AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
172Cevap
Kişiden kişiye değişiyor. Ama genelde takılma içindir. Zaten kızlar da genelde öyle yapıyor. Çok da takılmaya gerek yok.
Kadınlar sanal ortam da arkadaş adı altında takılıyor :)
Sanaldan tanışılan kız ciddiye alınmıyor değil, sanaldan tanışılan insan ciddiye alınmıyor ki, zaten sanalda sen kendini nasıl göstermek nasıl tanıtmak istersen o şekilde tanıtırsın...
Herkes ciddiye almıyor diye bir şey yok
Ama bazıları sanali geçici görüyor
Emek vermeden ulaşıldığı için değeri az sanılıyor
Bu kızın değil bakan kişinin bakış açısı meselesi
Adı üstünde sanal yani gerçek değil sanala değer vermek için deli olmak lazım kendimden biliyorum. Ama dediğim gibi yüzde 95 i eğlenmek için yüzde 5 i ise gerçekten seven kısım
Çünkü artık güvenilmiyor çünkü çok kolay yalan söyleyebiliyor O yüzden dolayı tercihen bir aydan sonra görüntülü konuşmaya geçilmeli ki onun da kandırma yolu var da buluşulmalı bir aydan sonra da
Bence bir ayda buluşmak için geç en fazla bir hafta senin adresine uzak ama kalabalık bir yerde buluşulmalı niye koskoca olmayacak biri için bir ay verilmeli ki
Gerçekten sevilmeyi İslami manada hak eden varda biz mi nikah kiymadik henüz o kişiye denk gelmedik aşkın yeri zamani mekanı olmaz
En güzel sevilme zamansız olanlardır
Bana çok saçma geliyor. Nereden tanisirsan tanış kız aynı kız sonuçta. Bence ciddiye almayan erkekler kendilerini ciddiye almıyorlar. Seninle ilgili değil
Dokunmadığım şey kadın değildir. Bak şey diyebiliyorum ancak o kadar uzak... Mavilide olsa pembeli de olsa aynı görüyorum aynı renk benim için. Kadın dediğinin gözü gözüne bakmıyorsa.
İnsanlar genel olarak birbirini ciddiye almıyor bence. Zamanla vazgeçmek daha kolay hale geldi. Çabalamaktan ziyade daha kolay olanı seçiyorlar.
Bilemem herkesin düşüncesi kendine göredir. Benim için neresi olursa olsun tanıdıkça ve uyumlu oldukça kendini geliştiren kişileri ciddiye alırım.
Reelde tanışılanı bile ciddiye almıyoruz ki sanalı kaldı. Ciddiyet zamanla oluşur. Hiç değilse benim için öyle.
Çünkü devamlı ayrılık kafasında zaten uzak bilmem ne olmaz falan denilir
Ben aliniyorumda buluşmak istemiyorum kimseyle
Neden
Niyete bağlı. Kimi yârim olsun diye kimi zevkime ortak olsun diye. Bilmezler ki gönlünü kazandığın hem yârin olur hem yarenin.
Şahsen ben ciddiye alırım, karşımdaki insan çünkü ve sanaldan tanışmaya ilgili çok ilginç şeyleride gördüm
şu an Yaşadığım bu birde eskiyi tam unutmadim bu yeni gelenle de gönül eğlendirir gibi oluyor ve sanaldan şehirler uzak kendimi de kötü hissettim böyle diyince olmuyor ya
🤦🏼♀️🤦🏼♀️
🤣🤣
Çünkü bağ kurulamıyor. Sanal ortamda kurulan bağlılık çok düşük kalıyor. Kesinlikle gerçeklikle güçlendirilmeli.
Yakın mesafe ilişkisi olursa yürür gider. Sanal tanışıklığa ilk etapta soğuk bakılsa da tamamen frekansların uyuşmasıyla alakalı.
Dün tanıştık bugün geldi buldu şaka gibiydi biraz beklemiyordum
Woow...
Ama rahatsız oldum açıkçası keşke olmadaydı diyorum yanii karakter meselesi soruya cevaben herkes aynı değil
Adam bu günü beklemiş djd
Bencede ahahhaha
Karşı tarafın karaktersizliği. Ciddiye alınmadığımı fark ettiğim an, ben de ciddiye almayı bırakıp engeli basıyorum.
Uzak mesafe flörtü, yapay zeka ile sohbet gibi bir durum. Yüz yüze oturup konuşmadığım birini ciddiye almam.
Yani bence bunun tek bir cevabı yok niyetlere ve kişilere göre değişebilir. Bunu karşınızdakinin konuşmasından ve tavırlarından anlayabilirsiniz.
İnsanla zaman doldurmayı sevmiyorum ama şimdilerde sanal diye başlayan her şeye yapay zeka muamelesi yapılıyor.
ben ciddiye alıyorum, sanaldan tanıştığım bir arkadaşım var en sağlamı. belki de "zaten bitecek bişey" diyorlardır
Mesafe çok uzaksa ve yakın zamanda reele dökülmeyecekse bunun kadını erkeği yok, ciddi hayaller kurmak gerçeklik dışı.
Sen gel benim sevgilim ol ciddiye almazsam namerdim
Tamam
Cevabın bu mu
Niyekine
Sevgilim olmanı isterdim
😂
@lotus-patra 😂 n'aşık oldum
Demek aşık oldun. Ne zaman gidiyoz çay içmeye 😃
Fark ettim çiçeğim 🤣
@lotus-patra hazırla gram altınını dkdk
Hazır da var sen evlen yeterki güzelim 😂
Amma boş yaptınız be
Konu seninle alakalı değil gizli djfs
Biliyom sosyetic
Şahsen bir kız ile tanışıyorsam, oyalanmalık değil, ciddi bir ilişki için birliktelik isterim. Aksi hâlde zaman kaybından başka bir şey olmayacaktır. 🕚
neden ciddiye alınmasın ki? ciddiye almayacaksak sanalda ne işimiz var. soruyu anladığımdan emin değilim :D
E sanal olduğu için, belki kız bile değildir dayıdır
erkek davranışlarını yorumlamaya kalksan işin içinden çıkamayız valla tek belli olan mal bir cins olduğu lezbiyen olun kızlar vallahi
Ahaha yok artık
Alınmaz çünkü amaç eğlenmek vakit geçirmek klavye delikanlılığı yapacak aklı sıra
iki takılır gecerim diyolar hele birde uzak mesafeyse
Uzak mesafe ilişkisini de severim halbuki
@Signoreee okey cleangirl
erkek var erkek var kadın var kadın var demişler o olabilir))
Yani böyle bir soru ve cevabı da yok :) Bu sizin tanıştığınız kişiye ve size bağlı bir şey.
Erkekte ciddiye alınmıyor, yapacak bir şey yok
Internetten tanıştığın kız wi-fi veya elektrik kesilinceye kadar var.
Guvenilmedigi için olabilir, kişiyle alakası yok, sanal ortam bu her şey olabilir
Ciddi olmadıkları için kendi gibi sanıyorlar netttt
Fransız aksanıyla Türkçe konuştu da biz mi ciddiye almadık 😅 Evren bul gönder yeter artık 🤣🤣 aldım. kabul ettim 777😅
😅😅
Ben öyle düşünmüyorum ama düşünen çoktur eminim.. basit görüyorlar heralde.
benim çok konuştugum var allah için erkek beni niye ciddiye alsın bende zaten sıkılıyom😂
Ciddi konuştuklarım da var neden ciddiye almıyımki gönül eğlendirmek bile olsa
Sanaldan tanışılan her kız aynı olmaz. Kızına göre değişir bu durum.
Genel kanı sosyal medyanın güvensiz oluşu. Bu sebeple kim kimden ne kopartırsa.
Hadi len ordan ben Azerbaycan dan aldım hatunu. Ciddiyetse 8 yıldır evliyiz
Sanaldan tanıştık 24 yıl önce. 22 yıllık da evliyiz. Ortamlara göre değişmez ciddiyet..!
Buluşmazsa ciddiye almayabilir buluşunca işler değişir
Karşı tarafın ciddi olmadığını düşünüldüğü için ciddi davranmıyor olabilir
Her ikisi de olabilir sanalda tanıştığım insanlara ön yargılı değilim
Ben herkese doğru dürüst cevap veririm karşıyi bilemem
Ciddiye alınacak biri her türlü ciddiye alınır.
Sanaldan İstediğimiz kişi bize denk gelmediği için.
Ciddiye alanda kendine almayan kendine eder.
Bir bilsem keşciddiye alınmıyorsa oyalanmak içindir
Bence kızın duruşu belirler ciddiye alınıp alınmayacağını.
Alınır ama gerçekten tanıma ve zaman gerekir
Açıkçası sanaldan tanışılan erkek de çok ciddiye alınmıyor
Hiç beli olmaZ
Çok kişi böyle evlendi
Olabilir, bana göre değil
Olabilir her insan farklı
Normal.. Sanalda kimin ne olduğu belli değil.. Ne kadını ne erkeği fos çıkar %95
Bizi ciddiye almiyolarki seni alsinlar😂😂😂😂
Bilmiyorum beni burdan birinin ciddiye alabildiğini ya da alabileceğini düşünmüyorum