Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Merak etme, bu yaşadığın şey çok doğal. Görücü usulünde heyecanlanmak itici değil, aksine karşındakine değer verdiğini gösterir. Birkaç yerde heyecandan saçmaladığını düşünmen büyük ihtimalle sadece senin kafanda büyüyor. Karşı taraf duruşuna, niyetine ve enerjine bakar; küçük heyecan anlarına değil. Samimi olmak, kusursuz görünmeye çalışmaktan her zaman daha etkilidir. Büyük ihtimalle senin hissettiğin mahcubiyet dışarıdan tatlı bir heyecan olarak görünmüştür.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
bak şimdi dürüst olayım mı sana bi erkek eğer bi kadından etkilendiyse o kadının heyecandan saçmalaması ona dünyanın en tatlı şeyi gibi gelir hatta içinden "bak bak nasıl da heyecanlandı yerim seni" bile demiş olabilir yani o saçmalamalar iticilik değil aksine senin ne kadar doğal ve samimi olduğunu gösterir insanlar artık robot gibi ezberlenmiş cümleler kuran tiplerden sıkıldı senin o halin ona "bu kız sahici" dedirtmiştir emin ol o yüzden hiç boşuna kendini yeme bitirme mahcup hissedecek bi durum yok aksine o heyecan aradaki elektriğin en büyük kanıtı
adam zaten kendisi de etkilenmiş diyosun etkilenen adam senin hatanı aramaz kusurunu bile güzellik diye görür o yüzden arkana yaslan keyfine bak23 Yorumla
Soran4 ayÇok teşekkür ederim ne güzel düşüncelerin var ❤️☺️
- 4 ay
Gerçekten muhteşem yorum ve sen mükemmelsin. Sen çok ama çok iyi birisin 🌹🌹🌹😇😇😇🌹🌹
4 aySanırım iletişim araçları 21. yy bu kadar gelişipte bu kadar iletişimin genişleyip özgürleşmesi kafın Erkek ilişkilerini kökten batalaması kadar irnik BİR şey yok. Konuşup buluşma şansı 7/24 olsa dahi given inandırıcılık ve her zaman ulaşabilirliğin verdiği umursamazlık sayesinde kimse bir birliktelik yaşayamıyor. Özgürlüğün de sınırsızının aslında nasıl tutsaklık yarattığını görüyoruz. Her şeyin sınırsızcası tutsaklık yaratır. Internet ve ulaşabilirliğin sınırsızca yaşandığı BU zamanlarda görücü usulü en mantıklısı. İnternet önüne 100 bin tane getiriyor. Senin ihtiyacın 1 tane. Hepsiyle 3 dk konuşsan ömrün biter.
10 Yorumla
4 ayDoğum gününüz ne zaman burcunuzu merak ettim :D
15 Yorumla
Soran4 ayAkrep :)
- 4 ay
Aaa Akrep burcu insanları çok tatlı utangaç çekingendir bende Akrep burcuyum doğum günüm 9 Kasım ayrıca Merkür Venüs de Akrepte ben de çok utangaçtım zamanla açıldım ama yerine göre utangaçlık çekingenlik oluyor her zaman değil 😂😂 fakat Akrepler güvene sadakata çok önem verirler tutkuludurlar güçlüler ve hisleri çok kuvvetli derindir sevdiği erkek kadın olsun bir ömür boyu sadık kalırlar en nefret ettikleri özellikler iki yüzlü insanlar kıskanç insanlar yalan söyleyen iftira atan insanlar Akrepler bitanedir ❤️😍🦂😇💯
Soran4 ayAkrepdaş 😀ne güzel anlattın burcunu sevdim
- 4 ay
Biz Akrepler yerine göre çekingen utangaç yapıdayız buda bizim edepli ahlaklı dürüst güzel kalpli olduğumuz içindir sevdiğim erkek kadına bir ömür boyu sadığızdır sevdiğimizden başkası olmasın yeter ki hayatımızda o yüzden biz Akreplerin değeri çok çok önemlidir fakat anlayan gören fark eden yok bir Akrep erkeği olarak sana bir ömür boyu sevdiğin ile mutluluklar dilerim Akrepdaş :D inşallah sevdiğin adam ya Akreptir ya da boğa ama yeter ki seni anlayan birisi olsun dişi akrepler erkek akrepler gibi ince naiftir inşallah bir ömür boyu mutlu olursun dişi Akrep hayırlısıyla Allahım sağlıklı güzel evlatlar nasip eylesin senin adına çok mutluyum biz Akrepler hep kötülerle sınanırız dert stres çile üzüntü keder ama sonunda yüzümüz inşallah güler çünkü bizler bu güzellikleri mutlulukları huzurlu bir hayatı hak ediyoruz Allahım senin karşına inşallah değerini sonuna kadar bilen anlayan hayırlı bir eş ise bir ömür boyu nasip eylesin saygılarımla :))) <3
Soran4 ayYa sen ne şeker yorum yapmışsın böyle var ol ya moralim düzeldi.☺️☺️☺️☺️
Yapay Zeka Cevapladı
Senin heyecan yapman bence itici değil, aksine çoğu erkeğe tatlı gelir 😊 Çünkü bu, onu önemsediğini ve ciddiye aldığını gösteriyor. Saçmaladım dediğin yerler de büyük ihtimalle onun gözünde sempatik durmuştur 😄 Kendini bu kadar hırpalama, hiç gerek yok. Adamla iletişimin şu an nasıl, yazışıyor musunuz, tekrar görüşme gündemde mi peki? 🥰💬
12 Yorumla
Soran4 ayGorusuyoruz tabi, adam kaç defa sonrasında aradı, konuşmak için. Ama ben çok mahcup oldum :))
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen4 ayAyy bak işte en güzel cevap geldi zaten 😍✨ Adam defalarca arıyorsa tek mesaj: Sen ona çok tatlı geldin 😏💘
Mahcup olman da ayrı şeker duruyordur bu arada 🥺💕 Belli ki o senin o heyecanını sevmiş yoksa neden tekrar tekrar arasın ki 😄 Rahatla biraz, tadını çıkar. Artık top sende Aşko, hafif hafif flört dozunu artır bence 😌🔥
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Buluşmadan sonra iletişime geçtiyse itici bulmamıştır.
11 Yorumla
Soran4 ayTabiki geçti sabaha kadar konustuk
Adamlar bazen böyle heyecanları özlüyor o kadar rolden kadınlar var ki o yüzden rahat ol bir buluşma daha yaratıp kafasında öyle kaldığını düşünüyorsan O olayı dengelersin onu etkileyeceğini düşündüğün yeteneklerini ortaya sererek daha rahat konuşabilmek gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayBenim içimden geçenleri Balkız çok güzel ve daha fazlasıyla ifade etmiş. Buradan ona teşekkür etmek istiyorum. Çok ama çok mutlu ol ve çok ama çok mutlu olmanızı dilerim.
12 Yorumla
Soran4 ayÇok teşekkür ederim 🌹🥹
- 4 ay
Ne demek rica ederim 😊😇🌹. Sizin adınıza çok sevinçliyim İnşallah böyle sevinç ve mutluluk içinde geçer tüm hayatınız 😊🌹
- Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı.
4 ayAhahah bence çok tatlı ya, gayet insani bir şey yani bu doğallığını göstermen. Senin için her şey güzel olur umarım 😂😍
25 Yorumla
Soran4 ayAllah razı olsun ☺️
- 4 ay
Senden de razı olsun. Gelişmelerden haberdar et 😍
Soran4 ayTamam 😀
- 4 ay
Güncelleme güldürdü :D
Soran4 ay🙈😀😀
Ya bende bi keresinde annem israr ettiği için goruşmuştum hiç utanmak çekimek yook tem tersini sadece ben konuştum zaten evlemme isteğim yoktu o yuzden ne duşunuyorsam fikrimi falan soyledim arada erkekleri biraz kotuledim hzjsdjjdj sonrada beğendiğini ve evlenmek istediğini soyledi şaşirdim demek istediğim şu ne yaparsanda hoşlandiğise hiç bi davranişin engelleyemez tabi çok buyuk hatta yapmadiğin surece (bu arada akrebim demişsin bende)
02 Yorumla
Soran4 ayBeni çok iyi anlarsın canım :)
Gizli Üye(30-35)4 ayBen ilk buluşmayı 29 yaşında yapmıştım ve aynı senin gibiydim 😊 hala bir buluşma fikri dahi olduğunda heyecanlanırım.
513 Yorumla
Soran4 ayBeni bir sen anlarsın ya 😀
Cevap sahibi4 ayÇok iyi anlıyorum ya sen yine konuşabilmişsin ben tek cümle bile kuramamıştım ki normalde iletişimim hitabetim iyidir 😁
Soran4 ayPeki sonuç ne oldu 😄
Cevap sahibi4 ayOlmadı. Ben bir türlü kendim olamadım kendimi rahat hissedemedim o kişinin yanında. En son artık anlaşılmadığımı da hissedince bitirdim, aileler de tanışmıştı..
Soran4 ayAnladım.. Bu da çok zor.. hakkında hayırlısı olsun.🙂
- 4 ay
Eğer yanlış anlamazsan sen neden kendin olamadın, onun yanında kendini niye rahat hissedemedin merak ettim? Açıklamak istemezsen saygım sonsuz
Cevap sahibi4 ay@nick__Bulamadım yani ilk baştaki nedeni benim ilk buluşmamdı ve yapım gereği kız erkek ilişkilerinde çekingen bir yapım var çok rahat olamıyorum. Bunun üstüne karşımdaki insan da çok anlayışlı halden anlayan biri çıkmayınca sanırım git gide sorun düzelmek yerine iyice arttı.
- 4 ay
Anladım. burada anlayışlı olmayacak bir şey yok aslında çünkü empati yapıyorum ilk defa bir erkekle buluşmuş olan bir kız her türlü çekingen olur, utanır, konu bulup konuşamayabilir veya aklında konu olsada acaba konuyu açsam mı diye düşünür. Neyse hayırlısı böyleymiş diyelim eğer sende negatif bir etkisi de yoksa problem yok
Cevap sahibi4 ayYa o aslında anlayışlıymış gibi yapıyordu ama kendi de çok rahat değildi bence. Zaten geldi geçti kendimle ilgili çok şey öğrendiğim bir süreç oldu, kötü olarak hatırlamıyorum.
- 4 ay
Kötü olarak hatırlayıp kendini üzmemen güzel. Başımıza bu ve benzeri kötü olaylar gelince kendimizi, hayatı daha iyi tanıyoruz önemli olan bu kötü olaylardan minimum zararla çıkmak
Cevap sahibi4 ayÖyle, Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi
- 4 ay
Amin. Seninle konuşabilir miyiz?
Gizli Üye(30-35)4 ayO zaman hayırlı olsun diyelim inşaallah 🙂. Tâbi insanın elinde olmayan duygudur heyecanlanmak. Ne kadar bilerek gidilse de görücü usulü olduğu için ister istemez heyecanlanabilirsiniz gayet doğaldır. Kendinizi yadırgamayın. Zaten karşınızda ki insan da anlayışla karşılayacaktır... Emin olun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayNe oldu mesela detaylari bilmeden bişey diyemeyiz ki. şu an başlığı ve açıklamayı görünce çok olumsuz bişey yok onun gözünde insan heyecan yapabilir ama detay vermen lazım ne yaptın ne oldu. nerede saçmaladın ne dedin mesela? Sacmalama seviyene göre söyleyeceğim adamın tahmini düşüncesini
00 Yorumla Çok ilgisini çekmiş olabilir sonra nasıl bir tepki verdi
19 Yorumla
Soran4 ayYanımdan kopmadi
Soran4 ayBen begenilmeyecek biri değilim tabii
Soran4 ayÇok derin 🫣
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bişey olmaz ilklerin günahı olmaz sıkma canını ikincide telafi edersin 😊😊
14 Yorumla
Soran4 ayHadi insaAllah ya 🫣☺️
Soran4 ayTamam ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı. Bu iyi bir şey acemi ve saf temiz olduğunu gösterir
112 Yorumla
Soran4 ayAma işte ne bilim yüzüm kızardı mahcup hissettim ;)
Soran4 ay:))) saolun içim ferahladi
Soran4 ayNe bilim hani karşı taraf ne düşünür bunu kestiremedim
Soran4 ay🙈
Soran4 ayBen bulaşmadim bir seye
Soran4 ayBu hoş bir sey
Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. Yoo görücü el deymemiş heyecanlı kız bulmak çok zor
19 Yorumla
Soran4 ayBen böyleyim de :) ama mahcup hissettim
Soran4 ayTeşekkür ederim 🫣
Soran4 ayBu soru için açtım kapatacam 😀😀
- 4 ay
Erkeği bulmak çok mu kolay
- 4 ay
Tatlı bir anı olmuş işte😂 Sonunuz iyi olur inşallah 🙏
13 Yorumla
Soran4 ayUmarım rezil olmamisimdir ya :))
Soran4 ayÇok teşekkür ederim ☺️☺️
Gizli Üye(30-35)4 ayAnladığım kadarıyla uzun zamandır yalnızsın, hatta hiç ilişkin olmamış bile olabilir ve bu durum seni heyecanlandırdı? Tahmin doğru mu?
11 Yorumla
Soran4 ayAksine çok isteyen sevende oldu. Bir aya yakın ayrılık yaşadım. Adam narsistti yalanciydi ayrıldım bu adamın gerçekliği de çok etkiledi
Gizli Üye(18-24)4 ayÇoğu kişinin burnu havadayken, senin bu kadar doğal ve samimi olman çok aranan bir şey bu devirde. O yüzden daha fazla hoşuna gitmiştir.
11 Yorumla
Soran4 ayAllah razı olsun moral oldun ❤️😄
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Bence itici değil, aksine çok insani. Heyecan genelde karşı tarafın ilgisini gösterir ve çoğu zaman samimi bulunur. Kendini fazla yargılama, kimse kusursuz bir ilk buluşma yaşamıyor. Senin duygun, niyetin ve enerjin daha çok akılda kalmıştır.
12 Yorumla
Soran4 ayÇok teşekkür ederim canım🌹☺️
Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Bu heyecanıni burdaki sapıklarin anlayacağını düşünmüyorum ama emin ol o kişi sempatik olarak lans etmiştir hayırlısı olsun diyelim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayOturduğunuz yer neresi bir benim çevrem mi herkes kendi bulup evlendi burada hiç görücü usulü evlilik yok internetten tanistirdiklarina bile kendi bulduklarına görücü usulü diyorlar bilmediğim için soruyorum herkes çevremde düşüp kalktigiyla evlendiği için acaba oturduğum yere mi özel bunlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
4 aySaçmaladığıktan sonra mahçup olduğunu görünce gülmüşlerdir ama öyle "acıdım" tarzında değil.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
4 ayDaha iyi öyle olması demek ki ilk kez biriyle görüşüyor diyebilir daha çok hoşuna gider hem de daha samimi gelir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Ya anlamıştır heyecanlandığını bence tatlı güzel şeyler bunlar hiç sıkıntı edebilecek şeyler değil rahat ol🤣🫶
10 Yorumla
4 ayKarşı tarafın baya hoşuna gitmiştir, çok tatlı 😊 Şu şekil heyecanlanacağım biri çıksın da karşıma rezilliğimi sonra düşünürüm diyorum artık 🌸 Tatlı dertler... Allah tamamına erdirsin ✨️
12 Yorumla
Soran4 ayAllah razı olsun gülüm darisi başına ☺️🌹
- 4 ay
Amin 🙏🏻☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayBende çok heycanlıydım guzel heycanlar. Allah hayırlı etsın
20 Yorumla
4 ayBenim karşımda biri heyecanlansa bana sevimli gelir ☺️
20 Yorumla
4 ayBen biriyle görüşünce hiç heyecanlanmadım ya nasıl bir his? Yani o kalbim küt küt atıp midede kelebek hissi yaşamadım. Karakterimden kaynaklı olabilir. Çok gülerim konuşurum ama o heyecan hiç olmuyor.
01 Yorumla
Soran4 ayGercekten etkilenirsen bu olur
Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Yoo neden itici gelsinki sonucta göreceksiniz birbirinizi olur olmaz kismet bende bi ara gittim yengemin yakını yengem beni tavsiye etti kiz evlenmek istiyor sen istiyormusun diye bende evet dedim görüştük o beyenmedi Red etti
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
4 ayNe gibi saçmaladın? Böyle şeyler düşünmeyi bırak ya kendini yipratirsin..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayKesin çapkındır. Bende etkileniyorum onların bakışlarından çok güzel oluyorlar şaşmxkdkdmddö
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
4 ayAhahaah utangac sapsallari tatli oluyor baya
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. itici değildir iki taraf içinde heycan ve stres olmuştur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
4 aySorun etmez ;) o da senden etkilenmiş olabilir
16 Yorumla
Soran4 ayKopamadi beraber yağmurun altında yuruduk
- 4 ay
Oooooo
- 4 ay
Olmuş o iş ;)
Soran4 ay😄😄😄hadi insss
- 4 ay
Amin de amin
Soran4 ayAmiiin
Erkekler aşağılık komplekslerinden dolayı mahçup tavırlara sahip kadınları seviyorlar. Egosunu okşadığı için sorun etmemiştir, tasalanma
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayÇok mu ateşlendin kız sen 🤪😃 aşağıdaki yorumları göz attım akrep olduğunu söylemişsin akrep olup da ateşlenmen gayet normal akrep olup da ateşi düşük olanı görmedim ben
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Doğallik iyidir boş ver utangaç hallerin belki hoşuna gitmistir heyecanını hissediyorlar onlar da zaten.:))
02 Yorumla
Soran4 ayTamam ins 😄
Aşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı. Normal heyecan da o kadar kasmana gerek yoktu itici gelmemiştir de biraz değişik gelmiştir adama kadınlar erkeklerin heyecan yapmasını daha çok takıyor bu arada erkeklerin pek umrunda olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı.
4 aySakin ol bir şey ollmaz insanlık hali.. o da herhangi bir heycan yokmuydu
01 Yorumla
Soran4 ayBen heyecanı kesip onu dinlemeye başlayınca o heyecana başlıyordu
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
4 ayNeden itici gelsin tanımadığın biri ile ilk defa görüşüyorsun evlilik niyetiyle ufak şeyler olur sorun etme oda takılmaz.
00 Yorumla Ya iyiye vurdu tatlı gelmissindir şapşik kız bu ya dedi ya kötüye vurdu ne diyo bu karı dedi ama etkilendigini anladıysa büyük ihtimal birincisi yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. Gözün aydın evde kalmaktan kurtulmuşsun 😂 darısı diğer kızlara yaşın kaç gizlisin zaten naz-caz yapma söyle 😁
00 Yorumla
4 ayYaş aralığı gerçekse görücü olması daha az saçma gelecek hsjhdjsh
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayÇok da anormal değil anlaşılabilecek bir durum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Bişey düşünmüyordum oda aynı senin gibidir endişe etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ay30 yaşına kadar bir şey görmemiş gibi ajite etmissin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. olabilir insanız sonuçta önemli olan iki kişinin birbirinden etkilenmesi uzun ömürlü bi birlikteligin başlaması bence
10 Yorumla
4 ayHeyecan yapmak çok güzel bence… ben nadiren yaşadım o duyguyu sebebi çok özgüvenli olduğumdan sanırım.
Doğal saf bir duygu yaşamışsın😍 kafana çok takma herşeyi olacağına varır. Hakkınızda hayırlısı olsun ♥️
10 Yorumla
4 ayİtici gelmez bencr. Allah tamamına erdirsin
17 Yorumla
Soran4 ayAmin çok teşekkür ederim ☺️
- 4 ay
İkinci buluşma ne zaman
Soran4 ayYakında :)
- 4 ay
Hadi bakalım haberdar et merak ettim
Soran4 ayTamam takipte kalin 🙈😄
- 4 ay
Hahaha buraya mı yazacaksın gizlisin çünkü😄
Soran4 ayEvet 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
4 ayHeyecan bence itiici gelmez kimseyeee
118 Yorumla
Soran4 ayUmarım ya :/
- 4 ay
Tatli heyecan cekicidir bile düşünme bunuuu
- 4 ay
Mutluluklar da neden görücü usulu
Soran4 ayArkadaş aracı oldu. Nasip böyle gelişti. Çocuk görüp tanışmak istemiş ona soylemis
- 4 ay
Hmm bide seni begenmjs tanışmak istemisss korkmaa heyecanin tatli gelmistir onaaa hatta hosuna bile gitmiştir
Soran4 ayÇok hoşuna gitti evet yani öyle fark ettim ama valla aklıma geldikçe rezillik diyorum yüzük kizariyor 😄
- 4 ay
Birşeyyy olmazzz mutluluklar uamrim cocuk fuzgun biriddirrr
Soran4 ayÇok iyi fazladiyla herkesin sevdiği biri :).
- 4 ay
Disaridan yorumlaamaa hemen ciddi dusunmee sakinnn iyice tani bii hahaha
Soran4 ayYani aklıma takılan şeyler var tabii onu da konuşuyorum. Bakalım hayirlisi olsun
- 4 ay
Sakin ohoo sen evlilik hayallerine girmissin daha yeni tanistinnnn kac yasindasin evde falan kalmadin. Jdndkxndn
Soran4 ayYoo kalmadım ama bu kişiden etkilendim :)
- 4 ay
Evlenincede ayni kalicak mi iyi bir es mi disardan gorundugu gibi mi ayri yasamak ve yanyana ayni evde yaşamak asla bir degil herseyi dusunup emin olman lazim ilerde cocuklarina duzgun bi baba olabilcek mi sacmalama sen hemen evlenirsin cocuk 1 aya teklif etse oldu bu is
Soran4 ayBeni aksine çok kişi birçok kariyer sahibi gayet iyi insanlar istedi istiyor ama bunda bir farklı hissettim.
Aklıma takılanlar var bunu da zamanla çözerim sanirim
- 4 ay
Hahha ne diyim
- 4 ay
Mutluluklar
Soran4 ay: ))
Soran4 ayTeşekkür ederim ☺️
Gizli Üye(25-29)4 ayOoo o zaman adamı kabul ettin en kısa sürede nişan olur hadi hayırlısı heyecanlı gelin😃
03 Yorumla
Soran4 ay:D daha taniycaz canım :))
Cevap sahibi4 ayTabiki daha birbirinizi tanıyacaksınız ondan sonra nişan söz olur hakkında hayırlısı ne işe o olsun
Soran4 ayÇok teşekkür ederim
Darısı en güzeliyle sana olsun :)
Gizli Üye(25-29)4 ayEn önemli kısmı atlatmıssın senı begenmesı haksızmıyım? :))
05 Yorumla
Soran4 ayBeğendi tabiki
Cevap sahibi4 ayburcun ne
Soran4 ayAkrep
Cevap sahibi4 aypekı senle uzunca konusalımmı
Cevap sahibi4 ayolur mu
Gizli Üye(30-35)4 ayBir de şu olay var birine para verirler hoşlandığı kıza haber uçurur 😅😂😂 Çok saçma görüce usulüde keza.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aykarşıdaki erkek seni beğendiyse bunu önemsemez
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayDetay vermemişsin müneccim miyiz neyine yorum yapalim?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayİnan bana o farkına varmış olsa bile senin kadar kafaya takmamıştır
00 Yorumla
4 ayİtici değil heyecan olabilir gayet doğal bir durum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 aySakin olup devam edersin biraz daha konuş yeterince tanımadan adım atma
00 Yorumla
4 ayYok be ne alakası var
10 Yorumla
4 ayGüzel geçtiyse sorun yok bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bişey olmaz ilk buluşmada normal
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayGörücü usulü genelde yakışıklı olmuyor sanki şanslısın 😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sıkıntı yok, panik yapma.
10 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat