Rolleniyor olabilir mi
Değil
Anormal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güzel bi kız neden flörtöz olsun her önüne gelenle çıksın. Aksine güzel ise daha seçicidir daha az deneyimlidir. Kendini herkese yakıştırmaz. Herkesin onu hak etmediğini düşünür. Bu dediğin basit kadınların yaptığı bir şey.
Niyeymiş efendim flört etmek tanışmak konuşmak basitlik olsun tanır işte ilişkideki kendini, insanları vs.
Gerek yok ki, bir şey katmayacak ona çünkü.
Flört etmeyen kadın ilişkide nasıl bir erkek istediğini anlamaz yaşamakla dinlemek bir olmaz
Boş laf.
Canin sağolsun görücü usulü mü düşünüyordunuz acaba?
Siz erkekler yeterki istediğiniz olsun o. r. o. s'u da melek gösterirsiniz. Yemezler.
Ne düşündüğüm de sizi ilgilendirmez.
Ben erkekleri temsil etmiyorum ama bı kızı sevmissem elin ne dediği sıfır umrumda olur. Amaa tabi ki biri gel terbiyesizlik eder o zamaann ovv..
Allah gönlüne göre versin bacım ne diyeyim :D
Sizi tanımıyorum. Kimbilir.
Ben de beğenilen bir kızım. Fakat nedense etraftan çok teklif almıyorum erkeklerden. Sanırım çekiniyorlar. Bence ortanca kızlar çok daha tecrübeli. Yani flört işinden anlamayan güzel kızlar var. Ben biraz da safım ve çocuksuyum 🫣.
Yaşlar kaç onla alakalıdir belki
32
Bu yaşa kadar çekinmeyen birine denk gelirdiniz sanki
Bence burada güzellikle flört arasında bir bağlantı kurmaya çalışma da asıl mevzuya odaklan 😊. Güzel biri flört etmekten anlamıyorsa bu, onun deneyimlerine, tercihlerine veya belki de tarzına bağlı olabilir. Herkes flört etme konusunda doğuştan yetenekli olamıyor, bu da çok normal. Belki onun tarzı farklıdır ya da kendini bu konuda rahat hissetmiyordur. Hemen rollendiğini düşünmek yerine biraz anlayışlı olmak daha doğru olur bence 💫. Senin bu konuda düşüncen nedir, gerçekten böyle bir duruma şahit oldun mu? 🎭
Cevap
1Cevap
Değil, anlamıyor olabilir
Sen güzelsin sen konuş dinleyelim bu nasıl mümkün olabilir dhdhd
Güzel kızların çoğuna kimse flört etmeyi öğretmedi. Onlarla hep flört edildi. Yani o oyuna oyuncu olarak değil, seyirci olarak girdiler. Teşekkürler bu arada.
Hmm bu açıdan hiç bakmamıştım harbi. Yazanların içinden seçmece flört sayılmaz diyorsun bence sayılır ya yoksa bende flört etmedim dhhdj Sen peki hiç yürümedin mi ya birine güzelliğine güvenip?
Benim lügatımda 'yürümek, asılmak' yok. Kaldı ki, erkeğin adımını görmezsem tanışmak için çabaya girmem. İhtiyacım yok çünkü karşı cinse 🙄 güzellik ne ki ya, bu sebepten bana adım atılmasından nefret ediyorum, içimdekilere merak uyandırmasını engelliyor.. bence artı değil kocaman bir eksi.
Iyi de ilk başta dış görünüşten etkilenirsin hani bu çok normaldir değil midir? Sen direkt fikirlerine mi bakıyorsun buna inanmam :) Daha sonra fikirlerini hayata bakışını tanırsın. -ki bu nokta da özgün bi hayat görüşü olan insanlar yok nerdeyse- ve bu noktayla birlikte bağlılık başlar akıl gözü yani şairinde dediği gibi vesselam. Tabi bunlar kanaatimce katılır mısın bilemedim. :)
Hayır, beni ilk önce fikirleri, hayata bakış açısı ve duruşu etkiliyor, dış görünüşü sadece beğenebilirim etkilemez. İşte o noktada gerçek bağ ve bağlılık başlar; aklın gözüyle gördüğün, şairin dediği “vesselam” anıdır. Maalesef dediğin gibi, özgün bir hayat görüşü olan insan bulmak zor, çoğu zaman görünüşle gelen ilk cazibe bir süre sonra yetersiz kalıyor.
Bilmem ben dış görünüşe önem veriyorum ama genelde ağzını açınca bütün ışık sönüyor bir süre bile çok olabilir :) Akıl gözü Ozdemir asafin bir şiirdir çok da güzeldir tamda bu konuyla ilişiktir. "Şairin dediği vesselam anıdır" kısmını anlamadım.. Tabiki en önemlisi de tutku meselesi.. tutku da akılla görüneni gözle de benzeşmesi oluyor ki şu çağda namünkun gibi geliyor bana.. 'aşk için ölmeli aşk o zaman aşk' masallardan ibaret böylesine yozlaşmışken her değer bu materyalist dünyada..
Bulmaktan önce aramak, sevmekten önce anlamak.. kendinle çelişiyorsun:) ilk temas gözle evet ama anlam, derinlik, enerji yok, orası kapı eşiği. Ambalaj değil ışığı aramalısın. “Şairin dediği vesselam anı” dedim ya, o şuydu: hani bir insana bakarsın ve “İşte.” dersin. Ne açıklayabiliyorsun, ne saklayabiliyorsun. İşte o. Tutku ise gözün gördüğünü, aklın kabul ettiğini, ruhun sahiplendiğini aynı bedende bulmak namümkün değil bence sadece nadir.
Aslında çelişmiyorum ispatlayabilirim. Ama uzun uzun yazarım sıkmak istemem zira çok felsefe yapıp "erkek sus" "kv Ömer baba gibi" olmayayım shdjd
Ama sadece Asaf bu şiir de ilk cümleyi yazarken bir güzellik sonucu kaleme almış neticede yine güzellik harekete geçirmiş. Sonra akıl gözüyle görmek istemiş dizelerde bundan ibaret. tabi bence.
Çok konuşurum çünkü çok overthinkleme yaptım bu konularda şiirler felsefeler bilimsel görüşler ah ah :) ve sonuç bence yok. nadir olsa ben hadi ben yaşamasam başkasından görür duyar okurdum.. eski yazılardan ibaret.. şimdi maddecilik her şey duygular öldü. Duygusal olmak zayıflık olarak görünüyor...
Aşksız ve paramparçaydi yüreğimm bir inancın yüceliğinde sevdim seni bla bla bla.. demiş yaşamın büyük ustaları :)
Neyse kafa açmayım. daha fazla ama ehil gibisin konuşasim geldi.. yorduysak özür dilerim :)
Rolleniyordur, bilmemesi mümkün mü aq bide Türkiye gibi kadınların yoğun ilgi gördüğü yerlerde
Hadi Rusyada olsalar derim erkek azlığı var vs.
Herkesin güzellik algısı farklidir o yüzden bişey diyemeyiz. Ayrıca herkes flortoz okmak zorunda degildir. Flort dediğimiz sey herhangi bir ciddiyet icermeyen sadece iki gün sevgili olup askim canim cicim diyip ayrılınan bir seydir. O yüzden flört belki sevmiyodur ilgisini cekmiyodur öğrenmek için ugrasmamistir.
kim o anlamayan
Doğu Perinçek: çıkar göster
Normal, bilmiyodur
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?