Şeytanlık resmen.
Kim çok parlatılıyorsa, en çok kabul görüp seviliyorsa onu seviyorlar, ona aşık oluyorlar.
Biz de kalıyoruz böyle sevgi fakirleri.
Şeytanlık resmen.
Kim çok parlatılıyorsa, en çok kabul görüp seviliyorsa onu seviyorlar, ona aşık oluyorlar.
Biz de kalıyoruz böyle sevgi fakirleri.
erkekler düşüncede aktif olsa da gerçekte çoğu fiziksel olarak o kadar ihtiyaç duymuyor. O yüzden ulaşabilir olması aslında istemediğini farketmesini sağlıyor
Gönül, susuzluktan çatlamış bir toprağın dilsiz feryadını duymak yerine zaten gürül gürül akan bir nehrin pırıltısına kapılıp kendi derinliğinden uzaklaşmayı seçiyor.
Halbuki ihtiyacı olan sevilse öyle kıymet bilecek ki..
Sevilmez. Asla.
Sevmek isterdim sevgiye aç olanı, bilirim ki o da bilir sevilmenin kıymetini..
Canını sıkan bir yerden yazdığın o kadar belli ki… 💔 İnsan ister istemez “beni neden görmüyorlar?” diye düşünüyor. Ama mesele çoğu zaman “en çok parlatılanı sevmek” değil; bazı erkekler hazır ve ulaşılmaz görüneni daha güvenli buluyor. Halbuki gerçek bağ, gösterişte değil derinlikte başlıyor. Sen sevgi fakiri falan değilsin, sadece yanlış vitrinin önünde beklemiş olabilirsin. ✨ Peki sen genelde nasıl erkeklere çekiliyorsun?
Cevap
10Cevap
Kadınlar da, kadınlardan en çok ilgi gören erkeğe gider. Bu böyledir, tek taraflı bakıp küçük düşürmeyin kendinizi
Bak sen ukalaya :)))
Küçük düşüren kendini kim acaba sen olmayasın terbiyesizliğinle? Edepsiz seni. Defol hadi.
İnsanoğlu basit gelir seven sevmeyenin peşinden koşmak daha cazip gelir ulaşma isteği..
İnsanları sevmiyorum.
Kiyamam sana ama sende bir isik yaksan yurusek ordan
Daha nasıl yakayım. Onlardan çok şey istemezsiniz ihtiyaci olanları yorarsiniz. Ne biçim bu dünya
Ben gormedim bir isik? Bende var o zaman enayilik :)
Burdan ohooooooo 5677221256 tane bulunur.
Reel hayatta tek bir tane bulamıyorum.
Neden acaba var bi eksik o zaman
Bilmem. Kibarlık sakinlik bunlar var işte
Bende ayniyim ondan oluyor bunlar hep ben sana soyleyim
Ters mi davranalim diyosun
Yok
Oyle bir sey demiyorum
Oldugun gibi kal bende senin gibiyim diyorum
Yok öyle bir şey, burada yoklukta olan ve her önüne gelene aşık olacak yığınla Tarzan var
Abaza istediğimi söylemedim
O zaman işin rengi değişir.
Dürüst, sadık ve efendi insan bulmak uzayda yaşanabilir gezegen aramak kadar zor. Kolay gelsin hanımefendi
Hoş geldin yeniden ve umarım artık daha inançlı olursun
Niye
Öyle.
Sert davranıyorum , anında köle oluyolar.
Yumuşuyorum, bir havalar bir havalar.
E napiyim şımarmasin oe ları.
Ezdirmem kendimi.
Yok gayet kadınım valla
Beğeneyim artı ilgilensin saygı ve sevgi ortamı olsun yeter yahu :d
Senin gibiler nadir.
Denizde inci gibi resmen.
TM bu kadar yeter hhhjkbh
Üzgünüm karşılık bulamıyorum.
Sevgiye ihtiyacı olan bana denk gelmediği için bilmiyorum
Denk gelmesini istemiyosundur
Erkekler öyle çünkü yalan degilki bu.
Başıma geldi.
Hanımefendi Karakter meselesi sizde iyisinizdir kendinize göre
Ben Kızları elde edebilirim aslında bu zor değil ama benim bi duruşum karakterim var örnek veriyorum bir gün evlenirsem eşime çocuklarıma anlatacak temiz bi geçmişim olsun istiyorum bir kızla sohbet amaçlı konuşursam bile diğer kızlar benim için bitmiştir Bu kızla konuşayımda diğeri yedek kalsın gibisine dediğim gibi karakter meselesi efendim.
Neyi çok istersen o senden kaçar.
İstememek nasıl olur?
İstemiyorum bile valla artık. Bıktım.
Erkeklere kapımı kapattım. Ne halleri varsa görsünler mutlu mesut sevilen insanlarla
Asla gelmez:) ne zaman bir yerde çok sevilirsin, işte o zaman gelir biri. O da ne kadar dengin bilinmez
Tek başına gez o zaman sevgililere filan bak iç çek. Ne yalan atıyon ya
Erkekler çıkarı yoksa dönüp bakmaz bile
Sende haklısın..
Kim üzdü seni
Erkekler.
Hepsi mi 🙄
Alayı. Sevgi bilmezler. Onlar daima hayranlık duyarlar sevilenlere. Onlara aşık olurlar. Ama bu sevgi demek değil., bence
Ama sana değer vereni de sen sevmiyon napcaz
Tipim olmuyolar çoğu zaman.
Ben merhametliyim ezmem kimseyi. Onlarda ezilmek istemeyen pasif insanlar. Bende öyle erkek sevmiyorum işte. Erkeksi gelmiyor.
Napim arkadaş. Sevilmiyorum zaten.
Nasıl erkek lazım sana
Güçlü duran. Ama öyleleri beni sevmiyor :)
Öyle biri çıksa da karşına illaki kusur bulursun mesela yaşı
Yahu. Akıl var mantık var. Kim bulmaz söylesene?
Ben 32 yim. 50 yaşındaki adam hiç olur mu? Çok fazla.
45 bile çok. 40 hadi gene iyi.
Bide kimya önemli. Elektrik alamiyosan sende seçmezsin. Bu bi gerçek.
Eee sen beni tarif ettin
Ben olurum yani öyle mi diyorsun
Valla Uzanıyorum sadece bi şey yapmadım ben.
Uzan banane
Değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?