LÜTFEN BAKIN, Sizce Bu Yaptığım Kötü Bir Şey Mi?

Ben daha dokuz, on yaşlarında kuzenimin Mahallesi'nde bir bakkala girmiştim. Kuzenim ve ben. Bakalın sahibi yaşlı adamdı, ben kuzenimle şakalaşırken biraz yüksek sesle şakalaştım , çocuktuk nede olsa bakkal sahibi geldi yakamdan tuttu ve tokat attı. Çok sert tokat attı. Hani bakkalından kovarsın, bağırırsın, çagırırsın, küfür edersin, niye bağırıyorsunuz çocuklar dersin bir kız çocuğunun yakasından tutup tokat atmak nedir? Öyle tokat attığı şak sesi geldi. Ve ben bunu babama söyleyemedim çünkü babam iki cümleyi bir araya getiremeyen birisi bakkala girse birde o adamdan dayak yer.

Bu olay nedense bende çok etki bıraktı, tokat yediğim için üzülmedim aslında "baba bak bana vurdu" diye şikayet edeceğim bir babam olmadığı için üzüldüm.

Okulumda hep zorbalandım dış görünüşüm yüzünden bir kez bile bir arkadaşım olduğunu hatırlamıyorum, sürekli ezilen bir insandım. İlkokulda bile ezilirdim. beslenme çantamı sıranın altına katardım beslenme çantasını tuvaletin çöpünde bulurdum çocuklar götürüp atardı. Ortaokuldada benzer şeyler, lisedede dışlandım. Lütfen kendi hakkını savun gibi şeyler söylemeyin tek bir kişi hakkını birden fazla insana karşı savunamıyor. İnsanın biraz arkası olacak ki savunacak. Beni seven bir insan bile yoktu. Onca şeye rağmen babam bir kere bile okula beni savunmaya gelmedi. Savunmak istemediğinden veya beni sevmediğinden değil babam çok yarım akıllı bir insan konuşmayı bile doğru düzgün bilmiyor arkadaşlar?

Bu bakkal olayı bardağı taşıran son damlaydı, bu olayda annemi çagırsaydım bir kadın olarak ağırlığı geçmezdi bakkala karşı. Allah aşkına bir kadının mı çocuğunu koruması yoksa babanın mı koruması daha etkili? Tabikide babanın.

Babam aciz bir insan her işini annem yapar, annem diş fırçasına macunu koyar git dışını fırçaları ağzın kokuyor der, babam insan ortamına girse konuşması bile onu rezil eder saçma sapan şeyler konuşur alakasız alakasız. Babamı seviyorum ama oda bizi seviyor. Ama bu büyük sorun değil mi?

İşte olay bu tokat yedim ve gıkım çıkmadı adamın yanına kar kaldı tokat.

Bende bu olaydan sonra aradığım erkekte istediğim özellik beni ve çocuklarımı koruması, hakkından gelmesi, oturup kalkmayı bilmesi, babam gibi olmaması. Benim yaşadığım şeyi çocuğum yaşamasın istiyorum. Başı zorda kalırsa gitsin babasına söylesin istiyorum. Kimse onu dövmesin istiyorum. Bunu bir arkadaşıma söyledim ve bana haksız olduğumu söyledi, babama saygısızlık yaptığımı söyledi, aradığım erkekteki özelliklerde çok saçmaymış falan fistan. Kendimi kötü hisettim babama karşı saygısız olduğumu söyledi kız. Ki ben babamin bir dediğini iki etmem yüzüne söylemem böyle şeyleri. şu an sadece size söylüyorum yani babamın böyle bir insan olduğunu gidip babamın yüzüne BABA SEN İKİ CÜMLEYİ BİR ARAYA GETİREMİYORSUN DEMEDİM aslada demem sadece size diyorum anonom olarak DURUMUMU ANLATMAM LAZIM ÇÜNKÜ?

LÜTFEN BAKIN, Sizce Bu Yaptığım Kötü Bir Şey Mi?