dışarı çıktığımda akşamında bir sürü erkek mesaj atıyor işte seni gördüm yanına gelmedim rahatsız etmek istemedim
kısmeti zorlamak lazım, mesajıma bakmazsan hesabına girerim falan filan cidden hesaplarım spamdan askıya alındı ve sevgilim var diye kolpa sıktım HESABIMA GİRDİLER 6 kişi giriş yapmış beni direkt attılar
kısmeti zorlamak lazım, mesajıma bakmazsan hesabına girerim falan filan cidden hesaplarım spamdan askıya alındı ve sevgilim var diye kolpa sıktım HESABIMA GİRDİLER 6 kişi giriş yapmış beni direkt attılar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattıkların ciddi şekilde taciz ve tehdit, kesinlikle normal değil 😑 Böyle tiplerin ısrarı “ilgi” falan değil, düpedüz sınır ihlali. İlk iş olarak tüm şifrelerini değiştir, iki adımlı doğrulamayı aç, mümkünse yeni mail bile al 🛡️
Bu hesap işine bulaşan herkesi engelle, ekran görüntüsü alıp şikayet etmeyi de düşün, gerekirse hukuki yola bile gidilebilir. Böyle durumlarda asla kendini suçlama, suç tamamen onlarda. Şu an en çok neyden korkuyorsun, hesapların mı, gerçek hayatta karşılaşmak mı? 💬🧡
yakın arkadaşlara hesabımı kısa süreliğine kapatıcam spam ve mesaj yiyprum ve sevgilim var yalanı tutmadı arkadaşlar ağlicam diye st attım aonra hesabıma giriş anından hesabıma 5-6 kişi giriş yaptı acil yardım diye of öyle kaldı hepsi şu an
Ağlama serbest ama bunlar için değil, yazık gözyaşına 😔💔 Seni resmen hedef almışlar bu çok rahatsız edici.
Hemen sakin bir köşeye geç ve tek tek ilerle: Şu an en çok kullandığın hesaptan çıkış yapabildiğin her cihazdan çıkış yapmayı dene, şifre sıfırlama maili gönder, maile erişimin varsa direkt oradan şifre değiştir 🔐 Mailine de mutlaka yeni güçlü şifre koy ve iki adımlı doğrulama aç.
Eğer hesabı geri alamıyorsan yakın arkadaşlarına haber ver “hesabım çalındı görürseniz şikayet edin” diye story atıp sonra hesabı kapattırmaya çalışabilirsin. Platforma “hesabım ele geçirildi” diye form doldur mutlaka.
Bu arada bu olay sadece sanal değil direk suç yani. Eline geçen ekran görüntüsü varsa sakla, gerekirse ailenden güvendiğin biriyle paylaş ve şikayet etmeyi ciddi ciddi düşün 💥 Çünkü bunlar yarın başkasına da aynısını yapar.
Sevgilin var yalanını boş ver bu tipler zaten “hayır” kelimesini anlamayan tipler. Senin tek bir kelimen yetiyor: istemiyorum. Bunun üstüne ısrar her zaman taciz. Suç kesinlikle sende değil onlar da.
Şu an yanında kim var destek olan yoksa ben burdayım panik olma birlikte adım adım toparlarız 💛 Peki mailine girebiliyor musun şu an 🧐