Tartışınca, biraz ara verelim kafanı topladığında görüşürüz konuşuruz deyip üç dört gündür hiç yazmayan erkekle devam edilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
2025 te 16 şubata bana çıkma teklifi etmişti ben 1 marta kdr kabul etmemiştim etrafımda çok dolanıyordu cidiyim falan diyordu sonra bende sevmeye başladım ve kabul etim çok iyidik hazirana kdr aynı apartmandaydık hergün buluşup konuşurduk Haziran'da eve gitik iş biti uzak mesafedeydik o ailesi ile kavga etti onu bana isteyin diye annesi ile reddetme durumuna bile geldi ben hayatın maholmasin anneni dinle demiştim ayrilalim dedim ozmnlarfa oda ağlayip ayrılmak istemiyorum demişti sonra 29 Kasım'da yapamıyorum diye mesaj atti özür dilerim diye ben çok ağladim beni engele atmıştı heryerden sonra 10 Aralık'ta tekrar işe gitik artık uzak mesafe değil sonra baktım beni engelden çıkarmış sonra mesaj geldi sadece nokta koymuş bende nokta koydum baya zayıflamış sın dedi bende öyle oldum dedim sonra oda çirkin bir adamın fotografini attı senden sonra ben diye beni afet falan dedi pişmanım annem yüzünden dedi seni çok seviyorum dedi barıştım bende sonra iki gün geçti buluştuk uzun aradan sonra sarıldık sabah oldu ayrılmak istiyorum dedi ben gene ağladım ayrıldı sonra geldi seni test ettim beni seviyomusun diye bende inandım afetim sonra bı iki gün sonra tekrar buluştuk ayrılmak istedi gene niye diyorum ailem istemiyor falan dedi bana biz istiyoruz dedim o dedi onların isteği olsun dedi sonra ayrıldık ve öğrendim ki bizim yanımızda çalışan bir kız daha var kızın boyu uzun ama yası 14 bizde 19 yaşındayız kıza çıkma teklifi etmiş başka kıza daha etmişti ama kız retedmisti o 14 yaşındaki kız biz sevgili diliz dedi bana ben ne yapayım banane dedim sorna kız giti kıza bana davrandıği gibi davranıyor hata daha fazlasini veriyo ona kendi elleriyle çocek kutusu yapmıştı kızın basi ağrıyordu hemen şu falan getirdi ben o gece nefesim kesildi ağlamaktan o odaya uyumaya giti. O kız gelen giden erkeklere konuşyo ben biriyle konuşsaydim hemen bana kızıyordu erkeklerle konuşma diye kalbim çok ağrıyor bı ay oldu insan bi özür diler seni kandırdım diye
012 Yorumla- 6 ay
Ben okurken yoruldum.. biraz da çenede var sanırım. 😂
- 6 ay
Okurken sinirim bozuldu. Böyle meram anlatılmaz.
- 6 ay
Belli oluyor.. 😂
- 6 ay
- 6 ay
- 6 ay
@1sessizfirtina Bir an aklıma dizi senaryoları geldi.
- 6 ay
@xgökkuşağıx ortalığı karıştırma..
- 6 ay
Bir ilişkinin her detayını insanlar bilmek zorunda değil; her detayı anlatırsan insanlar bu şekilde düşünebilir.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. Tartışma bazen yoruyor insanı... Var böğle toksik illişkiler. Bir süre sonra her şey tartışma haline geliyor ve uzaklaşmak en iyisi. Benim de hayatımda oldu. Çoğu kadın çözüm için değil haklı olmak için tartışır. Genelde çiftiz bir şeyleri halletmeden kapatamayız adı altında ömrü yer bitirirler... Uzaklaşmak en iyisi...
00 Yorumla
6 ayTartışmadan kaçan, tartışıp kaçan, kıran, üzen, haklı çıkmaya çalışan, sorun çözmeyen kim varsa devam edilmez. İlişkiye ara mı verilir? Bu saçmalığın daniskası. Biz bi nefes alalım, her şeyi yapalım işte eğer özlersek döneriz. Eğer bir insan sorgulamaya başlamışsa vazgeçmiş demektir.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
6 ayTartışma sonrası bir süre sessiz kalınır normal uzak durulur normal ama bir kaç olmaz hatta bir kaç saat bile olmaz sorun varsa sakinlesince cozulur uzak durulmaz ara verelim diye bir söz olmaz
Öyle bir cümle geçiyorsa ondan bir cacık olmaz40 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
6 ay
Bu durum çok tanıdık geldi bana… 🥲 Tartışma sonrası “ara verelim” deyip 3-4 gün tamamen ortadan kaybolmak bence çok sağlıklı bir davranış değil. Kafa toplamak ister, anlarım, ama bunu yaparken seni tamamen yok saymaması lazım.
Bence önce bir kez yaz, nasıl hissettiğini sakin ama net şekilde söyle. Tepkisi sana çok şey anlatır. Sence o bunu ilişkiyi bitirmek için bahane mi yaptı, yoksa gerçekten kafası mı karışık hissediyorsun? 💭💕00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u 6 ayAra verelim eşittir ben bu etrafa bakayım olmazsa gelirim demektir. Ara verme bitir.
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben hiç gelemem. Kapıyı gösterme şoku sjjs
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,7b cevap paylaştı. Devam etmeyeceksin böyle biriyle.
10 YorumlaEdilir ama şartlara bağlı
Tartışınca kaçmayı alışkanlık yapıyorsa ileride çok yorar
Ara verelim demek bazen düşünmek içindir bazen uzaklaşmak
Sonrasında gelip konuşabiliyor mu sorunu çözmeye çalışıyor mu önemli olan bu
Sürekli susup seni belirsizlikte bırakıyorsa ilişki sağlıklı yürümekte zorlanır
İlişkide sorun olur ama iletişim kopmamalı bence00 YorumlaHayat sadece güzel günlerden ibaret değil. Bugün basit bir tartışmada günlerce ortadan kaybolan bir adam, yarın daha büyük bir hayat krizinde seni yarı yolda bırakmayacağının garantisini verebilir mi?
10 Yorumla
6 aydoğru yapmış, tartışma şiddetlenir saygı çizgisini aşarsan seni bir daha geri kabul etmeyeceğini bilen erkek hareketidir o yüzden sorunları sakin çözmek lazım
10 Yorumla
6 ayDönmesini bekle aynısjnı yap ama bıdaha dönme yedek yapmayın kendınızı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBunu erkeğin yapması çok komik o nedemek biliyormusun artık yedegimsin demek
46 Yorumla- 6 ay
Yorumunu beğenmedim. Bunun anlamı yedeğimsin demek değildir. Bunun anlamı, o an konuşmak istemiyorum demektir.
Dahası var. Kadın böyle deyince sorun olmuyor da erkek deyince neden komik olsun? Bu tür bir niteleme erkeklere karşı çifte standart değil midir?
Cevap sahibi6 ay@xgökkuşağıx gerçekler hep acıdır kızı kandırma
- 6 ay
Herkesin aklı başı yerinde, kimse kimseyi kandırmaz.
Cevap sahibi6 ay@xgökkuşağıx yorumunda manipülasyon yapıyorsun o yüzden dedim
- 6 ay
Manipülasyon yapmıyorum. Hiçbir zaman yapmam.
- 6 ay
Olması gereken bir gerçek neden manipülasyon oluyormuş?
Özleyince döner ara verelim demek ayrılmak istemiyorum ama bana biraz müsade et demektir neden bu kadar olumsuz herkes ayrılma lütfen seni sevmese kaybetmekten korkmazdı
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı. Büyük ihtimalle devam edeceksin çünkü gerektiğinde mesafe koyan erkek kendisine güvenli bir erkektir ve bir kadın kendisine güvenli erkekten kolay kolay vazgeçemez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Gerçekten sert bir tartismaysa ve sen haksiz isen devam. edilir. Ama sürekli başa donuyorsaniz bitmesi daha doğrudur..
13 YorumlaTartışmanın derecesine bağlı. Hem çok incitici davranıp hem de peşinden gelmesini istiyorsan bu biraz fazla
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Akıllı erkek o işte. Baktı stres oluyor kadın. Hop diğer kadına. Ondan sonra yine sana geri dönüyor. Tek olmadığını bil.
00 YorumlaBunun erkeği kadını yok. Tartışma olur ama çözümü kısa olmalıdır. Sen bir hafta tatile git sende survivora taksimde buluşuruz gibi bişey bu. 🤔
00 Yorumla
6 ayBiraz yorucu bir ilişki olur ama buna sen karar verebilirsin, bazı insanlar toksik ilişkiyi seviyor bazıları sevmiyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aySevmeyen değer bilmeyen adamları seçersen öyle olur ula ben duramam
10 Yorumla
6 ayEdilmez. O ilişki eninde sonunda daha travmatik bir şekilde biter. Yine olgunlaşmamış bir erkek daha
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Vakit geçirecek birini bulmuş muhtemelen ve fırsatını bulmuş bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ay4 gün abartı olmuş. Yedekte birisi yoksa insan sevdiğiyle bu kadar ayrı kalmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayDirek kaçan her sorunda sonuca varılmaz temeli atılmazda kdkf ruhun beyazlar jrjdjdjjdjdjdjd
00 Yorumla
6 ayOnun gibi davran sende. Bırak ne hali varsa görsün.
00 Yorumla
6 ayara verelim dediyse ver o arayı ömür boyu haketmiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
6 ayOlmaz o ara vermeler git gide daha sık hale gelir ve süre dahada uzar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayyani son sevgilim ile tatiştik hata ayrilik oldu 1 gün 2 günd 3 . gün dayanamadim gine bariştik gine eski bir şey aklina geldi ağladi zirladi engeledi hesap kapati dur başka hesaplari kapati bana en son ne dedi onu bile hatirlamiyorum 1 ay oldu sanirim 1 ayda benim hayatima 4 kız girdi çözüme varmayan insanla bir dk uğraşmam yok cinselik yaşanmiş yok bilmem ney cokta tın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 574 cevap paylaştı.
6 ayEğer bu erkek bensem, karşımdaki kızın benim için çabalayıp gönlümü kazanmasını beklerim 😄
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. ne konumdasinizi tartisma neydi ne konusuldu ne sozler sarfedildi nerden bilelim biz... boş bi soru.
00 YorumlaDururma gore değişir bazen ara vermek iyi gelir iki tarafada
04 Yorumla- 6 ay
Merhaba
Benimde hoşlandigim çocukta boyle kgkg bende çozemiyorum ama bi kiz olarak soyleyebilirimki galiba ilgi sevgi açiği var ya da hani kazanilmaycak gorununce daha çekici buluyorda olabilir ve kazanincada hevesi kaçiyordur kisasi baba figuru onemli babasi hakkinda bi bilhiniz var mı nasil biri?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
6 ayHayır öyle bir insanla devam edilmez cinsiyeti fark etmez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır edilmez yazarsa da cevap felan vermemelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
6 ayBeni gözden çıkaran insanı niye hayatımda tutayım ki neden onun için çabalayım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
6 ayO iş bitmiştir. Şartlarını kabul edip biat etmedigin sürece olmaz. Kabul edersen de sen olmazsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Edilmez, seven erkek hemen halletmek ister olayi gunlerce uzak kalamaz.
00 YorumlaTartısınca yedektekine geçmiştir onla takıldıgı ıcın yazmamıstır sonra baktı kı onla olmuyor dönüş yine kürkçü dükkanına
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayAra verelim demek ayrılığınızdan fırsat bularak her haltı yiyip seni de kaybetmek istemediğinden yan cebine koymasıdır
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayAdam yazmıyorsa sen yazarsın. Senin elin yok mu, neden erkekten bekliyorsun?
04 Yorumla
Soran6 ayYazınca zaten ara verelim dedi
Cevap sahibi6 aySorunda bunu neden yazmadın peki?
Soran6 ayÖnemli bir detay değil
Cevap sahibi6 ayBazı detaylar önemlidir.
6 ayBeni biraz rahat bırak senden daraldım seni görmek istemiyorum gibi bir anlam çıkartıyorum ben bence gerçekten seven insan özlemeden yazmadan duramaz
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle katılıyorum sana 😊👍
Bu arada senden ricam T. akip atar mısın
6 ayTazeyken çözülmesi gerek problemlerin. Sevgiliyken kaçarsa problemlerden, evliyken daha zor anlaşmak ve yorar böyle biriyle ömür geçirmek, o yüzden yol veririm.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 aySıkıntılı bir durum. Başkası var kesin. Valla ben tartışınca bile 5 dakka sonra yoklarım napıyosun diye. Kavga da etsek ayrı kalamam😄😄😄
00 Yorumla
6 ayEvet gerçekten çok kırılmissa doğal olarak tek kalması veya yazmaması ancak uzun bir ilişki ve ciddi bir konu değilse bitirmek istiyor
00 Yorumla
6 ayKesinlikle seni yok saymaktır. senin yerinde olsam Değil devam etmek aynı yolda bile yürümem tedirgin olurmm
00 Yorumla
6 ayVandal insan gurubu bu aslıbda seks hayatını veya sadece kendi mutluluğunu düşünür kısaca bırak seninle oynuyor
00 Yorumla
6 ayetmez zaten senden ayrılmak istiyor ama beleş sekside bırakmak istemiyor iki arada bir derede kalmış
00 Yorumla
6 ayTekrar ara verecek. Dönecek birine çıkma teklifi edip tekrar ara verecek. Yedek olmak istersen sen bilirsin.
00 YorumlaOlmaz ondan bağla tenekeyi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayHayır canım başıma geldi
10 Yorumla
6 ayBuradaki ruh hastalarına soracagina, biraz kafani kullan da sevgiline sor.
00 Yorumlayol ver arkandayım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hayır devam edilmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı. Prensesle mi konuşuyorsun ne
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Etmez seven erkeklik hareket değil
00 Yorumla
6 ayyav yok daha neler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
6 aySen buna kendin karar vermelisin.
00 Yorumla
6 ayBaşkasına yazıyor olabilir
00 Yorumla
6 ayBaşkası var ayrıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Pardon o kimdi deyip hayatına bak.
00 Yorumla
6 ayHer ihtimal eşit
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
6 ayBitmesi gereken bir ilişki bu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır ilişkide ara olmaz, son olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı.
6 ayDevam et ama bit şartla
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
6 ayay yok benden uzak dursun
00 Yorumla - Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Tartışma sonrası günlerce yazmayan, ara verelim diyen erkekle ilişkiye devam edilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım