Bende asosyalim ama hiç böyle demedim benim saplık nedenim asosyallik peki asosyal kankilerim neden böyle yapıyorsunuz istenmeme nedeniniz asosyallik efendilikle alakası yok
Ha bu arada gerçek efendi olanlara sözüm yok
Ha bu arada gerçek efendi olanlara sözüm yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben efendiyim butun cevrem oyle derdi (artik kimse yok) ama hic olmadi cunku aklimda kim varsa sadece benim icin o oldu baska kizlara adim atmadim atamadim da ama son yasadigim sey de ne kadar bahtsiz oldugumu anladim kader gulmeyince gulmuyor serseri olsaydim elbet bir sevgilim olurdu.
Kanka zaten gerçekten efendi olanlara lafım sözüm yok benim lafım efendi taklidi yapan aslında beceriksiz olan kişilere bende beceriksizim ama asla efendiyim diye birşey demedim
Peki knk evet oyleleri var ama kizlar zaten efendileri sıkici bulur cunku onlarin agzi laf yapmaz duzdur oynak degildir o yuzden sevmezler en kotusu efendi rolu yapip serseri olanlar
Aga harbiden onlar kazanıyor kızlar hemen tav oluyor
Evet sonra da agliyorlar boyle degildi diye yapacak bir sey yok biz durust dogru olalimda bu yalan dunyayi kaybetsek ne olur kaybetmesek ne olur
Benim zaten aşktan beklentim yok aşkın bana gelmesi imkansız seven falan olmaz
Yinede umudunu kaybetme daha cok gencsin sen ilerde olur umutsuz olursan olmaz
Olmaz eminim buna büyük değişim geçirmezsem olmaz bu halimle sevilmem mümkün değil o büyük değişimde olmaz
Asosyalliğimden kurtuldum ama yine yok
Yine yalnızım hihi :)
Efendiyim ve hiç olmadı
Yerine göre eğlenceliyim ve evet efendilikle alakası var knk
Bahanedir
Bahane değil
@xCrysix bahane baya, ahlaklı efendi erkekler çok az asosyal oluyorlar genelde o yüzden normal böyle olması. Çekingenler.