Merhaba arkadaşlar görücü usulü biriyle tanıştım ilk buluşmada içime sinmedi sonradan siner mi?

2 ay telefondan konuştuk başka şehirde yaşıyor ama sürekli arardı zaten yıl başında gelecekti onun planını yaptık o güne kadar, geldi uzun boylu zayıf siyah saçlı kel değildi yani ben ortalama bir tip cirkin sayılmaz ama onu görür görmez heyecanlanmadım biz kızların ilk görüşte ben bununla evleneceğim hissiyat girer içimize doğar derler o hisse kapılmadım mantık olarak çok iyi kafa dengi muhabbetimiz uyumlu baya ama yinede acele etmek istemiyorum sonradan midem bulanır diye korkuyorum eğer sevmeden adım atarsam diye o yüzden düşünüyorum çabayla mı sevebilirim yoksa elimde olmayan bir şey mi bu anlamış değilim arkadaşlar çocuk çok iyfazla biri dürüst çalışkan olması çok güzel ama sevmeden de olmaz sevmek istiyorum nasıl olacak fikri olan yarimci olursa sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Güncellemeler
5 ay
Kimsenin ne dediği çokta önemli değil aslında önemli olan benim hislerim önünde zamanla anlayacağım
Merhaba arkadaşlar görücü usulü biriyle tanıştım ilk buluşmada içime sinmedi sonradan siner mi?