Sizce yaptığım kötü bi şey mi?

Sınıftan yakın kız arkadaşım var. Sevgilisi de bizim sınıfta o da arkadaşımız sayılır yani. Birkaç gündür aralarındaki kötü şeylere şahit oluyordum. Ayrılık aşamasında gibilerdi. Perşembe günü arkadaşımla birlikte kütüphaneye gidecektik. Gitmeden önce sevgilisi bana mesaj attı. Eğer onun kötü olduğunu hissedersen destek olur musun, yanında olup kafasını dağıtır mısın dedi ve kıza söylememem konusunda da rica etti. Bende söz verdim söylemem diye. Bugün arkadaşım bana mesaj attı. Sana yazdı mı hiç diye bende hayır dedim çocuğa söz verdiğim için. Birkaç kere daha sordu ve ben hayır dedim her seferinde. Yalan söyleme falan dedi. Sonra bende dedim böyle böyle yazdı ve rica etti söyleme diye dedim. Bana söylememene çok şaşırdım falan dedi. Arkadaşım bana kırıldı ve kızar gibi oldu. Kötü bi niyetimin olmadığımı da söyledim sonuçta söz vermişim ve bence ciddi bi konu da değildi bu. Özür diledim yine de. Yani bence suçlu biri varsa o da sevgilisi. İkimizin de niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum dedim. Onun niyeti iyi olsaydı bana yazardı neyse falan dedi. Sizce yaptığım kötü bi şey mi?
Sizce yaptığım kötü bi şey mi?