinden açtığı hesaba bağlanmaya çalıştım fakat olmadı
Kesin aldatıyor o zaman başka açıklaması olamaz
Napayım ben şimdi nasıl söylüycem ona
Senlemi aldatiyor iftira atiyorsun aldatmaz erkekler türkiyede evli kadınların %99 aldatıyor
@Demiryumruk2 ya bırak yaa
Siz aldattınız mı dürüst olun
@Demiryumruk2 ben aldatmadım aldatmam da kimseyi. Aldatmak karaktersizliktir.
Aldatmada moda oldu kime güvenecez şaşırdık
Vallahi karşına alıp çatır çatır söyleyeceksin. Bu zamana kadar susman hata. Ben olsam telefonu kafasında kırmıştım şimdiye kadar.
Tabi tabi evlimisin evlenince aldatırsın
@Garibanınyüzügülermi doğru insanı bulursan güvenirsin.
@görüş sahibi o kadar şey görüyom ki inan soğudum her şeyden hatta 4 gün önce bi ifade aldım aynı senin olaya benzer artık pes dedim insanlar çığrından çıktı iyice
@Garibanınyüzügülermi maalesef hiç iyiye gitmiyoruz
Dürüst olmak istiyorum, bence artık onun gözünde bir anlam ifade etmiyorsun
Belli ki yanlış işlerle meşgul. İşiniz zor.
Canım herşey ortada. Sakın iyi düşünme çünkü o iyi düşünmüyor. Dediğine göre daha önce de yapmış ve daha da yapacak emin ol. Belki de senin haberin olmayan daha neler yapmıştır affetme !
Gizli işler sıkıntılı olabilir.
Evlilik aile kurumunu sarstigi için bunu sebeb gösterip boşanma davası açabiliyor musun bir avukata sor bakalim
Sende aç sende onun yaptiklarinin aynsini yap adamlarlı takip et sana hesap sorarsa bu ne diye sende ona once kendi yaptıklarına bak dersin
ne gerek var kocanin telefonunun sifresini bilmene ne gerek var ortak hesaba , güvensizlik bitirir ilişkiyi kocana güven ve onu darlama
Bu adama mı güvensin
zaten en başında güvensizlik var ortak hesap kullanmak saçmalık
Sende sahte hesap aç onu ekle tanışma ayağına ordan sorular sor tanı eşini
Herşey apaçık ortada değil mi hem aldatıyor hem saklayamiyor. Yani hem şerefsiz hem salakkk
Bence sende bı fake hesap aç ve onu işlet konuş kocanla
Belli ki başka biri daha var
Benimde eltimin erkek kardeşinin karısı tiktok hesabı açmış , ortalık kötü valla
Senin eltininmi🤔
Evet dayimin karisnin eltisi
Yanlış yazdin o zaman elton deyince senin elti olmuyor
Evet kayinpederimin karisiniz kizinin eltisi diyecektim , dogru yazmisim aslinda
Ya senden gizli işler çeviriyor ya da cok bunalmış herseyden bi köşeye çekilmek istiyor ama her imi durumda da adamin üstünde çok baski var
Belki çapkınlık için kullanıyor olabilir belki de test amaçlı bilemeyiz sorduktan sonra kendin karar ver
Sende hesap aç erkekleri takip et. Profile de kendi fotoğrafını koy. Kıskanırsa sana soğuk davranmaz.
İşte bu yüzden evlenmicem ☺️
Bence ona söyleme telefonunu alıp bak dm kutusuna ya da fake hesap bul yaz
Bende de var birkaç Instagram hesabı eşimi aldatmak için açtım
Sizin sayenizde evliliiğe inanç kalmadi zaten.
Evlilik Koca bir yalandır
Tövbe tövbe v pepfğf
Karın seni aldatsa tepkin ne olur?
Umarim Karin seni aldatir hergün biriyle
Apaçık belli sanki ne yaptığı değer bilmez hainler işte gelde evlen. Bunları duyduktan sonra
Fake hesap aç ekle onu konus bakalım nasıl cevap verecek
İlk önce eline bir sor hemen peşin hüküm verme
Kapat instagramını şifreyi vermezse boşan
Ortak hesap nedir ya kezbanca iğrenç aldatıyor demek adam geçmiş olsun
sende bşka bi twitter hesabı aç
Kullanıcı adını hatırlıyorsan hesabı takip et
Kullanıcı adını biliyorum ama sadece 2 kişi takip ediyor ve hesabı gizli takip ettiği kişileri göremiyorum kızları görebilsem kızlara ikimizinde resmi olduğu ortak hesaptan istek atardım ama bu da pek mümkün değil akşama gelince hesap sorucam
Büyük ihtimalle inkaar edecektir
Geçmiş olsun yeni üye laydı yapma arayışına girmiş.
kendine eğlence aradığı çok belli! sen de fake açıp ona yazarsın ne olduğunu anlarsın
Kocan seni aldatıyor ya da senden artık hoşlanmiyor başka kişiler arıyor
Sahte hesap açıp onu takip et sonra napıcağını bilirsin zaten :D
Aşkım allah belasını versin seni boşver sen de inadına instagram hesabı aç ya da dışarda göz gezdir
Sana yapti seyin aynisini sen yap yeni hesap ac sifreni degistir soguk yap
Fazla sıkmışsın bu kızlarsoruyorda bir hesap ben olsam boşarım
Boşan ortada evlilik diye bir şey yok
Dislike atan p*ç kim merak ediyorum🤔
Karısını aldatan başka bir p*ctir
Muhtemelen
fake bir hesap açıp istek at
Evet olabilir
eğer ki takip ettikleri sadece kizsa ss al ortak hesabınızdan istek at eğer erkekse çok fazla büyütme 1 hafta falan bekle sana söylemesini eğer söylemezse hesabını gördüğünü neden açtığını falan sor
Evet mantıklı deneyeceğim bunu
Serfsiiz bi boklar ceviryor
Evet
Bosan hemen
Keşke o kadar kolay olsaydı :(
Pek hayra alamet gözükmedi