Erkekler hangi aşkını unutamaz?

Ben bir çocukla tanıştım. Bu çocukla başta ciddi bir niyetim yoktu. Bu çocukla üç ay boyunca konuştum ama arkadaşça, yani ona farklı bir gözle bakmamıştım hiçbir zaman. Ama o benden hoşlanıyordu. Hep bir beklenti içerisindeydi. Beni seviyordu yani. Bana imalarda bulunuyordu. İşte keşke senin gibi bir sevgilim olsa hep felan filan diye. Çok iyi bir insansın diyordu bana. Böyle bayağı bir imalarda bulunuyordu ve ben bunu anlıyordum. Bir defasında bunu bir şekilde belirtti. Ben de bunu şey olarak söylemiştim hani aramızda hiçbir ilişki olamaz, hiçbir şekilde yanlış düşünme. Biz sadece arkadaş gibiyiz. Başka hiçbir şey olamaz demiştim. Sonra bu beni bir şeyden dolayı engelledi ben o zaman başka birini unutma çabasındaydım. Gitti, kendini iki ay sonra falan sevgili yaptı. Ondan sonra ben bunu takipe ediyordum bir hesabımdan ama hesabımı kullanmıyordum. Bir baktım, bana göndermeli şeyler beğeniyor. İşte keşke sen gelsen, hala seni unutamadım falan filan tarzında şeyler beğeniyordu yani o kız varken falan. Şimdi bu çocuğun ilki ben mi oluyorum, o kız mı oluyor? O kızla sevgili oldu 1 sene boyunca felan. Ama beni unutamayıp bana döndü.
Erkekler hangi aşkını unutamaz?