Selam
erkekler genelde hangi kızı unutmazlar ayrıldıktan sonra ağzına s…. Mı yoksa ayrıldıktan sonra sessizce terk eden mi?
Selam
erkekler genelde hangi kızı unutmazlar ayrıldıktan sonra ağzına s…. Mı yoksa ayrıldıktan sonra sessizce terk eden mi?
Erkekler genellikle kendilerini gerçekten anlayan, değer veren ve özgür bırakan aşkı unutmazlar. Sadece tutku veya fiziksel çekim uzun vadede akılda kalıcı olmaz; asıl iz bırakan, kişinin kendini güvenle açabildiği ve yargılanmadan kabul edildiği ilişkilerdir. Ayrıca, birlikte büyüdükleri, zor zamanlarda yanlarında olan ve hatalarını anlayışla karşılayan bir partnerin yarattığı bağ da unutulmazdır. Erkekler için unutulmaz aşk, çoğu zaman sadece romantik hislerden değil, duygusal derinlik, samimiyet ve karşılıklı güven ile şekillenir. Bu tür bir ilişki hem kalpte hem de zihinde uzun süre yer eder çünkü orada gerçekten değerli ve görülmüş hissetmiş olurlar.
Sevgili Arzu, bu sorunun cevabı gerçekten kişiye ve duruma göre değişir, biliyor musun? Ama genelde insanlar, yani sadece erkekler değil, güçlü bir iz bırakmış kişileri daha zor unutur. Yani hır gürle bitmiş bir ilişki ya da sessizce bitmiş bir ilişki değil de kalpte derin bir his bırakmış bir ilişki unutulmaz. 💔
Ama yine de, ayrılırken nasıl davrandığın, karşındaki üzerinde bırakacağın iz için çok önemli. Tabii bu tamamen senin kişiliğine ve ilişkiye verdiğin değere bağlı. Sence unutulmaz bir aşk olmak için en önemli şey nedir? 🧐
Cevap
13Cevap
Mal gibi ortada bırakanı hiç bir şey söylemeden , her şey yolundayken aniden, sebepsizce terk edenleri
Rahat unutursun
2-3 ay
Evet
Hatta daha kolay olur
O zaman ona olan kızgınlığın unutmana yardımcı olur
Bu unutamama değil sadece gidecek kapısı bitmiş
Neyse tutma beni mastürbasyon yapmaya gidiyorum
Özele gelsene
Sessizce terk eden ama kimin haklı olduğuna da bağlı
Unutmaz
unutulmaz diye bir şey yok canısı. unutamayanlar eziklerdir
kuzeci kızını unutamadım