AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
172Cevap
Parasını yemek için varlar
Sanaldan bağ kurmak çok zor zaten ondan belki de
Yok ben ciddi kınuşuyorum
Çünkü canlı kanlı olarak sahici gelmiyor
Dokunulmaz olduğundan.
Ciddi olan adam sanalı reele taşır
Sanaldan ilişkiyi ciddiye almıyorum 😅
İnsan yerine koymuyorlar bizi galiba.
Ben çok ciddi yanaşırım
Olabilir ama siz ilgi alanımda değilsiniz.
Ne alaka ya 😂 Sana sanaldan tanıştığım kadınlarım yalanlarını anlatsam kadınlığından utanırsın 😂 herşeyi biz erkeklere bağlamayın rica ediyorum 😂 Kadınlar kendi kusurlarını da görsün bi zahmet
@PatronBy34 kendi açımdan anlattım. Senin karşına öyle tipler çıkmış olabilir. Başkalarının yalanları adına utanmak zorunda olan ben değilim 🤷♀️, yalan söyleyen kişiler utansın.
Allah onları alsın o zaman 😅 bu yüzyılda artık kimsenin aşka sevdaya değer verdiğini düşünmüyorum bakıyorum kadını da erkeği de çıkar ilişkisi peşinde İnsanları tanıdıkça yalnızlığı tercih ediyorum 🥳 Sırf çıkar ilişkisi için ilişki yapmıyorum kimsenin anlık zevklerinin mağduru değiliz 🙃
O kadar acı çeken insan kim o zaman?
Sırf sevişmek için sevgili olunan bu zamanda yalnızlığınızla gurur duyuyorum insanlar çünkü tatminsiz hep bir fazlasını istiyorlar kimse küçük şeylerle mutlu olmuyor 🙃
O dediğin şey çok sonra yaşanması gereken bir şey. En başta bunun istenmesinden rahatsız olmakta haklısın. Öncelik duygular olmalı.
Sen insanların gerçekten sevebileceğine inanıyormusun benim inancım kalmadı 😅 Ne verebiliyorsan bu devirde öyle seviliyorsun kadın içinde erkek içinde geçerli olmuş karşılıksız sevgi yok resmen üzücü bir durum bu şaka gibi hatta 😅
Konuşulan kıza göre değişir
Sosyal medyanın kendi güvensiz ortamı
sanaldan bende kimseyi ciddiye almıyorum
Sanaldaki kızdan olmaz çünkü
Sanaldan kız mı olur ya
şimdi de bu mu çıkmış
Yok muydu
Sanalda her şey sahte çünkü
Siz de sahte misiniz?
Çünkü sanal gerçek değil
Yoo ortam sanal, insan gerçek. Tabii gerçekliğini kaybetmiyorsa, yalancı insan reelde de yalancıdır.
İşte gerçek yüzünü gösterip göstermediğine emin olamıyorsun herkesi kendin gibi sanamazsın ki
Ben anlamıyorum şunu; "gerçek" hayatınızda size yanlış yapan olmadı mı? Hani ne bileyim sanalda takılan o maske gerçekte de takılıyor. Ben çok denk geldiğim için, ne sanaldaki ne de gerçekteki maskelilerden korkmam. Zaten genel olarak insanların gerçek yüzüne ulaşmak, onu görmek zaman alır. 🤷🏼♀️
Ben burada çok eskiyim arada bir giriyorum öyle saatlerce takilmiyorum ama bayaa 13 14 senedir falan girerim buraya , zamanında birisiyle 2 sene civarı konuştuk çok guvenmistim ciddi şeyler düşünmeye kadar varmıştı hiç sesli konuşmamistik hep bir şekilde oyaliyordu ama guvenmistim sonunda o kişi ne çıktı biliyor musun kız görünümlü bir erkek
Tee allammm, bu nasıl bir örnektir. Ama koy başını ellerinin arasına :D suç kimde? Çok şükür öyle şeyler başıma gelmedi. Geçmiş olsun sana da. Acemiliğine denk geldi sanırım 🤦🏼♀️ insan ne reelde ne de sanalda kimseye öyle körü körüne güvenmemeli, sıkı tutmalı ipleri ya. Burada biri vardı, adam diyordu ki kadın aşık etti kendine, kocamdan boşandım dedi meğerse boşanmamış vs, üzülmüştüm açıkçası onun adına veya şeyler de var reelde sevgilisi olup bir de sanalda sevgilisi olanlar.. tabii bunlar var diye, doğru dürüst insanları göz ardı edemeyiz. Unutmayalım ki; her gerçeğin bir gün ortaya çıkma gibi lanet bir huyu vardır 🤷🏼♀️😅
Boşluğuma geldi ne yapıyım 😅İşte o zamanlar güveniyordum insanlara şimdi ben samimiyetimi yine bozmam neysem o yum ama daha temkinliyim artık , senin verdiğin örnek daha vahimmiş bir kere evli olduğunu bildiğin biriyle bile bile neden konuşuyorsun ki suç yine adamda
İnce elemek lazım.. hayır boşandım demiş adam aşık olup buluşmak isteyince vs evliyim demiş.
Himm neyse yargılamayim başıma gelmesin
Elle tutulmayan bir şey sanal
Ben normaldede tanıştığımı çok ciddiye almam
Alt yapısı sağlam değil ki
Güven vermiyor.
Bilmiyorum belki guven sorunu
Sanaldan tanışılan değil de aradaki uyum çekim önemli
Tam tersi erkek ciddiye alınmıyor
Sanal olduğu için ali dayı da çıkabilir
Kandırmaca olabilir
Kıza bağlı bu, peşin bişi denemez.
Erkekler sanaldan sadece cinsellik için gelir
Ciddi kızlarda var ciddiye alınmayacaklarda bence
Kendiside sanal geliyor olabilir
Bu erkekten erkeğe değişir brnim için geçerli bir durum değil buradaki arkadaşlıklarımı bile ciddiye alıyorum samimi olduklarımı davet ettim pamukkaleye flört konusundada aynı sekilde ciddiye alırım.
Abi pardon soruya cevap yazacaktim senin yorumuna yazmişim 😃😃😃
Bende şaşırdım 😅
Kusura bakma artık
Niye bütün kızlar nankör
Yok gibi
Yalan haber..
Çoğu kolpa kaypak
Çünkü sanaldan...
Sanaldakiler hep yalan dolan. Boş iş.
Her insan ciddiye alınmalı, sanalı manalı yok
Sanal olduğu için..
eden alınsın