Sevmiyor mu beni gerçekten?

5 ay once tanistik, 2 ay oncesi konusmaya basladik ve 1 aydir da sevgiliyiz. Yarım saat öncesine kadar sevdiğini soyluyordu, sonra bi konudan dolayı bana sinirlendi bitirmek istediğini söyledi, aniden öyle deyince ağlamaya başladım ona çok bağlandım, bunu söyledim ama bitirmek istediğini ve bazı hareketlerimi çocuksu bulduğunu dile getirdi, sonra "boyle aglayacagini tahmin etmemiştim, bende de suç var o kadar konuştum senle bağlanmana sebep oldum" dedi, "benim için ağlayan birisi oldu ilk kez çok şaşkınım " dedi. Ağladığım iicn üzüldüğünü dile getirdi "kimse için ağlama, senden değerli kimse yok" dedi. Ama ben ona çok bağlandım ve gerçekten onu cok seviyorum bütün gün onu dusunuyorum. SİZCE AGLADIGIM ICIN GOZUNDE DEGERIM yok mu, çok kez beni engelledi sonra benim arayıp bi şekilde cabalamamla düzeldi. Beni arkadaşına anlattığını söyledi "ben olsaydım öyle birini bırakmazdım" dediğini söyledi. Baristigimizda ve aramız duzeldiginde beni sevdiğini söylüyor ve hissettiriyor ama bazen birdenbire aramız kötü olunca gerçekten çok üzülüyorum, BENI SEVMIYOR MUDUR , BIR INSAN SEVDIGINI HISSETTIRIP BIR ANDA BOYLE VAZGECEBILIR MI🙏🏻 ona da sordum sevmiyor musun gercekten diye, "sevdim ciddiyim ama gelecek görmüyorum" gibisinden konuştu, yaş farkımız 6💔
Sevmiyor mu beni gerçekten?