Ülkede her gün programlarda aşık olup çocukları falan bırakıp kaçan kaçana kadınlar görüyoruz. Siz ne yapardınız?

#orkide
Ülkede her gün programlarda aşık olup çocukları falan bırakıp kaçan kaçana kadınlar görüyoruz. Siz ne yapardınız?

#orkide
Gönül bu... Evliyken başkasına aşık olunamaz diye bir kural yok. Asıl mesele, olduktan sonra kişinin ne yaptığı. Eşinden ayrılırsa aldatmadan, sadakatsizlikten bahsedemeyiz. Ayrılmaz, başkasıyla ilişki de yaşamaz ve evliliğe devam ederse yine sadakatsizlikten bahsedemeyiz. Evdeki düzenini bozmayı gözü yemez de, diğerini de yürütmeye çalışırsa işte o zaman sorun. Eşiniz gelip size "ben başkasına aşık oldum" dediğinde zorla yanınızda tutacak haliniz yok. Dürüstlüğünden dolayı da saygınlığını korumuş olur. Bir başkasına aşık olmaktan daha kötü olan, bunu eşine itiraf edecek cesaretinin ve yakınlığının olmamasıdır.
Evli kadınların çoğu gerçekten bunu yapıyor ve evli olduğunu unutup sağda solda bekar erkek kesiyor birde yanında küçük çocuğu varken bile yapan gördüm maalesef bu tabiki erkekler içinde geçerli yanlış anlaşılmasın ülkemde adet görgü gelenek yerlerde sevmediğin adamla evlenmezsin dimi bir ömür konusamayacagin sevisemeyecegin adamla evlenmezsin ama işte yanlış tercihlerinin sonucunu böyle kapatmaya çalışıyorlar yazık.
Tv lerde ki olaylar biraz fazla saçma ama böyle bir şey olsa duygularıma hakim olmayı seçmeyi isterdim olamazsam açıkça konuşup durumu eşime anlatırdım.
öte yandan zaten aşık olmadan evlenmezdim dolayısıyla bana yeten bir kadın varken başka bir kadına aşık olmazdım.
Evli iken bir başkasına aşık olma konusu bana oldum olası saçma geliyor ama bu konuda da kimseyi yargılamak veya kınamak istemem çünkü bu hayatta kimin başına ne geleceği belli olmuyor.
Cevap
36Cevap
Eğer aşık olduğum kişi birlikte olabileceğim birisi ise boşanırım sonuçta aşık olmadığım adam ile evli kalmak mantıksız ben birisi ile evli iken başka birisine karşı duygu besliyorsam demekki benim evlendiğim kişi bana yetmiyordur bana yetmeyen birisiyle neden evde kalayım ki ona da haksızlık bana da haksızlık
Evliyken sonsuza dek kadınıma aşık olurum
Selam gadası 🙃
Bizim ülkede de yok yok maşallah.
Kendini bilen bir insan böyle birşeye izin vermez.
Evliyken başkasın aşık olmam.
Lütfen artik su sacmaliklari kalple sevgiyle iliskilendirmeyelim. Dunyanin en kiymetli duygularindan biri ask bu derece ayaga dusmua olamaz. Asik oldugunu sananlar asik olmuyorlar. Bedenlere hayran olanlarin uydurdugu igrenc fazntezilerin faturasi aska kesilemez. Aşk masumdur ve her kalbe ugramaz.
Evli olduğum kişiye aşık olmuş olacağım için bir başkasına aşık olma ihtimalim olmazdı.
Helal bee çok beğendim yorumu👏👏👍
Evet doğrusu budur bunu yapmadıkları için zaten kırık dökük aile ilişkileri aldatma saçma sapan kaçma durumları yaşanıyo en azından gururunla boşanıp yoluna bakarsın ahlaksızca yanlış yaparak değil
Gözüm dışarda olmaz. Yuvamda sevdigim adamla mutlu olmanın yollarına bakarım her zaman.
Eğer zoraki bir evlilik ise başkasına aşık olmak kaçınılmaz bir durum.. Ancak böyle her durumda boşanma işi zor ülkemizde.. Bu durumları gördük yaşadık olan çocuklara oluyor.
Böyle bir durumla karşı karşıya kalmadım eğer aşık olursam o zaman döner buraya cevabını yazarım
Evliyken gözüm dışarıda olmaz helalim varken haramı ne yapayım başkası için eşimden vazgeçemem
Evli olursam zaten kimseye bakmam aşık olmayı bırak
Hayır. Yola devam. Çoğu kadın böyle yapıyor, kocalar uyuyor. N yapalım, onlar da adam olsa da bize kadınlığımızı tam yaşatsalar. Yaşatmayanınkini yaşatırlar
Pışmanlık yok kızgnlık var bellı ki intikam
Öyle kanı bozuk biri olduğumu düşünmüyorum kanı bozuk olanlar düşünsün
Aşık değilsem evlendigim kişiye niye evlenim ki. İnsan bir kere aşık olur. Öyle bir durum olduğunda ki Allah korusun herşeyden çok çocuklarimi bırakıp gidemem. Onların günahları ne ki benim yapacağım pisliğin azabını çeksinler.
Adam gel diyor bide 7 çocuğu nasıl baksın tek başına trajikomik😂
Boşanmam, belli bir düzen var onu yıkmak kolay olmaz.
kaçma kısmına çok kızıyorum... aşk deme cevap veremem
Böyle yapanlara müeebbet verilmeli ne günahi var çocukların eşin utaadan birde tvlere çıkariyorlar bu aşk değil bu kansızlık karaktersizlik çoğu hayvan bile tek eşli ya
Bekarken bakmıyorum bide aşık olup evlenmişim etrafa hiç bakmam 😂
Eşimden kimseyi gözüm gormezdi is güçten çevremdeki erkeklerin farkında da olmazdım sanırım.
Boşanır sonra kendimi bir süre kızağa çekerdim ve bu tekne neden dışarıdan su alıyor diye kontrol ederdim..
Evliyken özellikle 1 aylık evliyken instada kız düşürmek ne
Sanırım mantığın bu aşka izin vermez, kendi oto kontrolü olan biriyim. Ha oldumsa da hayır eşim iyiyse ve çocuğum varsa boşanmam.
Boşanmam. Bir başkasına güvenemem. Net yani. Canımı yoluna koyduğum kadın benim yolumu gözlerken hele ki. Ölürüm daha iyi.
Kalbi dolu insan başkasına aşık olmaz, aşık oluyorsa zaten hayatında olan kişiyle arasında ki duygu bitmiştir o yüzden 2. Kişi geliyorsa zaten ilkiyle yollar ayrılmalı
Boşanmak kolay değil aşkımı kalbime gömerdim heralde 😏
Ben ailemi bir hevese kurbanı etmem, bunu zavallılar yapar.
evliyken başkasına aşık oluyosa zaten aşık olmadığı biriyle evlenmiştir oyuzden öyle bi şey yaşamam
Şu an sevdiğim bir sevgilim var dünyalar güzeli zaten başkasını gözüm zaten görmez
hayır evlendiysem hayat kocişkomdan ibaret olur diğer erkekler bacım olur teşekkür
zor durum ama boşanırım sanırım başkasına aşıkken evli kalmak ihanettir çünkü
evliyken başkasına aşık olabileceğimi sanmıyorum.
İkisi birlikte yaşamayı kabul ederse neden boşanayım?
Evet kesinlikle ama aldatmam gerçi erkekliği bitti ama
Öyle bir duruma düşmem öyle bir ortamada bile bile gitmem eşime sadık olurum
kocamdan başkasını gözüm görmez benim hanımefendi.
Büyük konuşmayın aşk lanet bir şeydir
Oldum ama boşanmadım
Düzenimi bozamam diyenlere zor geliyor adam olan boşanır eşine yazık olur
Evliyken birine aşık olmam mümkünsüz
Eğer öyleyse her hafta boşanmam lazım.
Yok ama kafam karışır
Evliyken birine bile bakılmaz bence.
Bundan korktuğum için evlelik düşünmüyorım ya.
Kocamla aram iyiyse başkası bret Pitt olsa bakmam.
Boşanmam ben öyle daha çok zevkli olur yasak aşk
Evli olduysam o toplara girmem
Artık herkes aldatıyor boşanmalar durdu neredeyse
Kendimden o kadar nefret ederim ki...
Hayat ne gösterir bilemediğim için asla asla diyemiyorum. Peki aynı soruyu sana sorsak cevabın ne olur orkide hanım
Evliyken böyle işe girmem sevgimi eşime veririm böyle olursa boşanmak gerek yeni yuva için
Evliyken bir başkasına aşık olacağımı sanmam ancak eşime aşık bir adam olurum
Allah'ın belaları rezillik ya...
Kimse buyuk konusmasin evleniyosun diye omur boyu esine aşık kalamiyorsun. Onun davranislari ilgisizligi bi de bakmissin seni baskasina aşık etmis
Evlılık engel mi
Hayır sadece duygularıma hakim olup içime gömerim
Abartmanında sınırı var hani
sevmediğim sevilmediim yerde kalmazdım
Bilmiyorum zaman neyi gösterir bilemem
senin gibi kadın olsun ömür boyu yaşarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?