benim duygusal açlığımı gideremiyor defalarca söyledim neler beklediğimi ne istediğimi ama hayır olmuyor ne ilgi ne anlayış ne bir şey 😕
beni duygusal yönde tatmin edecek biri ile olmak sence ne kadar doğru?
benim duygusal açlığımı gideremiyor defalarca söyledim neler beklediğimi ne istediğimi ama hayır olmuyor ne ilgi ne anlayış ne bir şey 😕
beni duygusal yönde tatmin edecek biri ile olmak sence ne kadar doğru?
Yanlış bir ilişkideysen boşanman daha doğru olur senin için düşünsene ifşa olma derdi var karşındaki kanı bozuksa ya bir yolunu bulup şantaja çevirirse sen en çok kendini düşünmelisin böyle bir durumda ifşa olursan kimse artık kocası ilgilenmedi demez senin bozuk olduğunu söylerler ve şunuda unutma hiç bir erkek evlendiği kadından başkasını korumaz sadece çıkarına bakar sende evli olduğun için onlara velinimet olursun bir yerden sonra aşık olursan yeni belan haylır olsun olur gerek yok bence bu riske ama senin hayatın senin mutluluğun
Bu muhteşem yorumun için minnettarım çok teşekkürler
Olurr
Yani sonuçta duygusallıkta en az cinsellik kadar bir ihtiyaç Sevmeye Sevilmeye hediye almaya bir erkek tarafından ilgi görmeye beğenilmeye değer görmek her kadının hakkıdır eğer sana bunu vermiyorsa Yatakta iyi olması o evliliği kurtarmaz sana kıymet verip değer verecek arayıp soracak iltifat edecek hediye alabilecek birisi varsa eğer hayatımda ya da böyle bir şey düşünürsen hayatın çok daha keyifli olur
Bir an düşündüm evet ama o vebali almak istemiyorum en iyisi onu boşayıp hayatıma bakmak
Ama ben daha sonra daha mutlu olcam
Sözlerin baya iç acıtıyor, resmen duygusal olarak yalnız bırakılmış hissediyorsun 😔 Bu his çok gerçek ve çok anlaşılır, kendini suçlama lütfen.
Ama başkasıyla duygusal yakınlık, ister istemez ihanete girer ve seni de içten içe yer bitirir 💔 Önce eşinle net bir konuşma, sonra gerekirse çift terapisi, olmadıysa da ayrılık seçeneğini düşünmek bence çok daha sağlıklı.
Peki eşinle en son ne zaman gerçekten uzun, sakin bir şekilde konuşmayı denedin, işe yarar gibi olmuş muydu? 💬🌸
Cevap
10Cevap
Başkası ile sade duyguslada kalmaz devam eder
Bunu çok düşündüm ve asla olmaz olmamalı
İşte duygusal bağlanırsan sonra durman zor karşı koyamazsın devamı da gelir zor olan duygusal bağ zaten
Eşin istediğini vermiyorsa o zaman başkasında aramak yanlış olmaz
Kim o başkası var mı öyle biri
Hayır yok
Olsun mu istiyorsun
İnanki bu gib iş yerşnde bu konuyı anlattım arkadaşlarıma
Ne anlattın
Dedim ki bir kadın deli gibi libidosu bile olsa partnerini eşini sevgilisini seviyorsa aldatmaz %90 ama ki hiç libido olmayan bir kadın bile duygusal boşluğa düşerse ilgisiz kalırsa çok kolay aldatabilir kadının aldatması duygusaldır erkeğin aldatması cinseldir
Kesinlikle doğru ama vazgectim ona bile değmeZ
Nasıl yani aldatmaya bile değmez mi aldatmıyor onun için yapmıyorsun ki zaten kendi borcunu doldurmak için ama gene de yapmadın
Çok ilginçtir genelde bakımlı güzel kadınlar böyle duygusal boşlukta oluyor
En güzeli boşanmak
O enerjiyi eşinin seni anlaması için harcasan
Bos gercekten bos
Boş olan nedir
Defalarca konuştum anlamıyor ve umrunda değil
Boşanmayı neden düşünmüyorsun
Tanışabilir miyiz burdan konuşuruz bari dertlesiriz olur mu?
Yok doğru boşan ne yayorsan öyle yap
Çok haklısın teşekkür ederim
Yanlış
O nun yaptığı da çok yanlış
O kadar haklısın ki bi yandan canı yansın istiyorum bi yandan böyle düşününce kendimden iğreniyorum
Bu güzel samimi düsüncelerin için sana canı gönülden teşekkür ederim her şey gönlünce olsun
Çok teşekkür ederim
Evet yanlış
Ama napayim
Defalarca söyledim umrunda değil
Mesela kendiliğinden gelip iltifat etmez … nasılsın diye bile sormuyor
Berbat
Burdan daha iyi
Biriyleriyle tanış o zaman mutlu olursun belki
peynirciliğin adı duygusal yakınlık olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?