Uzak mesafe ilişkide sevgilim bana inanmıyor, eski flörtümü yanlış mı anlattım?

öncelikle en baştan başlayayım kız arkadaşımla uzak mesafe ilişkisindeyiz Temmuz ayında konusmaya basladık Kasım ayında sevgili olduk beraber cok guzel hayaller kurduk üniversite için benim olduğum yere gelicek ayrıca beni annesi kardesi babaannesi dahi biliyor yani guzel bir iliskimiz var bir ay önce falan ben kız arkadaşıma benden önceki ilişkilerini sordum ve gayette güzel cevapladı benden önce 2 sevgilisi olmus ve ikiside 4 ay sürmüs ama kendisi bana hep “ben sana sormicam sinirlenicem cünkü ”diyordu bende bundan dolayı kendimi buna hazırlamadım zaten kız arkadasımdan önce sadece flörtüm oldu mayısın basında basladı haziranın sonuna doğru ben konusmayı kestim zaten Temmuz sonundada ortak arkadaslarımıza konusmayı kestik yani bitti demis. bana cidden haketmediğim şekilde davranıyordu sıcak soğuk yapıyodu bende karşımdaki çocukca hareketler yapınca bıktım ve yazmadım neyse birgün kız arkadaşım telefonda konusurken sordu bende o an aniden sorunca donakaldım ve sadece başlama bitme tarihini anlattım yani kabataslak anlattım ve sabahına kendime kızdım keske detaylı anlatsaydım dedim yine akşamına mesajlasırken sordu bende herseyi bastan sona anlattım ve Şu an bana çok kırgın ve üzgün çünkü Temmuz ayında daha ilk başlarda kız arkadaşım bana yazarken atarken benim bahsettiğim kişiyle konustuğumu düsünüyor Şu an ne yapacağımı sasırdım 2 gündür kendimi anlatıyorum böyle oldu şöyle oldu ama nafile ne yapıcam ben

Uzak mesafe ilişkide sevgilim bana inanmıyor, eski flörtümü yanlış mı anlattım?