Genel olarak kocamı çok seviyorum çok. Sabah kalkıyorum ona sevdiği şeyleri yapıyorum akşam onun hoşuna gitmek için hoş şeyler giyiyorum. Gömleğini giyerken hemen ben ilikliyorum Felan dün arkadaşım sabah aradı ne yapıyorsun dedi kocama börek yapıyorum dedim bana canım mısın böyle koca düşkünü olma erkekler değmez dedi kahvaltıya sende gel dedim geldi beraber kahvaltı ettik kocam gidince kahvaltıda bile çok ilgilisin biraz Trip at süründür. Dedi sizce haklı mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen şu an DOĞRUSUNU yapıyorsun ! sana akıl veren mutluluk ilişki düşmanı bir MAL.
Böyle MAL'Ları dinlersen erkek düşmanı olursun ve erkekler bunu sezer anlar kokusunu alır hissederler sonunda kötü sonuçları olur. Sana bu aklı veren Feminist kılıklı bu insanlardan uzak durmanı şiddetle öneriyorum ! bu insanlar başkalarının mutluluğunu kıskanan onları baltalamaya yoldan çevirmeye çalışan insanlardır.
Kocan seni seviyorsa sende onu severek düşünerek davranacaksın tabiki.. dışarından sana bu şekilde müdahale edip içindeki iyi niyeti yoketmeye çalışan bbeyyinszlere uyma dinleme ve güvenme ! sonra oturup ağlarsın kötü şeyler olabilir..
Sen yaptığın incelikler ve güzelliklerle DOĞRUSUNU yapıyorsun..
inşallah güzel bir aile hayatın olur. Ne ekersen onu biçersin.. onu çok seversen o da seni çok sever.. Bu sana akıl vermeye kalkan yamuğun aklına uyarsan birlikte olduğun insanı yavaş yavaş kendinden soğutursun bunu asla unutma..
Selamlar..03 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım hakkında böyle konuşamazsın öncelikle o bir ksdın bence sizin gibi seviyesizlerden uzak durmalı
- +1 yıl
- +1 yıl
@mutlumutlum __mutlumutlum bu gerçeği bilen insanlar olduğunu görmek güzel :-) bu birazda ZEKA işi kendi aklı olmayan başkasının yarım akılını alır. 2+2=4
__________ Soran : arkadaşın akılsızsa kıskançsa ya da seni kötüye yönlendirmek stiyorsa ve sen ondan akıl alıyorsan vaayyyy senin haline yanmışsın.. onun bunun aklıyla iş yapanlara hayatta başarılar.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Haklı haksız demek için kocanı tanımak gerekir
Dünya tatlısı adamdır aynı tavrı sana sergiliyordur çok iyi anlasiyorsunuzdur sen böyle mutlusundur adam ilerde değişecek bir tip değildir vs kimseyi alaka etmez
Ama adam senin verdiğin kıymeti bilmiyordur adinin biridir
Her türlü takla mevcuttur ona her yol her türlü trip mübah
Ben bu halimde bana olmadık yerden trip atacak kadını sevmem ki uzaklasirim
Hak vereceğim bir konu olsa sorun etmem00 Yorumla
+1 yılSenin gibi birini bulsam hiç düşünmeden evlenirdim. Bu yaptığın çok güzel bir şey ama kocan bunun değerini pel bilmiyor. Yanlış olduğu için değil, kocan bu dilden anlamadığı için bir tık azalt bunu. Çünkü komuşmasına göre bunu fazla buluyor. Şahsen benim böyle bir eşim olsa ömrüm uzardı 🙂
04 Yorumla
Soran+1 yılHasta mısın? Benim kocam bana en pahalı hediyeleri alıyor beni yemeklere götürüyor. Benimle takma tırnak seçimi bile yapıyor?
- +1 yıl
Olumsuz bir şey mi söyledim bu nasıl cevap? Hasta olan sensin. Yazdığım cevabı anlayamayıp saçma sapan triplere giriyorsun.
Soran+1 yılSen kocan senin kıymeri bilmiyor yazdın
- +1 yıl
Yazdığım yazıdan sadece bunu mu anladın 😄 Kocan ona gösterdiğin ilginin değerini bilmiyor dedim. Senin kıymetini bilmiyor demedim.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı değil. Sadece şu konuda haklı. Kocan yaptıklarının üstüne sana Aynj değeri vermiyorsa, sen de bu kadar düşme üstüne demiş. Ama içinden böyle geliyor ve böyle davranmak hoşuna gidiyorsa devam ettir. Ancak tüm hayatın o erkek ve o erkeğe hizmet etmek odaklı olmasın. Kadın sana, değerini ona hatırlat demek istemiş. El altında hazırda durma, sıkıcı olma demek istemiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılVeriyor. Hediyeler alır ilgilidir
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
63Cevap
+1 yılArkadaşın bahsettiği taktiklerle mutlu bir hayat mı sürüyor peki şu an? Hiç sanmam, muhtemelen yalnız ve mutsuz. Sen böyle mutluysan ve eşin de mutluysa dışardan gelecek bir “taktik” nasihatine ihtiyaç duymamalısın. O başkasına verdiği akılla kendi gemisini yürütsün.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok mutlu herkes peşinde koşuyor
Yaptığın şeyleri içinden gelerek yapman çok güzel fakat bazı şeyleri sırf onu rahat ettirmek için yapmamak gerekir. Sahit oluyorum bazı arkadaslarimda, çalışıyo yoruluyo diye eşlerinin üzerinden biraz olsun yuklerini almış olmak için evde erkeğin yapacağı işleri dahi kendileri yapıyolar. Bi süre sonra erkek buna alisinca kadının yapması gereken şeyler olarak gorebiliyo bu durumu ve yapmadiginda sıkıntı yasaniyo. Ayarı kacirmamak lazım. Annesi gibi olma ama işvenden cilvenden de eksik etme. Demek istediğim kadılıgını unutmadan, ebeveynvari yaklasimlarda bulunmadan istediğini yap. Hayat senin. Mutluluğun da daim olsun inşAllah :)
10 Yorumladinleme hat daha o arkadaşının sorunları var... beliki erkekler hakkında algısı negatif, ve bu negatif enerjisini sana geçiriyor ki sej bu şüpheye düşmüşsün ve burada fikir alıuorsun. ben sana bir sey diyeyim mi tarif rttigin gibi bir kadınsan, şu an "ah keşke beni de böyle seven bir kadın olsa " diyen bir sürü erkek vardır. kadının da motoru erkeginde motoru vardir bunu genelleme yapmak yanlıştır, ne güzel mutlu bir evliliginiz var ne diye bunu simdi durdul yere negatif seyler ile bozucakmışsın? bence piskolojik olarak bozuk qrkadaşın sizi de bozacağına kendi ruh halini tamir etsin
10 YorumlaArkadaşın aranızı bozuyor gayet açık. Kocan bunları hakediyor olmasa bile bunun kararını verecek olan sensin. Yani bu zamana kadar böyle bir şey hissetsen sen böyle davranmaya devam etmezdin ve onu çok sevdiğini söyleyerek cümleye başlamazdın. O yüzden sana tavsiyem öyle arkadaşları kendinden uzak tutman. Kıskançlık veya gereksiz erkek düşmanlığı var arkadaşında.
12 Yorumla
Soran+1 yılAsla öyle bieisi değil
+1 yılarkadaş mı nifakçı yılan mı belli değil şeytanın vücut bulmuş hali kusura bakma da arkadaşın ona ne ya istersen işten gelir kocan kucağına atlarsın istersen hizmet edersin ister o sana eder kime ne yani ister adamın geyşası olursun manyak mı bu
süründür ne bir de haset karıya bak ya
sen bence bunla iletişimini kes belli ki etkileniyosun sözlerinden hiç iyi birisi değil bu kişi13 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün konuş. Bebim arkadaşım hakkında o bejim canomm
- +1 yıl
ahahaha sen böyle devam et 😀
Soran+1 yılBen böyle devam edixem sende yalnız kal
O nasıl arkadaş öyle? Böyleleri yuva bozar yemin ediyorum. Durduk yere neden trip atıp süründürecekmişsin? Arkadaşının dolduruşuna gelip de yanlış şeyler yapma. Sen doğru olanı yapıyorsun. Ne güzel, eşine karşı ilgilisin. İlgi her erkeği mutlu eder. İlgisizlik ise her erkeği evlilikten soğutur. Bunu unutma.
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim arkadaşım benim yuvamı bozmaz. Aksine yapar.
+1 yılTabiki haksız sinsi kıskanç bir arkadaş bu bence mesafeni koru.
Siz artık evlenmişsiniz hayat arkadaşı olmuşsunuz ne demek değmez?
O gelir geçer sevgililer flörtler için geçerli bir söz hayat arakadaşına her şey değer.
Sen o yarım akıllı arkadaşını dinle trip at soğuk yap bak adam sıcak yapanı bulunca nasıl uçuyor yuvadan.03 Yorumla
Soran+1 yılBenim arkadaşım asla beni kısmanmaz hep iyliğimi ister
- +1 yıl
Belli belli maşallah düşman başına bu kadar iyisi
Soran+1 yılEvet. O idealleri olan bir kadınnb beni niye kıskansın. Kendisi okumuş etmiş istese en iyi erkekle evlenir. O bilgildie ben böyle değer verirsen yarı yolda kalırım diye korkuyor
+1 yılSen doğru olanı yapıyorsun tabir biraz aşırıya kaçabilir ancak işin özü budur. Kadın evde kocasının geyşası olmalıdır. Yoksa erkeğin fıtratı gereği gözü dışarıya kayarsa işin sonu kötü olabilir.
o çok bilmiş trip at, süründür diyen arkadaşın evliyse boynuzlarını parlatsın, değil ise hiç evlilik düşünmesin 😉04 Yorumla- +1 yıl
🧠🧠
- +1 yıl
@CherryQueenn biraz aşağılanma sezmedim değil
Soran+1 yılNe demek evliyse boynuzınu parlatsın. Sen nasıl iğrenç birisin defol sorumdan
- +1 yıl
Vay arkadaş soruyu soranda hata bulmadık hatta en güzelini yapıyorsun dedik. Dış kapılardaki kimseyi dinleme, evliliğini 2 kişi arasında sürdür demeye getirdik. Ama dışardan evliliğine müdahale etmeye çalışan, kendi hayat arkadaşına süründür diyen arkadaşına laf ettik diye linç yedik.
Kötü bir şey demedik. Eğer senin arkadaşın evliyse ve bu şekilde kocasına davranıyorsa erkek aldatır, aldatıyordur dedik. Laf ı güzah olsun diye de boynuzlarını parlatsın dedik !
Yok arkadaş kadın milleti değişmez değişmez değişmez sen arkadaşının lafını dinle cancağzım nasılsa yine buralara düşersin 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılNe kötü düşünceli insanlar var ya.
Kocanla yaşadığın güzel anıları, günleri o arkadaşına anlatma bence. Birgün olur kıskanmaya ve karşılaştırmaya kalkar.
Hz. Muhammed'in sav kızına bir sözü vardır: Sen Ali'ye cariye ol ki Ali sana köle olsun.
Umarım siz hep kocanıza böyle iyi davranırsınız ve kocanız da kıymetinizi bilip size köle olur.03 Yorumla
Soran+1 yılArkadwşım çok iyi birisidir.
- +1 yıl
O zaman maşallah. Ama kişi farkında olmadan dolduruşa getirebiliyor karşındakini.
Soran+1 yılDoldumaz. Yani ama çok değer verip yarı yolda kalmamdsn korkuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılSen doğru olanı yapıyorsun. Kocana aranı bozma. Onu o duruma alıştırmişsın. Tersini yaparsan eğer içinde veya bilinçaltında var ise görünmeyen çirkin yüzünü görürsün. Sonrada seninle evlendiğim güne lanet olsun demeye başlarsın. Trip at diyen de arkanızdan gülerken yüzünüze karşı ah canım ya neden böyle oldu ki bak gördün mü erkekler demekki gerçekten değer verilmeye gelmiyormuş diyerek fitne tohumu ekmeye devam eder. Olan yuvanıza olur. Arkadaşına asla uyma derim. Allah mutluluğunuzu arttırsın.
00 Yorumla
+1 yılYaaaaağni bilmiyorum kişiden kişiye değişir bence genel bir taktik yok bunun için. Ben mesela bana iyi davranılmasından hoşlanırım ve trip atıp beni süründüren bir insandan da direkt soğurum peşinden falan koşmam nefret ederim çünkü öyle şeylerden. Belki eşin de öyledir. Eşinle aranı en iyi sen bilirsin başkasının sözüyle çok hareket etme bence
00 Yorumla
+1 yılFazla ilgi baymış galiba 🤔 bak sende sorun yok baya iyisin dedigine göre ama ufak tefek nazlar yap biraz uğraştır peşinde koştur onunda sana böyle ilgili yaklaşmasına hediyeler getirmesine swbwp olacak şeyler yap
00 Yorumla
+1 yılbırakın su elalemin ne dediğini ya su kızları bu konuda anlamıyorum mutlu mesut giderken arkadası bişi der inanır annesi bişi der acabamı ya kendi hayatınıza kendiniz karar verin baskasının fikri kendine kalsın
00 Yorumla
+1 yılArkadaşın kıskanmış seni bence lafına kulak asma onun. Sen doğru bildiğini yap arkadaşının dediği gibi yaparsan başka kadınların yanından toplarsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılAsla kıskanmaz çok iyi birisidir
Arkadaşınız sizin eşiniz ile olan ilişkinizi kıskandığı için böyle konuşuyor canınız nasıl istiyorsa eşinize öyle davranın.
16 Yorumla
Soran+1 yılBenim arkadaşım beni kısksnnsx
Soran+1 yılAsla kıskanmax
Soran+1 yılOnu 13 yıldır tanıyorum benim tüm başarılaınds o var benim için kimleri aldı kimleri
Trip atıp huzurunumu bozcan arkadaşım boş ver. Nasıl mutluysan öyle devam. Senin o arkdaşın kıskanmış senni. Trip at demek nedir ya 🙈
14 Yorumla
Soran+1 yılBenim arkadaşım beni asla kıskanmax
- +1 yıl
Nereden biliyorsun kıskandı
Soran+1 yıl@Kazım38012 hayır.
+1 yılSen doğru olanı yapıyorsun ilgi göstermeye devam et kocanın davranışlarına bak ona göre ayar ver baktın hak etmiyor fazla poposunu kaldırma
Kadına değer vermeyen erkekten hayır gelmez10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet haklı yaramıyor. Ben de ilk zamanlar öyle yapıyordum ama değmiyor gerçekten şimdi elimi eteğimi çektim.
21 Yorumla- +1 yıl
Peki elini eteğini çekince değişiklik oldu mu
+1 yılAçıkçası bunun arasını bulman gerekir diye düşünüyorum. Trip atman hiçbirşeyin çözümü değil insanı bunaltır bir süre sonra ancak çok fazla ilgi de insanı bunaltabilir tabi senin yaşantını göremediğim için bir şey diyemeyeceğim bu konu da ama bunun dengesini senin oturtman gerekir
00 Yorumla
+1 yılTrip atmak gerekli değil bence ilgi göstermek kötü bir ley değil ama ilgin aynı oranda karşılık görüyor mu önemli olan bu. Eğer sen çok fedakarlık yapıyorsan ilişkin çokta sağlıklı değil demektir onunda senin için bir şeyler yapması lazım biraz geri durman faydalı olabilir
00 YorumlaEğer eşinde bu sevgine aynı şekilde içtenlik ve samimiyetle yanıt veriyorsa hiç Bi sorun olmaz sen evlisin eşin sana sadık sa sorun yok demektir çok hoşuna bile gider kimseyi dinleme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Aman aman eşini en iyi tanıyan sensin kimsenin aklı ile hareket etme eşin evdeyken başka kadınları da davet etme 🙄
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşka kadın değil o bizim arkadaşımız gelebilir eşime güveniyorum m
- +1 yıl
Aldatılan kadınların eşi ve en yakını ile aldatılmadan önce söylediği son sözler gibi bir cümle okudum ben az önce o bizim arkadaşımız gelebilir eşime güveniyorum aldatılanlara sor bakalım güvendiği kaç kişi tarafından aldatılmış eşine güvenenler mahkeme de boşanıp nasıl iki yabancı gibi ayrı yönlere gitmiş
Soran+1 yılAldatılan kadın derken. ? Sen hasta mısın ben kocam beni aldatmasın diye tüm kadınları onun etrafından mı uzaklaştıeıcam. ? Zaten aldatmaya meğili varsa aldatsında boşanayım oldu. Ben beni aldatmasın diye tetikte olucam? Bu nasıl bir kafa yapısı ö
+1 yılÇok peşine de düşme herşeyin fazlası zarar çok ilgi de göz çıkarır çok soğuk kalmak ta orantılı olmak lazım ancak kişiye göre değişiyor bu durum herkes için geçerli değil
00 YorumlaSenin yaptığın doğru olan. Ben böyle kadınlara daha fazla ilgi gösteriyorum. Akılsız arkadaşının söylediklerine uyma. Süründürünce daha kıymetli olmazsın. Tersine soğutursun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı değil. 20 yıllık evliyim, ben de ilgili bir kadınım. Adam bunalmadı. İlgimi kesersem üzülüp güceniyor
10 Yorumla
+1 yılNasıl mutlu oluyorsan öyle davran. Eşinde senin kıymetini biliyor olmalı. Başka saçma fikirlerle evliliğini bozma.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kocasını kral yapan kadınlar kraliçe olur ama kocasını köle yapan kadınlar ancak köle karısı olur...
12 Yorumla
Soran+1 yılIoooo
+1 yılSen doğru olanı yapıyorsun belki kiskanmistit sakın arkadaşını dinleme böyle devam
13 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım en yakınım beni kıskanmaz. Benim hep iyiliğimi ister. Ama haklı geldi bir yandan çokta değer insanı yorar
- +1 yıl
Bence erkekler seviyor böyle şeyleri daha çok bağlanıyor sen bilirsin tabi
Soran+1 yılİnşallah
Sen neden iti köpeği eşinle arana sokuyorsun hatun?
20 Yorumlaçok ilgi man. yağı yapma çünkü bu sefer ilgi olarak düşündüğün şeyler onun gözünde göreve dönüşür. ilgi göster tabi ama arkadaşını da dinleme.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılSen doğru olani yapıyorsun eşinin gönlünü herzaman hoş tutman gerek o arkadaşınıda dinlemeyi birak ve eşin evdeyken eve arkadaşlarını getirme
00 Yorumla
+1 yılArkadaşların ilişkilere karışmasına sinir oluyorum bence davranışların çok ince
01 Yorumla
Soran+1 yılBen izim veririm
Ben bu konuda hep bana karşı trip atmayan, naz yapmayan fakat cilveli olan bir kızla evlenmeyi hayal etmişimdir :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAklınız fikriniz koca
bir hayatınız yok
tamamen ona göre şekil almışsınız
karakter 001 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyosun? Ne biliyorsun. Ön yargı kötü zan. Ne tanıyorsun? Karakter sende Eksikerde bu daha kötü.
+1 yılKasmayın bu kadar içinizden geldiği gibi davranın ya
01 Yorumla
Soran+1 yılİçimden geliyor sorun burada
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadın mutlu olmayan kadın tipi kıskanıyor boş ver sen
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır o beni asla kıskanmax
- +1 yıl
Geç onu içinden nasıl geliyorsa öyle devam
+1 yılSenin yaptığın doğru onun kocası onunla mecburiyetten yaşıyordur. Kadın dediğin senin gibi olmalı👍
06 Yorumla
Soran+1 yılYoo benim arkadaşıma herkes hayran
- +1 yıl
Herkes mutlu olamaz onunla.
Birde yaşayana sormak lazım.
Soran+1 yılHayır. İdealleri olan mesleği olan okumuş çok güzel bir kadın. Bazı erkeklerde kendini zorlayan kadınları seviyor.
- +1 yıl
Senin eşin senden memnun değil mi‽
Soran+1 yılYoo memnun , bende ondan memnunum
- +1 yıl
Her beyni olan erkeğin sahip olmak istediği türden bir kadınsın. Bazı erkekler ya da arkadaşın ne diyor bu önemli değil. Eşine ve sana mutluluklar dilemekten başka bir sözüm olamaz. Bir ömür mutluluklar dilerim hep böyle kal 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence değil 3. Kişileri ilişkinize karıştırmamalısınız içinizden nasıl geliyorsa öyle yaşayın bırakın kim nederse desin
00 Yorumla Kimseyi dinleme 3. Kisiler senin kocanla arani her zaman acar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Saçma düşünceli olan arkadaşlarını dinleme. Evliliğine sebep olurlar bak. Yanlış değil. En güzelini yapıyorsun. Kocanın hoşuna gider
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılPeki sen böyle yaptığında kocanın sana tavirlari davranışları nasıl her ikiniz de mutlu oluyormusunuz sen ne hissediyorsun o ne hissediyor bunlara bak bence başkasının ne dediği önemli olmamalı evliliklere üçüncü tekil şahıslar müdahil olmamalı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadın kadının düşmanıdır. Tabir-i caizse kıskançlık sezdim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Siz böyle devam edin bence cok güzel 😘arkadaşınızı dinlemeyin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKocandan bu ilginin karşılığını alıyorsan hiç bozma.
00 Yorumla Kocanı kaybetmek istemiyorsan o arkadaşının sözünü dinlememeni tavsiye ediyorum.😅
00 YorumlaNeden yanlis olsun? Bunu esine yapmayacaksan kime yapacaksin? Icinden geldigi gibi hissettir sevgini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir erkek hayır demez.. kocana bak sen, arkadaşın fesatlık yapmış
00 Yorumla
+1 yılarkadaşın bildiğin nifak tohumu atıyor..
yaptıkların gayet güzel eşinle ilgili..
bence arkadaşında problem var..10 Yorumla
+1 yılçok ilgi çok tepeye çıkmak demek ölçüyü tutturmalısın bence
00 Yorumla
+1 yılO arakdaşin biraz salaga benziyor
Sen böyle devam et ne güzel
Hayalim lo00 YorumlaYoo arada naz cilve yap ama kocana sorumlu olman bence iyi bir şey👍🏻
00 YorumlaArkadaşların haklı hak etmez erkekler ciddiyim zekiymis arkadaşın tecrübe konuşuyor
14 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle mi
Soran+1 yılSağol
Kesinlikle arkadaşını dinleme. Kocanla olan ilişkin gayet güzel. Kocanın da bundan memnun olduğuna eminim. Başkalarının ne düşündüğü önemli değil. O evde ikiniz yaşıyorsunuz ve bu sizin hayatınız. Nasıl mutluysanız öyle olun.
00 Yorumla
+1 yılSen en güzelini yapıyorsun sakın kimseyi dinleme Sen de eşinle mutlu olduğun sürece sakın aranıza üçüncü kişiler sokma bence kıskanıyor evliliğini o arkadaşına karşı biraz mesafe koysan iyi olur
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim arkadaiıö asla beni kıskanmaz. Sahip olduğum çoğu şey onun sayesinde kentisi benden daha iyi hayat yaşıyor.
- +1 yıl
Belli oluyor o zaman neden mutlu giden bir evliliğinde durduk yere Trip at diyor
Soran+1 yılMutlu giden evlilik değil meeele. O tecrübesini anlatıyor bana çok iyiliği oldu
- +1 yıl
Sen bilirsin ileride görürsün gerçek yüzünü sahip olduğum çoğu şeyi onun sayesinde oldu diyorsun ondan daha iyi olmanı istemiyor olabilir yinede dikkat etmede fayda var
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. öyle diyen kadınlar daha çok kıskançlıktan yapar ve onlar mutsuz kadınlardır. öyle kadınlar mutluluğu hak etmiyorlar zaten.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. anlaşılan arkadaşın kocasını kaybetmiş sende kaybet diye uğraşıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo o erkek arasından erkek beğenmiyor doktolar bile peşine
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yanlış arkadaşına bu konu da kulak asma lütfen.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Fazlası senin zararına..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMillete uyup kendi yuvanla kumar oynama derim. Eşini en iyi sen tanırsın arkadaşın değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşine cilve yapmican da bakkal amcaya mi yapcan soruya bak çok ergence
00 Yorumla- Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem