Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvliysem benim gözüm eşimden başkasına kaymaz ve bakmaz zaten, o nedenle kimseye aşık olmam eşim dışında, velev ki bile diyemiyorum sen düşün artık orasını.
Şu örneği verebilirim ama diyelim ki evli biri var ve bir başkasından hoşlanmaya başladı, bir şekilde gönlünü kaptırdı eşi dışında birine diyelim, sonrası ne olacak, boşamak mı çözüm, onunla başka bir yuva kurmak mı çözüm, unutmak mı çözüm, hele bir de çocuğu olan birinin bunu yaptığını düşünürsek vay haline işte o ortamın, demem o ki öyle bir eş seçilmeli ki, Dünya nüfusu 1'e inmeli, gönül başkasına kaymamalı ya da insan nefsine hakim olabilmeli her yerde ve her ortamda böyle olmalı, kısaca benim gönlüm başkasına kaymayacağı için ben boşanmazdım.🙂20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAsla böyle bir karaktersizlik yapmam, yaparsam vicdan azabından ölebilirim, içime dert olur. Çünkü o kişiyle bir yola çıkmışım yoldan dönmek olur mu öyle..
Ben zaten evlilik adayım aşık olacağım biri olacak, aşık olursam ben başka kimseye aşık olmam, başka kimseyi gözüm görmez. Şu da var ki aşk gelip geçicidir yerini sevgiye bırakır gün geçtikçe.. O günlerde olur da gözüm bir yere kayarsa aslaaa geride bırakmam onu, aşk gelip geçici çünkü. Boşanıp aşık olduğum biriyle evlensem bile o evlilik sağlıklı bir evlilik olmaz. Çünkü onu bırakabiliyorsam bu evlendiğim insanı da bir kişi için kolaylıkla yarı yolda bırakabilme ihtimalim var. Gözüm dışarı da da onu bırakıp onunla evlenmişim demek ki
O yüzden ben evlilik yoluna çıktığım birini asla geride bırkamam..50 Yorumla
Boşanmam. Evliyken başkasına aşık olabileceğimi hiç sanmıyorum, aşık olmuşum ki evlenmişim. Algılar kapanıyor, aşık olunabilecek bir durum yok yani. Farzı misal yaparsak şayet başkasını seviyorsam söylerim bunu bilmeye hakkı var ne kadar acı da olsa.
51 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
145Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Zor sorular , ne desem bilemedim.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyken aşk olmaz ki gadası
20 Yorumla
+1 yılO boşanırım diyenlerin hayatta yüzü gülmez hem de kesinlikle. Ve büyük ihtimalle o sözde aşık olduğunuz kişi sizi%90 aldatır sldatnada bike %99.9 sizle beraber olduktan sonra başkasına bakar. Ne akıllıca ne de mantıklı bir cevap veriyorsunuz iyş tartın. Hem bunu %90 ihtimalle yapamazsınız zaten boşanmak vb de kolay değil. ANLIK DÜŞÜNMEK YERİNE BİR HAYAL EDİN. YA DA EMPATİ YAP. birde don olarak babanız annenizle sırf başkası sevdiği için boşandığını DÜŞÜNÜN. O YÜZDEN ÇOK BOŞ YAPIYORSUNUZ YA DA hiç ama hiç insanlığınız kalmamış.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlar Türkiye’de yaşadığımızı ve insanların medeniyet ölçütlerinin ne düzeyde olduğunu unutmayalım lütfen. Siz bu konuda iyimser olabilirsiniz ama bunun tezahürü ne şekilde olur tasavvur bile edemiyorum. Bırakın başkasına aşık olup ayrılmayı düşündüğünü eşine söyleyecek olan kadının akıbetini, normal yollardan haklı gerekçelerle hakarete eziyete, zulme uğrayıp boşanan kadınların hazin sonu ortada. Ha burada olması gerekenin ne olduğu tartışılacaksa bu ayrı bir konu ama insanların düşünceleri ile gerçeklerin örtüşmediği maalesef realite.
30 Yorumla
+1 yılTurkiyede öyle bir tercih hakki mi var sjjdjdjd geç kocanın karşısına da başkasına aşık oldum de zaten cümlen bitmeden öldürür erkekler yapabilir ama toplum da devlette hep onların arkasında olduğundan çok da bisey olmaz o gider hayatına yeni bir yon verir bende milletin acaba ne kusuru vardı, kadın olsaydı da adamın gözünü dışarı kaydirmasaydi vs lafları ile uğraşıp dul kadınları hedefi yapan iğrenç erkekler ile uğraşırdım zaten bakire değilsin canım istiyordur diyerek üstüne üstüne gelirlerdi yok dediğimde de beni bacım ilan ederlerdi yani EVLENMEYIN
21 Yorumla- +1 yıl
Orruspu ilan ederlerdi yazdım sansür reis bacim yapmış bebrhf
+1 yılBaşlı başına söylüyorum evlilik iyi bir sektör değil şartlar eğer öyleyse neden olmasın
61 Yorumla
+1 yılBen olsam Psikologdan yardım alırdım, ben eşimi seviyorum, başkasına olan aşkı yok edip ona tekrar nasıl aşık olurum diye.
Eğer eşinize sevginiz bitti ve **gerçekten** yapacak bir şey yok ise BOŞANIN.
Aldatmak NE OLURSA OLSUN Şerefsizlik, Karaktersizliktir.40 YorumlaEğer eşimle severek evlendiysem böyle bir şey asla mümkün olamaz ve başkasına aşık olmam. Ama eğer eşimle severek evlenmediysem bir sevgim yoksa ve böyle bir olayla karşılaştıysam düzgünce konuşur yollarımı ayırırdım eşimle. Şimdi bu konuşmayı yapmayıp eşini aldatan bir sürü insan var bana göre en uygun olanı konuşmak.
41 Yorumla- +1 yıl
Bencede öyle, aldattığı halde kocasından boşanmayan aynı zamanda kocasıyla da ilişki yaşayanlar var. Kocamdan mi hamileyim sevgilimden mi bilmiyorum soruları çıktı bu sitede 😊😆 bence boşanmak en iyisi. Aynı anda iki kişiyi idare etmek karakter meselesi
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılDiyelim ki evliyken başkasına aşık oldum... Neydi aşk Bir heves sadece bir heves için evlilik bozulur mu bozulmaz... Diyelim ki gerçek bir aşkla sevdim bir insana duyulacak gerçek bir aşk için Allah'ın emaneti olan eşi üzmeye değer mi? Değmez.. yani başkasına aşık olursam eve gelene kadar sürer en fazla evin içine benle giremez yani eşim den evimden ailemden daha çok seveceğim kadında hani ne bileyim uzaydan falan mi
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Merhaba @pilly_bhebek ,
Evli iken aşık olmak çok ama çok zor bir durumdur ( Eğer eşler birbirine ilgi gösteriyorsa ) Lakin başıma bu durum gelirse kesinlikle ayrılık kararımı bildiririm çünkü aklımda biri varken bir başkası ile olamam bu hem ona hem kendime saygısızlık olur. zaten kalbimde başkası varsa evliliğim aslında daha öncesinde çoktan bitmiş demektir.
#Just20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyken başkasına aşık olabilirim ama eşimden boşanmam ve o kişi bu durumdan zarar görecek ise bunu onada açıklamam. Açıkçası evliliğim devam eder ve kalbimi serbest bıraktığım için kendi cezamı kendim çekerim. Kimse benim hatam yüzünden hayatını mahvetmemeli.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan evliyken bir başkasından hoşlanabilir, kimsenin kimseyi bir şeyi hissettiği için yargılama hakkı olduğunu düşünmüyorum. Ancak aşk bir dakikada olmaz, birinden bir şekilde hoşlandıysa ona aşık olacak kadar o kişiyle zaman geçirmesi aldatmaktır ve yanlıştır. Bu yüzden evliyken birine aşık olacağımı hiç sanmıyorum.
10 Yorumla Ulan ben evli olacağım ve başkasına aşık olacağım.
Bir, penisi kökünden keserim. Böyle erkeklik olmaz.
İki, kalbimi çıkartırım göğsümden. Böyle sevgi olmaz olsun derim.
Üç, kadın istikrarsız bir canlı olabilir ama erkeğin kıçı başı oynamayacak. Evlilik, bir seferliktir bende.
Seversin ve karından başkasına gözlerin kapalıdır, velev ki huri olsun...
Erkekler kalıbının adamı olacak, onu bunu bilmem.12 Yorumla- +1 yıl
Kadının istikrarsız bir canlı olduğunu nerden duydun acaba
+1 yılEğer evlendikten sonra bir başkasına aşık olabilmişsem bu zaten evlenmek için hazır olmadığımı, acele ettiğimi gösterir.
Eğer ortada çocuk yoksa evet boşanırım. Ama aşık olduğum kişi için değil, kendimi evliliğe hazır hissedecek zamana gelene kadar beklemek için.20 YorumlaEvliyken başkasına aşık olmam çünkü evliyken zaten aşığımdır. Ve aşıksam bu sonsuza kadar sürer. Sadıklık söz konusu bile olmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Baskasına asık olunacak bır durum olduysa evlılıkte bır takım konular sınyal vermıstır
Ayrılık sınyallerı asık olunacak baska bırı ıle olmaz dıye dusunuyorum30 Yorumla
+1 yılDaha ben evlenmek için kimseyi sevemiyorum, aşık olamıyorum. Bir de böyle birini bulup evlendikten sonra başkasına aşık olacağım. 😂😂😂 Böyle bir şeyin olma ihtimali 0. Seviyorsam zaten gözüm başkasını görmez. Sevmediğim bir insanla zaten evlenmem.
10 Yorumla
+1 yılevliyken gayette aşık olunur ve bu insanı karaktersiz yapmaz çünkü kalbin kimi seveceğini seçemeyiz ve evet unutmaya çalışırdım baktım olmuyor hayatımdaki insanı hayatımdan çıkarırıdım çünkü bir süre sonra onun vicdanı yük bindiriyor omuzlara
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılCahilik olurdu baskasina nasil asik olabilirim ki sevdigim insan ile yasiyorum eger sevmeseydim evlenmezdim, sevdigim icin evlendim ve baskasina bakmam. Biraz mantiksiz geldi bana bu bea ama tabiiki farkli insanlar vardir..
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir şeyin her zaman imkanı vardır, kimse ben evliyken yok başkasına bakmam yok başkasına aşık olmam demesin. Ben olsam söyler ve boşanırdım. O saatten sonra sevmediğim biriyle olan evliliği uzatmanın bir anlamı yok bence
20 Yorumla
+1 yılAllah korusun öyle bir durum olmaz inşallah. Başkasına aşık olsam bile o kişiden uzaklaşırım.
Hadi diyelim boşandım onunla evlendim. Onunda bir gün başkasına aşık olup beni terketme olasılığı var. Bu sebepten dolayı aile huzurumu bozamam.10 YorumlaEvliyken asik olmam ki zaten asik oldugum icin karımla evlenmisim eger karim oyle bisi derse ertesi gün boşanırız net napim katil mi olayim hapse mi gireyim ben yoluma giderim o da gitsin kendi yoluna derim
10 Yorumla
+1 yılGelip geçici bir şeyse boşanmam. Eşimi aldatmam ve aşık olduğum kişiden uzak dururum. Eşime daha çok vakit ayırırım baş başa bir yerlere gitmeye onu tekrar sevmeye çalışırım. Olacak gibi değilse boşanırım. Boşandıktan sonra herkes önüne bakar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılYani evliyken aşık olmam ama aşık oldum diyelim o zaman kesin boşanırım yani sevmedigim ve istemedigim birinin bana dokunmasını hatta onunla aynı evde kalmayı bile istemem
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Evliyken bir başkasına aşık olmak.
Partneri kesinlikle aldatıyor olmak demektir.
Bı aldatan karaktersiz insandan kurtulması için ivedilikle ayrılırdım.
.20 Yorumla
+1 yılBunun olacağını hiç düşünmüyorum çünkü sevgilime aşığım. Ama oldu ki oldu diyelim (mesela) o zaman da duygularımı bastırır ve o hoşlantıyı unutmaya odaklanıp eşimle ilgilenirim ve yuvamı yıkmam.
20 Yorumla
+1 yılEvliyjen başkasina aşık olmam zordur
Cunki nasıl aşık olurun
Aşk duygusunu nasıl yönetirim
Aşk duygysunu nasıl sürdürürüm
Aşk duygusunun pençesinden nasıl kurtulurum
Gayet iyi biliyorum20 Yorumla
+1 yılBurada atlanan büyük bir ayrıntı var: Kocandan/karından başkasına aşık oluncaya kadar nasıl bu kadar yakınlaştınız? Bu soru daha önemli, aşık olduktan sonra ne yapsan hayatın alt üst olur.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşk geçicidir. O yüzden hayır. Evlenirken bir söz veriyorsun. O sözü de tutmam gerekir. Eşimi de inşallah seveceğim için aramızda bir problem olmazsa bu soruya cevabım hayır.
20 Yorumla
+1 yılWalla ben kadınımı sevgilimi sevdiceğim @aycaakayahan1 i çok sevdiğimden ihtimalini konuşmayı bile saçma buluyorum 🙂❤️
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Hayır, çünkü evliysem başkasına aşık olmam..
Bizde boşanmak için evlilik olmaz..
Mezara kadar..30 YorumlaYapamam. Hicbirsey yoksa bile eşime karşı vefa borcum var onu üzmeye hakkım yok ben aşkımdan ölürüm sorun olmaz
30 YorumlaBen hayatımda 1 kez aşık olacağım. Aşık olduğum kadınla evleneceğim. Karıma tekrar aşık olur nikah tazelerim ahah
30 Yorumla
+1 yılEvliyken bir başkasınj tanıyıp aşık olabilecek kadar ilerlediysen aldatmışsındır bi zahmet boşan zaten. Birine aşık olmak için tanımak lazım ve buna fırsat verdiysen aldatmayı göze almışsındır zaten eşini sevenin başkasına aşık olcak fırsatı olmaz. Her şeyede aşk denmesine sinir oluyorum be ne aşkmış arkadaş her önüne gelene aşık olunuyor bu devirde sanırım. Aşkı ne kadar hafife alıyorsunuz üzülüyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Aşık olduğum kişiyle evlenecem. Evlendikten sonra aşık olma ver var mı öyle bı şey az edep ya karından utan kocandan utan bence sana değil lafım öyle olanlara
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyken başkasına aşık olunmaz başkasından ıyı zevk alınca koca unutuluyor başıödan feci kadın takıldı bana aşık oldum diye ne aşkı ac kadını iki saat sevince aşık oldum bildi 🙂🙂
10 Yorumla
+1 yılEvliyken neden bir insan aşık olur? Eşine verdiği değeri yitirmiştir ve aralarında ki sevgi, saygı , yardımlaşma, cinsellik kalmamıştır ya da gerçekten ayran gönüllü, çapkın ve sadık bir insan değildir buna iradesizlikte denilebilir. Bana sorarsanız aşık olmak o kadar basit birşey değil.
10 Yorumla
+1 yılHayatımda bir insan varken duygusal bir arayışa girmem. Dolayısı ile bir başka kişinin ne zihnimde ne de yüreğimde yoktur.
Hergün ona aşık olmak varken neden başkasında göçebe olsun ki yüreğim.10 Yorumla
+1 yılAşık olmadığım, sevmediğim bir insanla evlenmem.
Evliyken de bir başkasına aşık olacağımı sanmıyorum.
Oldu diyelim, söylerim bunu bilmeye hakkı var.
Ne kadar acı da olsa...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanırdım ama söyleyemezdim. Başkasını severken biriyle evli olursam eşim gözüme batabilir. En ufak şeyde büyük kavgalar çıkar. İkimiz içinde işkence olur kısacası.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYorum yapanların çoğu bekar bence.
Ve açıkçası eğer öyle bişey olsa bile mevcuttaki evlilik kağıt üzerinde kalır40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu yaşadım ve boşanmadım. Sonra aşık olduğumu sandığım kadının gereksiz biri olduğuna inandım. Benim için aşk yetmez yuva bozmak için
40 Yorumla
+1 yılO derece bir kardeşim isem evlenip elin kızının vebalini almam.. Ben de ya hep ya hiçtir. O kızın hayatını yakmaya ne hakkım var ki.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkasına aşık olabiliyorsam ozaman eşimi sevmiyor oluyorum ve sevmediğim biriyle mutlu olamam zaten. Yani aslında başkasına aşık olduğum için değil eşimle mutlu olmadığım ve onu sevmediğim için boşanırım.
40 Yorumla
+1 yılEvliyken başka birine aşık olma gibi olasılığım yok. Evliliğin temelinde ne gerektiriyorsa onu yaparım.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılEğer evliyken birine gönlüm kaymışsa direk boşanmak isterim. Ama amaç aşık olduğum kişiyle evlenmek için değil eşime sevgim kalmadığı içindir
40 Yorumla Büyük konuşmak istemiyorum ama evli olduğum halde birine aşık olacak kadar karaktersiz değilim
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKırk yılın başı evlenmeyi başarabildim birde gittim başkasına aşık oldum sonra büyük lüksmus be
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok geniş yırtık olmadığı sürece bır erkek bu sözleri kaldıramaz
30 Yorumla çok zor bir soru bunu yaşamadan bilemeyiz. O düzeni bozmaya değer mi bunu düşünmek lazım o zamanki şartlara bağlı.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır gerekirse ihanet edip adilik yapan taraf olurum ama sevdim diyip evlendiğim insanı asla bırakmam
10 Yorumla
+1 yılEvlenebilecek kadar sevmişsem birini gözüm ondan başkasını görmez kendisine aşık olurum yine birine aşık olucaksam 😂
10 Yorumla
+1 yılAslında hayatın gerçeği bu..

öyle birisine sahip olsam.. herkes gözümde sıradan olurr
30 YorumlaEvliyken başka birine aşık olacağımi sanmıyorum ama diyelim ki oldum evet boşanırdim...
Offf çok üzücü bir durum 😒11 Yorumla- +1 yıl
Büyük lokma ye ama büyük konuşma demişler, zor bir durum.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir durum olsa aklımı başıma getiririm.. Mevcut yuvama devam ederim. Yuva zor kuruluyorken elalemin biri için kolaylıkla yıkamam.
10 Yorumla Evliyken başkasına açık olmuşsam demek ki zaten evliliğimde bir sıkıntı var onun için evet boşanırdım.
20 Yorumla
+1 yıleşimle mutsuzsam ve çocuk yoksa boşanırım tam tersi bir durum ise duygularımı görmezden gelirim yuvamı yıkmam zamanla unuturum zaten.
10 YorumlaÇook zor bir durum. ancak sevmeden evlenmiş isem bi ihtimal.
30 Yorumla
+1 yılKadın zaten o evliliği sürdüremez. Kadın başkasına aşıkken eşiyle sevişemez
30 YorumlaHayir bosanmazdim zaten evli olunca erkeklere bakmazdim ben
20 Yorumla- Devamını Gör (168)
Devamını Gör(213)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı