AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Senin yazman hata bence. Peşinden koştuğunun imajını vermen hoş olmamış.
dönse ne yazar ya senı bırakmış bir kere gitmiş adam hıc mı gururunuz yok sizin ya
Kim bilir ne yaşandı adamında en sonunda canına tak etmiştir
Nişan atan erkek 12 den vurur vuramazsa vurulur ya da vurdurur
Gelmez, böylesi gelmesinde zaten
Karaktersizmiş.
Bunu yıllardır söyledik hâlâ öğrenilmedi maalesef. Et döner, tavuk döner
Aynı sebepten benden ayrıldı aşırı saçmaydı ayrılmayalım dedim kafamda bitti dedi çok kötü günler geçirdim. Neyse işte üç ay sonra arkadaş olsrak konuşalım dedim bu sürede bile eski eskide kaldı artık bizden olmaz ailemde geri istemez dedi bir seneyi geçti ayrılalı geri de dönmedi geçenlerde yine konuştuk beni azarladı kendimi yıprattım daha da yazmam
Böyle üstelersen, dönsede sana asla saygı duymaz bitmiş gitmiş... üsteleme bitsin tamamen
Onu unutmursan umursamazsan döner net yoksa da Hic dönmez
Böyle biri pişman olmaz. Bekleyip kendini heder etme.
Kavga sebebiniz neydi?
Hayır, ya cidden soğumuş ya başka birisi var, böyle basit bitirdiğine göre
Gelmez evlenmek istemediğivicin bozmuş nişanı zaten.. Ya başkasına aşık ya da evlenmek istemiyor , dönse bike senle evlilik düşünmez bence sen onu bırak artık
Bence altında başka sebep var dönse bile dönmemelisin
Dönmesin zaten, sevinmelisin. Bir daha güven olur mu
Sevmiyor o yüzden gitti. Hayatında başkası bile olabilir. Bence kendini daha fazla düşürme
Bence dikiş atılan biri ilişkiye devam etmemek lazım
5 aylık tanışma ve nişan çok hızlı hareket etmişsiniz. Maksimum 3 yıl tanıman lazımdı.
Peki ne zamandır tanıştığın biri, bende nişan attım geri döndüm ama olmadı tamamen bitti (5 yıllık ilişkiydi)
Beş aydır tanışıyorduk. 1 aydırda nişanlıydık
Sen ne zaman döndün o mu geldi nişanı atan erkekmiydş kızmı
Nişanı atan bendim 3 ay sonra döndüm arada sırada ulaşmaya çalışıyordu o süreçte, bir süre sonra hala sevdiğim için karşı koymadım tekrar denedik, çok uzun bir süre de değilmiş hislerini gözden geçir gerçekten aşık mısın, olmuyorsa olmuyordur kendini yıpratma zaten her şey oluruna varır nasibin o kişiyse mutlaka tekrar olursunuz, diğer yorumlarını da okudum bana durum şey gibi geldi genel bi rahatsızlık durumu varmış senin hakkında bazı huy hareketler ve değişim beklemiş bir şey görmeyince de ufak birseyde patlamış gibi
Bir erkek bu kararı verdiyse kişilikte uymadığınızı anlamıştır. Evlenip huzursuz olacağınıza ayrılın daha iyi. Sen de sal çocuğu bırak peşini
Çünkü ben de birinden böyle ayrıldım. Bana sevgiliyken saygısızlık yapan, evlilik için imza atıldıktan sonra cehennemi yaşatır. Mutlaka o da eksi bir yönünüzü görmüştür bitirmiştir. Bazen eksi yönleri tek taraf görebiliyor
Gelse de ila huzursuzluk çıkar er ya da geç tekrar ayrılırsınız
Bizim aramızda yalan aldatma ya da daha büyğk şeyler yoktu. Aileler vs her şey çok çok iyidi. Açıkcası gerçekten nazara geldi o ladar iyidi kusursuzdu her şey sadece o bu durumu belki maddiyatı çok stres yaptı ki biz ailemle maddi talepte bulunmadık kendileri neyi uygun gördüyse. Bende nişanlımla vakit geçirmek konuşmak istiyordum bunlar olmuyordu. Huzursuzluk çıkarıyordum tek sebep bu yani
Ciddi bir konu... Aslında mesele ufak bir konu değil adamın içine sinmemişsin zararından dönmek istedi.
Sinmemiş olsam yüzük atmadan bir hafta önce bohça alışverişine götürdü herşeyin en kalitelisini aldı dğnya para harcadı. Bunu niye yapsın
okadar hevesliyse arada sevgi varsa senle evlenmek istiyorsa basit bir kavgada gitmez ayrıca birbirinizi iki gündür mu taniyosunuzda karakterimiz uyuşmuyor diyebiliyor bunu yeni fark etmesi imkansız bahane gibi geldi bana
Başka bişey olmustur buda bahanesidir seven gitmez o şekilde seni ortada bırakmaz, birini bulmuştur öyle bir şey varsa yakın zamanda duyarsın zaten, sen umursama kurtulmussundur belkide böylesi daha güzel olur senin için
Nişan atma sebepleri ortadan kalkarsa geri dönebilir
Aslında dönse kalkacakta inancı gitmiş birde aşırı dik kafalı
Dik kafalıysa üzülme belkide hayırlısı buymuş
Evet :(
Üzme kendini hayatına kaldığın yerden devam et
Öyle yapıcam bir şekilde devam ediyor
Sorman gereken soru bu değil, sorman gereken soru şu “neden nişan atıp beni terk eden birinin dönüp dönmeyeceğini hala merak ediyorum?”
Dönse de ben istemem şahsen çocuk oyuncağı değil bu işler. Sen dönse kabul edeceksin yani? Kusura bakma ama seni bi kalemde sileni sende sil bazı şeylerin özrü de olmaz telafisi de.
Ya sende afedersin ama onur gurur yok mu nişan atmis altınları almış salon vs herseyi iptal etmiş birde sen hâlâ gel düzeltelim mi diyorsun saka misin sen
Yok iptal boş ver sende iyi ki böyle olmuş de evlendiği de olsaydı daha kötü olurdun
Belkide rabbime bıraktım artık elimden geleni yaptım nazarmıdır kendi mi karsktersizmiş ben görememişiö bilmiyorum
Yani evlenip böyle ortada kalmaktan sa böyle olması daha iyi bence tahmin tabi
Evet o ihtimalde var her şey yolunda gidiyorken birden böyle olmasını kabullenmek zor oluyor
Tabi Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor ama en kötüsünü de düşünmek lazım
Ne diyeyim hayırlıysa gelir zaten
Aynen öyle
Olur mu pişman böyle biri ben ne yaptım der mi bugünden itibaren tam sessizliğe giricem
Yani fazla üsteleme derim ondan aldım bekle yazarsa ona göre yol cizersin
15 gün üsteledim asksks
Tamam sen elinden geleni yaptın bunu biliyorsun vicdanen rahatsın
Ama sana bir tavsiyede bulunmak isterim eve davet ederse gitme
Gidenin peşinden koşulmaz boş ver herkes kalitesi kadar, korkak insanla yol yürünmez ki hem hayat o kadar zor ki birde birinin zorluklariyla uğraşmaya değmez
İki ihtimal var ya baştan beri olmayacak şeyi şimdi fark etti ya da cidden canını çok sıktın
Peşinden koştuğun adam dönmez bacım ceptesin, geçmiş olsun
Yeni birini bulmuş olabilir ya da çoktan aklında vardır (bu kötü ihtimaldi) , ( iyi ihtimal ise) seninle bir gelecek göremedi ve sağlıklı bir şekilde ayrılmayı tercih etti belkide ailesi yüzündendir.
Ruhunun duymadığı egosunu tatmin eden alternatifler karşısına çıkmıştır
Dönmez sanmam. Damarına bastın büyük ihtimal.
Seni bozdu mu? Umurunda olmaz. Bozmadı ise paçayı kurtardın.
Bozdu ne moruk seni bozmuşlar belli ki
@M3rovha3lss geçmiş olsun tadına bakmışsın. Yemiş kız patladı derler. Artık giren girene yaşa. Patlak sevmez kimse bebis.
Senin gibi zinakar olduğumu düşünmen bağırttı, bebis diyo yaş aralığına bak üsluba bak konuşma tarzına bak o bir ayağı çukurda moruk anan insan olsa kadın olsa seni böyle yetiştirmezdi zaten patlağın oğlu
@M3rovha3lss he o da patlaktir
İçinden senin gibi bi gereksiz çıkmış keşke çıkmasaymış
@M3rovha3lss hee
Sus lütfen patlak
😀
Patlak diyince zoruma gideceğini mi düşünüyorsun amca 😂 patlak nedir? HAHAHAHAHAHAHAHAH patlaklar ağzına etsin regl kanını 😝
@M3rovha3lss
Altinlarini niye verdin? Vermicektin !!! Gelse bile affetme kücük birsey icin giden yine gider
Hiçbir erkeğin arkasından koşulmaz eğer koşarsan gün sonunda bin pişman olursun istenmedigin yerde asla durma değerini düşürme
sanmiyorum ve sebebin tek bu oldugunuda dusunmuyorum
Gerçekten tek sebep buydu. Başka hiç bir şey yoktu. Bir anda karskterlerimix farklı biz uyuşmuyoruz kafasına girdi
Sen eminmisin evde ya da arkadas ortaminda kafasini doldurmadiklarini falan .
Ailesi ile ailem çok iyidi. Benim ailem onu onun aileside beni çok seviyordu. Sadece bir aydır işleri iyi gitmiyordu. Babası öalışmıyordu. Evlenince kirada oturcaktık. Kendi ofisi var ve o da kira. Mobilyalar için bile ablasından borç almıştı. Bir kaç defa maddi stresini dile getirdi ve ona birtakım şeyleri eksikte yaparız sorun değil demiştim. Açıkcası maddşyattan dolayı bir tarafı yemedi bence evlenmeye ve o şehir dışına giderken haber vermediğinde kavga çıkıcağınıda çok iyi biliyordu bilerek yaptı bence. Yani bu benim yorumun ama bilemiyorum
Sen daha iyi bilirsin tabi sebebin ne oldugunu ama kafalarimiz uyusmuyor gibi söylemlerde bulunuyorsa bahanedir. Iletisimini kes hayatina devam onunla asla konusma kaybettigini anlasin dönerse o zaman dönebilir baktin ki uzun zaman oldu dönmuyor baskasiyla konusursun
Zaten benimde o kadar bastırmamın nedeni söylediklerinin bahane olduğunun bende farkındaydım elle tutulur sebepler değildi. Şimdi çalışmıyorum iş bulamıyorum. Yani nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum çok kötüyüm takıntılı gibi ona yazasım var sğrekli
hayir sen ona yazdikca onun gözunde basit kalacaksin bir erkegi pisman etmek istiyorsan en buyuk intikam kendi hayatina sanki o hic olmamis tanimiyormus gibi yasayarak alirsin. Ilk once kariyerin yani isini bul sonrasinda devaina bakarsin.
15 gündür koşmuşum peşinden bu saatten sonra yazmasam ne olurki rezil oldum gurur murur kalmadı en çokta buna üzülüyorum
askim 15 gun kostuysan kostun bu saatten sonra kosmayacaksin. 15 gunu iki katina cikarip dahada rezil olup olmamak senin elinde. 5 gun kostu kostu simdi noluyor neden yazmiyor artik baskasi mi haatinda var diyip sorgulamaya baslar. o yuzden Şu an hatta engelliyorsun heryerden numarasini engelleme sadece sil numarasini ve keyfine bakmaya calisiyorsun
Ya segment olarakta mesela benden aşağıdaydı küçümsemiyorum asla ama dış görünüş standartlar ben hepsine çizgi çekmiştim şu an bu durumda benim olmama şok oluyorum herkes şok oluyor
Ders aldin oldu bitti bundan sonra senden daha yuksek olnlara bak
Ah canım kadın ❤️ teşekkür ederim içimi bir nebzede olsa rahatlattın vallahi bak
Ne demek guzelim az cok kendi deneyimlerimden ve bildkreime göre konusuyorum. Asla bir erkegin pesinden kosma hangi erkek olursa olsun agir basliligini koru ve onlarin biryerlerini kaldirma 15 gunse 15 gunde olarak birak ve kendi hyatina bak bugunden sonra Ilk kendini seveveksin kendine saygi göstereceksin erkegin pesinden kosan degil kosturtan oldugun surece hicbir sorun olmaz. Gelecegi varsa kaybetme korkusundan sana yazar ama. Yazmiyorsada varmis bi hayir diyip devam et hayatina ilk isini bul kendi parani kaznip kendini mutlu etmeye bak.
Pişman olacağına eminim ben ama aşırı inatçı gururlu akrep erkeği pişman olsada yazmaz. Büyük büyük konuştu ya dönmez lafından
Dönmezse seni izlemeye mahkum olacak demektir ve emin ol akrep sevgilim flnda oldu bu buyuk konusanlarin geneli eninde sonunda geri dönuyor bu seyle hepsini geri döndurdum
Bende normalde koşmazdımda nişanlılık kafasından oldu herhalde düğüne iki ay var falan diye kendimi tuhaf hissettim. Bundan sonra yazmam zaten. Benim amacım düğüne kadar düzletmekti. Bundan 4 ay sonra dönse işim olmaz asla zaten
aynen en iyisini yaparsin bunuda dert edecek kisi sen degildin oydu. Pisman olup yazarsa bir bahaneyle dalga gecer sonrada tepigi koyarsin.
Ama biliyor musun düğün tarihine kadarda pişman olup dönmesini istiyorum :( döner mi ki yaktı yıktıda herşeyi ve benim babamı falanda çok seviyordu gözü hiç bir şeyi görmedi bir anda şeytan girdi içine sanki nazar mı değdi cidden anlamadım
askim dönecegi varsa döner ztn bunu senin yalvarmanla yazmanla olacak birsey degil. Sen yazarsan asil dönecegi varsada dönmez bu benim pesimde haa der. Dugun surecine kadar yoklugunu özleyip yazarsa yazar bunuda görecegiz iste.
Yazarsa burdan güncelleyeceğim size hayırlısı olsun artık ne diyeyim
timammmmmm
Bence zorlama bittiyse bitmiştir isteyen çabalar zaten o yüzden kafana takma. Israr hiç etme böyle bir konu da.
Hayatına başka bir kadın girmiş bebegim çok bariz. erkekmi kalmadı 15 gün bir adamin peşinden kosulmaz sana yazık
Düğüne kalan zaman önemli değil. Bahane üreterek ve hevesliyken ayrılmışsa o adam işi kafasında çoktan bitirmiştir
Kizlar basit olayları abartıyor. O yüzden erkek soguyor
Biz niye soğumuyoruz onca ilgisizliğe düğüne iki ay kala insan ortada bırakılırmı
Belki sen haklısın bilmiyorum ama buna benzer örnekler duyuyorum ki benim konuştuğum g zekalı da beni çileden cikarmisti
Kavga ne olduğu önemli birikip taşan damla da olabilir
Öyle belki ama asla büyük sorunlar yoktu aramızda duyan herkes bundan yüzük mü atılır dedi
Olsun sen de yoluna bakacaksın
Sanmıyorum çok boştan sebep yüzüne bitirmiş sen de üsteleme boş ver
Merhaba, bana mesaj atabilir misiniz aynı durumu yaşıyoruz
dönmez de velev ki döndü bence sen kabul etme
Asköm o bahane "karakterlerimiz uyuşmuyor".
olmaz her şey bitmiş gitmiş takilae bile geri verilmiş
Belki adam bu süreçte hem seninle ilgili hem ailenbile ilgili birçok gerçek görmüşte olabilir
Erkek tarafı nişan attıysa daha dönüşü olmaz kolay kolay
Sende peşini bırak bu kadar zorlama ilk fırsatta hep aynı şeyi yapar
Demek ki seni sevmiyor sende yoluna bak erkekler peşinde koşan kızları tercih etmez
Evlilikten korkmuş o sevin bence kurutuldun evlenince de bırakırdı seni o
seni insanlarin onunde kucuk dusurmus birak gitsin sakin geri donme ona. sana geri doner ama sevmez
Amaaan boş ver kız hayır gelmez bunlardan, gel benimle evlen
Akıllı adammış geri dönmemiş. Türk kızı başlı başına sorun zaten.
Çok özel değil ise nexen kavga ettiniz
Bana bir gün boyunca yazmadı. İletişim ve ilgisizlik yüznden ben devamlı rahatsızlığımı dile getirşyordum zaten. Bu sefer o yazmayınca bende yazmadım. Sonra akşam kayınvalidemler geldiler ve nişanlımın iş için Ankara'ya gittiğini söylediler devamlı gidşyordu zaten. Bende sinirlendim hem tüm gün yazmayıp şehir dışına çıkarken haber vermediği için. Sonra aradım tartıştık defol git o zaman dedim. Ve bunu dediğim için bu işi bitirdi. Tek etken bu değil tabi sürekli benim tartışma çıkardığımı idda etti ki heps onun iletişim hatası yüzündendi. Çocuk gibiymişim ben. Birde bir kaç defa tartışınca bana görüldü attığı oluyordu. Bende tepki olarak sosyal medyadan fotoları kaldırıyordum. Bunları sebep gösterdi.
Bende 1. Ay önce eski sevgilimden ayrıldım aynısı birebir bana görüldü atti yazmadı sonrq ayrıldık bana namussuz dedi
Ataması iyi olmuş dönse bile sen affetme sana hep aynısını yapacak bende yaşadım yazmıyor diyosun konuşuyorsun tamam sonra yine aynı
Hiç mi gururun onurun şerefin haysiyetin yok
AT GİBİ GİDEN İT GİBİ DÖNER !
İnş sürünsün
;)
Neden atıldığına bağlı.
Bir gün boyunca bana yazmadı hiç bende yazmadım inat edip çünkü bir gün öncesşnde aramıştım açmamıştı. Sonra akşam Ankara'ya gittiğini öğrendim iş için ve arayıp kızdım nişanlısı olarak bana haber verebilirdi çünkü benden her gittiğim yerden hesap soruyordu. Sonra tersleştik bende iyi defol git nereye gidiyorsan dedim ve yüzük attı tüm konu bu. Öncesinde de oluyordu bu tarz tartışmalar ve ilgisizliği yüzünden de oluyordu. Yüzüğü atarken benim çocuk gibi olduğumu onun ağırlığını kaldıracak kadın olmadığımı söyledi.
İkiniz de çocuksunuz. q
Evet cidden çocuk gibi davrandık ben farkındayım bunun ama o asla değil
Yani ne desem bilemiyorum.
Düğüne 2 ay var. Aileler tanışmış zaten.
İkinizi de tanımıyorum. Çok riskli bir durum, hiç tavsiye veresim yok. Dönül dönmemesi belirsiz.
Ve bu da Seni kaygılandırıyor tabi.
Evet ve ailelerimiz çok iyi anlaştı. Benim tespitim şu yönde; ben baba evinde lüks imkanları olan biriyim. Oturduğumuz ev giyinmem vs gibi. Onlar kirada ve daha orta segmentte bir aile. İstemeye geldiklerinde benim babam ben altına eve kız vermiyorum kişiliğe veriyorum dedi. Ne kadar bilezik takarsanız bu sizin bilceğiniz iş dedi. Ve zannedersem onlar bizim durumumuzun altında kalmak istemedi. Beş tane 20 gr bilezik 8 turalı (190bin₺) kolye ve set takacağız diye kendileri belirledi. Biz asla şu kadar gram vs demedik demeyiz nişana 2 bileziği ve kolyeyi yaptılar. Düğünede 3 bilezik ve set yapacaklardı. Yüzük atmadan bir hafta önce beni bohça alışverişine götürdüler ve yine her guess dıor va gibi pahalı markalardan aldılar bu kısımda benim talebim değildi hatta alışveriş sırasında bu markaların pahalı olduğunu gerek olmadığını söyledim onlarda olur mu herşeyin en iyisi olsun dediler ve 80 bin gibi bir bütçede orada harcandı. İş mobilya almaya gelmişti mobilya içinde ablasından borç aldı. Bu çocuk tek çalışıyor baba çalışmıyor. Ben elimden geldiğinde maddiyatta onu boğmadım ama o zannedersem benim durumumdan dolayı altta kalmak istemedi ve sınırlarını çok zorladı. Evlendiğimizdede kirada oturacaktık bulunduğumuz bölgeden 25 bin den aşağı ev yok artı bunun ofis kirası var aylık birde eve 35 bin gibi kira ayırması gerekşyordu. Gayrimenkulcü bu ara işleri de açık değildi. Yani demem o ki bence tamamen yüksekten uçtu ve maddi sorunların içinden çıkamadı. Bahane ilede bitirdi. Oysa bana deseydi uygun dille düğünü ertelerdik. Ki erteleme teklifiyle geldi kabul de ettim. Kendisi donradan nisana aldı yine