Şaka gibi 😄
Az önce Didem Arslanda izledim kocasının başkasına aşık olduğunu bile bile ayrılmıyor kadın. Gurur çok önemli değil mi sizcede bir ilişkide. Onu sevmeyen biri için neden bu çaba?

Şaka gibi 😄
Az önce Didem Arslanda izledim kocasının başkasına aşık olduğunu bile bile ayrılmıyor kadın. Gurur çok önemli değil mi sizcede bir ilişkide. Onu sevmeyen biri için neden bu çaba?
Kadın ve erkek ilişkilerinde birbirini sevme nedeni ve ayrılma nedeni çok farklı kadın erkeği aldattığında erkeğin sorduğu ilk soru onunla yattın mı olur ama erkek kadını aldattığında kadının merak ettiği ona aşık mısın onu seviyor musun ve erkek bir kerelik bi'şeydi önemli biri değil diye anlatır bunlar tamamen bizim evrimsel süreçte kazandığımız psikolojik nedenler çünkü erkek ben yeterince alfa değildim ki beni bırakıp alfaya gitti diye düşünüyor ama kadın beni seviyor biriyle birlikte olma nedeni sadece güzel bulması olarak görüyor yani o kadın büyük ihtimalle aşık olmadığını biliyordur
Muhtemelen eğitimsiz, ekonomik özgürlüğü olmayan biridir. Ayrılsa mecbur çalışmak zorunda kalacak... Elinden ne iş gelecek o da belli değil. Tamamen çıkar ilişkisine dönmüş bir evlilik olmuştur onun için.
Böyle bir durumda ben kesin boşanırım, hiç düşünmem bile 😶🫢 Çünkü aşk tek kişilik olmalı, gönlü benden gitmiş birini yanımda tutmak hem gururuma hem kalbime saygısızlık olur. Sevildiğim yerde kalmayı, sevilmediğim yerde vedayı seçerim. İnsan kendini bırakmamalı, “beni seçmeyeni ben hiç seçmem” kafasındayım. Sen böyle bir durumda ne yapardın, ikinci şans verir miydin? 💔🪽
Cevap
12Cevap
Öyle karaktersiz biriyle evlenmem
kocam olmaz ama sevdiğim kadın başkasına bakıp aldatırsa siler geçerim. zaten Öyle karaktersiz biriyle evlenmem
Yani bu tür şeyleri hiç düşünmedim. Ama olurda 4999 sene içinde sever evlenirsem ve aldatırsam beni boşasın
İnanmıyprum o programlara😂
Aynen kurguda olabilir 😄
Kesin adamın parası olduğu için boşanmıyordur. Boşanırım tabi ezik gibi yanında beni sevmesini veya bir başkasını sevmesini mi bekleyeceğim
Başkasına aşık olursa biz diye bir şey olmazki yani boşanırım hemen
Öyle seven aşdatsan bike seni isteyecek kadar seven kadını kaynettiği için o adam tam bir a. Ptal.
Vururum tekmeyi
Benim kocamın olması aklına yatıyor mu hiç
Hayır boşanmaz
Kadın tam bir gurursuzmuş ve aynı zamanda kafasız
Yoo evli kalırım kanka djdjsjs
Nafakamı versin tazminatımı versin sonra defolsun gitsin derim ben açarım o davayı zinadan
Bekarsınız sanırım
Yess
Evet, atasözünden yola çıkıyor insan.
Boşanırım tabi ki
kocam yok
Bosanilmasi gerekir
Evet
Benim kocam 10 senedir bana aşık
kocam sadece bana aşık olabilir
Evlilik sadece sevgiyle aşkla ilgili değil ki.
Düşününce bile kalbim kırıldı, düşünemiyorum
Boşanırım ama önce iktidardan düşürürüm.
Benim kendime saygım var demeli insan.
Hayır saçmalama sjgfemsö
Oldu ve ayrıldım..
Öyle bir şey varsa hemen
galiba bundan dolayı güven problemlerim var
hemen abla :D
yok.
Nasıl bir fantezi dünyanız var
Benim değil programdakilerin abicim
Boşanırım. Kendime acı çektiremem.
Boşanirim 😃
Rezalet