Arkadaşlar 15 gün önce nişan attı erkek arkadaşım. Salon iptal edildi takılan takılar geri verildi. 15 gündür yazıyorum konuşalım düzeletelim diye ama asla dşnlemiyor. Basit bir kavgadan karskterlerimiz uyuşmuyor deyip bozdu işi. Düğüne 2 ay vardı. Ve hevesliydide böyle giden biri pişman olur mu gelir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Bunu yaşayan biri için çok zor bir durum ve kafanın karışması çok normal. Böyle bir şekilde, konuşmayı bile reddederek giden biri bazen pişmanlık yaşayabilir ama bu mutlaka geri döneceği anlamına gelmez. Nişanı bu kadar net ve ani bozması, kriz anında kaçmayı seçtiğini gösteriyor. Sen konuşmak ve düzeltmek isterken onun kapıyı kapatması önemli bir işaret. Zaman geçince kaybettiğini fark edebilir ama geri dönse bile aynı sorunların tekrar yaşanmayacağının garantisi olmaz. Çünkü karakterler uyuşmuyor demek çoğu zaman emek vermekten vazgeçmenin başka bir yolu oluyor. Şu noktada senin daha fazla yazman değil, onun gerçekten sorumluluk alıp düşünmesi gerekir. En önemlisi de bu yaşananların senin değerinle ilgili olmadığı; sen elinden geleni yapmışsın, bundan sonrası onun seçimi.
01 Yorumla
Soran4 ayÖzünde iyi biri aslında bu hareketi ondan açıkcası beklemiyordum. Şimdi geri gelse pişman olup güvenmek hata olur mu sizce. Sabrının taştığı bir noktada bunu yaptı evet ama yinede öfkesine yenik düştü bana göre
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Adam zaten pişman mış dönmek için bahane arıyormuş demekki hiç bir erkek böyle çabuk pes etmez heleki masraf yapmışsa sen dua et evlenmeden vaz geçti şimdi sende bırakılma istenmeme nin acısı var bu yüzden onu geri dönderip sen tekmeyi basmak istiyıorsun sevdiğine inan mıyırum daha fazla yıpranmanak için bu konuyu kapatıp hayatıba devam edip başka taliplerini dene şunuda unutma seni baban gibi seven abin gibi koruyup kıskanan annen gibi kaygılansn insanları tercih et bunların ilgisi yatana kadar olur
10 Yorumla
4 ayzor ama dürüst konuşayım böyle giden adamın geri gelme ihtimali düşük çünkü hevesliyken bile kaçmış biri bu kavga bahane karakter meselesi diyorsa kafasında bitirmiştir sen peşinden koştukça daha da uzaklaşır pişman olabilir ama bu daha çok yalnız kalınca olur sana dönmek için değil egosunu rahatlatmak için şu an yapman gereken yazmayı kesmek canını yakıyor biliyorum ama gerçek bu umutla kendini yıpratma gelirse zaten gelir gelmezse de sen daha fazla küçülmezsin
819 Yorumla
Soran4 ayHaklısın bugünden itibaren yazmayacağım. Zaten kusurun büyüğü kendindeydi ama ben düğüne iki ay var her şey hazır işte basit sebepten bozmayalaım diye kendi gururumu hiçe saydım. Aileler çok iyidi mesela onun aileside hiç istemedi
- 4 ay
bak bunu yazman bile ne kadar fedakar olduğunu gösteriyor ama acı tarafı şu sen gururunu eğdikçe o daha rahat kaçmış ailesi bile istemediyse zaten kafasında yalnız değildi bu kararda sen düğün var diye tutmaya çalıştın o bahane aradı karakter uymuyor lafı net bir kaçış cümlesi sen elinden geleni yapmışsın daha fazlası kendini ezmek olur yazmayı kesmen en doğru hamle bırak biraz boşluğa düşsün düşerse kendi düşsün senin vicdanın rahat olsun ileride dönse bile bu yaşananları unutma çünkü böyle giden böyle gider bunu da bil ama bugün için evet doğru yerdesin geri adım atma
Soran4 ayAilesi istemiyordu derken bu işin bitmesini istemiyordu. Bir hafta onlarda dil döktü. Yüzük atmadan bir hafta önce bohça alışverişine gittik herşeyin en güzelini aldı en kalitesini ben talep etmedim kendi yaptı. Ve maddiyatls ilgili sıkışıktı biliyordum düğünde set takacaktı seti yapma dedim boş ver dedim. Ne bileyim bir anda bir defol git dedim diye bütün gemileri nasıl yakabilir. Yüzleşmedi bile doğru düzgün. Sadece ben isteniyorum bu iş bitti deyip durdu. Ve bana düşman gibi davrandı bu 15 günde. Bende yazarak egosunu kaldırdım
- 4 ay
defol git lafı sebep değil bahane gitmeye hazırdı yüzleşmedi çünkü suçluydu sen yazdıkça egosu şişti ama niyetin kurtarmaktı şimdi durman doğru pişman olabilir ama bu geri döneceği anlamına gelmez kriz anında kaçan biri olduğunu unutma sen yeter
Soran4 ayBelkide dönse ben artık istemeyeceğim. Ailem arkamda zaten ama nedense pişman olsun istiyorum ne istediğimi bende bilmiyorum ki ya
- 4 ay
pişman olsun istemen çok normal bu sevgi değil adalet duygusu kafanın karışık olması da normal şu an karar vermek zorunda değilsin sessiz kalarak kendini koruyorsun zamanla ne istediğin netleşecek zaten
Soran4 ayBirde iki gün önce şöyle bir şey oldu beni engelledi zaten her yerden. Kendisi aradı önce ama hemen kapadı çalmadı bile isim düştü ekrana donra ikinciye aradı bir on beş dk açtım alo kimsiniz dedi beni aramışsınız dedi ayşe ben dedim ayşe ne yapmaya çaılıyon sen dedi. Bende dedim ki ben seni aramadım engellemişsin nasıl arıycam dedim. Arama kaydı var neyse hadi görüşürüz dedi kapadı. Ertesi günde hemen baktım annesi wp den aramış ama uzun mu çaldı kısamı bilmiyorum. Sonrada gördüm. Geri aradım açmadı annesi yazdım yanlışlıkla oldu canım dedi
- 4 ay
bu olanlar kafa karıştırma hamleleri netlik yok arayıp kapatmak alo kimsiniz tripleri annesinin araması hepsi kontrol yoklaması ama geri dönüş niyeti değil sen yazmayınca boşluğa düşmüşler
Soran4 ayBugünden sonra bende tam sessizliğe geçecem mesleğime gerş döneceğim o istemşyor diye çalışmıyordum gelen teklifleri redetmeiştim hep canım gibi
- 4 ay
tamam bu doğru adım sessizlik senin tek kontrolün artık mesleğine dönmek teklifleri kabul etmek kendi hayatını yaşamak çok daha değerli onun tripleriyle uğraşmaktan iyi bu senin gücün ve sınırın şimdi odaklanacağın yer kendin olmalı
Soran4 ayÇok teşekkür ederim desteğiniz için. 15 gündür ne yiyorum ne içiyorum deli gibi sigara kahve. Ona yazıyorum gel konuşalım düzeltelim vs diye. Cidden en başında tamsm deseydim belki o zaten pişman olacaktı. Hayırlıysa zaten olur bu iş olmazsada hayırsızdır demektir
- 4 ay
rica ederimm
Soran4 ayŞunu merak ediyorum bir kadın olarak ilk bu duruma düşürdüm çünkü kendimi. Basit sebeple düğüne iki ay kala bitiren bir adam kendisi için 15 gün laf dökmüş kıza bir gün ben ne kaçırdım diye pişman olur mu yoksa gözünde basit biri olarak mı kalacağım ki ilk etaplarda o benim duruşuma hayrandı bunu kendi diyordu benide sürekli kotmrol altına almaya çalıştı kendisi bile yaptığım gurursuzluğa şaşkındır eminim
- 4 ay
bak bunu net konuşalım adam basit bir sebepten kaçtı ve pişmanlık hissetse bile bu senin gözünde değerini değiştirmez başta duruşuna hayran olması önemli ama o sadece kendi kafasını toparlamaya çalışıyor şimdi senin kontrolünde olan tek şey sessizlik ve hayatına dönmek bu duruşun zaten gözünde kalacak adam ne yaparsa yapsın senin gururun ve sınırın değişmez kendini küçültme boşuna
Soran4 ayEvet doğru
- 4 ay
😄😅😂😆😃 aciz. Yorumum zoruna gidince silersin tabi. istiyon ki herkes onu eleştirsin. herkes onu karalasin. sende bu suçluluk duygunu başından at dimi. Suçlusun ama suçunu kabullenmemek ve üstünden ona çamur atmak için buraya sor milletde seni şak şaklasin. sende sevin. modun duzelsin. allahsiz. egon okadar yüksek ki cevab vermeye tenezzül edemeyip yorum silerek kendine atilan lafları ort bas etmeye çalışıyorsun. erkek olsaydin hakli olsaydin cevab verirdin ama sende biliyorsun haksizsin. Haksiz olduğun için verecek cevabın yoktu cevabin yok diye yorumumu da sildin. iyi olmuş. allahtan bul. İnşallah en kısa zamanda başkasıyla evlenir de o masraflar boşa gitmez. Çocuk da güzel bir yuva kurar. 35 yaşında adamım bir bilgim var dimi burada ki vajina canım gibi seni tutacağımi mi sandin ben 15 yıldır burdayim. Buradan bi bok çıkmayacağını gayet biliyorum. Oyüzden diğer yalamalar gibi seni yalamiyorum. Açık sözlü ve dürüstum ama sen dürüst değilsin cevab veremiyorsun anca yorum sil
Soran4 ayBak canım kimin ne yaşadışğını bilmeden ve belliki bugüne kadar kızlardan ilgi görmemiş kompleksli bir aptalsın. Yorumlara baksrsan ben zaten kendimde hataların farkındayım ancak bunlar çözülmeyecek problemler olmadığından nişana iki ay kala öfkeyle bu kararı vermiş adamın dönüp dönmeyeceği hakkında bilgi ediniyorum. Ama o kadar kötğ kalplisin ki 15 gündür ne yaşadışımı bilmeden hatta canıma kıyma noktasına geldiğimi bilmeden burada inş evlenir bilmem ne diye hadsizce yorum yapıyorsun. Umarım kalbindeki kötülük hayatın boyunca yakanda olur
- 4 ay
Yaw hadi ordan git kuzum çocuğu. Benim hakkimda zanda bulunuyorsun beni tanımıyorsun. Hayatim boyunca herzaman heryerde kadinlardan ilgi gördüm ne sacmaliyorsun. Simdi bana kel falan der çamur atarsın da bu kellik bir senede oldu kel olmama rağmen ilgi gosteren kadinlar var. Bos yapma konu ben değil. Benle ilgili zanda bulunmak sana hak değil. Sen kendinden ve ilişkiden bahsettin. Ben sana kendimden ve iliskimden bahsetmedim. Sen hiçbir şey bilmeden benim hakkımda boş zanda bulunurken iyi ben senin yazdıklarından dolayı bu zanda bulundum sen ne zanninda bulundun sana tepki veren her erkek sevilmeyen erkek dimi. Lan ben a. Msa. Lak olsaydim seni tutardim. Seni kollardim. Ama ben a. Ms. Alak değilim. İstedigim saatte istedigim yerde sevgili de bulurum bana boş yapmıycan. Tip para fizik her şey var inanmazsan Instagram veriyim gezdiğim ülkeleri gör karizmatik resimlerimi gör boş yapma burada. Nereye gitsem begenilen biriyim ispat ederim. Bana csmur atma. İliskiniz zaten toksikmis. Zaten adami sogutmussun. Ona rağmen evlencek seni sevmiş. Sen halen tartisinca yazmayinca oda yazmamış. Yazismadiginiz için haber vermeden sehir disina gitmis. Sen aramissin kavga etmissin oda ayrilmjs. Ne var bunda anlamiycak 15 gündür ne yaşadım canima kiycaktim diyip acindırmaya calisiyon kendini kadınların kitabını bilirim. Senin gibi milyon tane kiz tanıdım. Onuda ispat ederim
- 4 ay
Bana desen ki. Kadınlar tarafından acı çekmişsin ya da kadınlar tarafından aldatilmissin. Anlarım da kadinlar tarafında ilgi görmemiş cümlesi çok sacma. Benim verdiğim tepki de fazlaydi ama o anlik psikoloji öyle gerektirdi. Tamamen haksizsn. Zaten mesafe varmış. Zaten mesajlasamamak varmış. Zaten soğuma varmış. Soğuma iki türlü olur sen tüm suçu ona yüklüyorsun. Kendi suçunu kabullenmek evet ama onda da bir kilif bulmaya çalışıyorsun. Benimde suçum var ama ufak sebebden ayrilinir mi. Hani kendini biraz rahatlatma vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun. Bu iliski düzelirse yaziklar olsun. İnşallah düzelmez. Resimleri neden sildin sen onun hesabini ver. Nişanlın o senin insan nişanlısının resmini silerse. Ayrılalım derse adam da böyle ayrılır iyi yapmış. Yok intahar edecektim bilmem ne. Boş yapma ya canınız değerli sizin. Kadinlar intihar etmez intihar etmek erkek adam işi kaç erkek kadin için intihar etti kaç kadın intihar etti veriler elimizde erkek intihar oranlari daha çok. Neyse başka bişey yazmiycam sıkıldım. Geri dönmez rahat birak adamı yazma bişey ona. Boz ne isterse yap. En azından alnın ak olsun hakkı kalmasın sende
Gizli Üye(25-29)4 ayBenzer durumu bizde yaşıyoruz evlilik yaklaştıkça uzaklaşıyor benden ve kavgalardan dolayı soğuduğunu dile getirdi Ben başkası olduğunu veya kafasını karışık olduğunu düşündüm belli bir süre.
Sanırım soğuyorlar14 Yorumla
Soran4 ayBizimde öyle oldu en son ufak sebepten beni yüz üstü bıraktı
Cevap sahibi4 ayEvlilik psikolojisinin caydırıcı etkisi olduğunu düşünüyorum aynı eve girince ben bunlarla mı uğraşacağım düşünceleri ağır basıyor ve geri çekiliyorlar
Soran4 ayEvet umarım hatasını anlar
Soran4 aySessizlik ve umursamazlık mı
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Belli ki canın çok yanmış, cidden zor bir durum 😔 Nişan atmak öyle “basit kavga” boyutunu bayağı geçmiş, hele ki salon iptali, takıların geri verilmesi falan ciddi kopuş adımları aslında.
Biri bu kadar kesin çizgiler çektiyse, dönse bile güven duygun çok sarsılmış olur. Şu an peşinden sen koştuğun için de o “ben yaptım, o yine de vazgeçmedi” rahatlığında olabilir. Zaman geçince pişman olur mu? Olabilir, ama olması senin iyiliğine mi, orası tartışılır.
Bence biraz geri çekil, sessiz kal, hayatına odaklan, kendini toparla. Sen çabaladıkça o değerini daha az görüyor olabilir. Şimdi dönse affeder misin, içinde gerçekten huzur olur mu, bir düşün. Sen bu ilişkiye gerçekten geri dönmek ister miydin, yoksa terk edilmiş olmanın acısını mı yaşıyorsun sence? 🥺💔10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
99
Cevap
110Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
4 aySakin pesinden kosup ikna etmeye calisma.. aman aman.. delimisin kizim. Gidenin yolu acik olsun diyeceksin. Bu sefer evlenirsin.. evlenirsiniz. bak sana dedim der.. bizim karakterimiz uymuyor.. bosanmak istiyorum der.. kendinizi dusurma salonunda bulursunuz. İkna etmeye caisirsan.. heleki ikna edersen hayatinin hatasini yaparsin. Gidenin pesinden boyle kosulmaz ki.. beni sev.. benimle evlen. Sevgi diliniyormussun gibi. Maskara olursun evliliginde. Piyon olursun. Bunlari nasil goremezsin. Gidene güle güle diyeceksin. Ulasmaya calisman hata.. Nisanlilik donemi neden var. Uygunsuz bir durum varmis demek.. nisanlinda bunu görmüş.. ya da hic sevmemiş.. devam etmemeyi uygun gormus. Bu neyin israri. Yolu acik olsun diyeceksin. Hiç bir sekilde olmaz. Olmamali. Sevmeyendende olmaz. Nisan atan adamin pesinde kosmak hele.. çok buyuk hata.
016 Yorumla
Soran4 ayEvet 15 gün o acımla yaptım bu hatayı ama şimdi daha net görebiliyorum. Hayırlıysa nasipte varsa zaten yollarımız kesişir. Yoksa da bu rabbimden bir imtihanım çıkarmam gereken dersler vardır derim. Ama içimdeki acı pişman olmasını istiyor niye bilmiyorum belki gelse ben kabul etmeyeceğim.
- 4 ay
Hayat ikna edilmis olanlarla degil. Gönül vermiş olanlarla güzel. İkna edilmis olanlarla olmuyor ne yazik ki. Pisman olur.. sizden sonraki kiz ark. indan bi tokat yer. Pisman olur.
- 4 ay
Nişan atan adam vebalı değildir arkadaşım, yanlış düşünüyorsunuz. Bazen kadının da erkeği ikna etmesi gerekebilir.
- 4 ay
Ne kadin eekeği.. ne erkek kadini bu durumda ikna etmeye calismalı. evlilok akdi gönül işidir. İkna işi değildir. Seven erkek sevsigine sarilacak.. enngel taninayacak.. provlem çözmeue her zaman hazir olalacak. Kari gibi nazli, egolu, prenses erkek olmayacak, seben kizda erkegin bu kaliteli davranisina guzel cevaplar verecek.. iliskide taraflar.. özellikle erkek problem çözmeye acik.. uygun olmali.. kaçarak problem cikarmaya degil. Ve ika edilmiş erkek.. kolaylikla ilerde yine o kizin önune.. ikna edilmesini gerektirecek başka bir durum yasatabilir. Kiz icin çok guvensiz bir iliski olur. Nihayetinde gidenin.. gönlü gitmekte olanin pesinde kosulmaz.. pesinde kosup kosup iliskiye davet edilen taraflari.. ikna edilirlerse.. iliskide genelde çok egolu ve yuksek özguvenle ilerliyor.. ve genellikle ayni manzarayi, ikna eden tarafa tekrar yasatiyor.
- 4 ay
Bu bir genelleme ve çok doğru bir genelleme olduğunu düşünmüyorum, heleki günümüz ilişkilerinde. İlaveten erkek her zaman problem çözmek zorunda değildir, heleki problemleri sürekli çıkartıyorsa... Bu yüzden seven kadın ikna etmeye çalışır.
- 4 ay
Keşke ilişkilerin hepsi sizin bakış açınızla çözümlenebilse; ama durumlar bu kadar siyah ve beyaz değil.
- 4 ay
Seven.. net erkek gitmez.. İkna edilmesi gereken kuçük duruma kendini dusurmez. Ne o öyle.. prenses erkek gibi. Oyle adamdan iliskide erkek olmaz. Kadin o erkegin iliskideki erkek rolunu hissetmekte zorlanir. Sevgi gonul isidir.. Seven adam zaten nettir. Gitmez. Nazli.. prenses erkek moduna,.. egolu.. sizi sözde pesinde kosturan erkek modellerinden kaçin derim hep kizlara.. İkna edilmisten olmaz ki.. İkna edilmis olan taraf, iliskide hep kendini emniyette guvende hissederken. ikna eden taraf ise.. iliskinin eminiyetsiz.. acaba yine gidermi endisesi ile iliskide yuruyen.. her seyi alttan almak zorunda hisseden ezilen taraf oluyor genelde.. Cunki bir kere giden.. tekrar gitmeye aciktir her zaman.. O kiz.. o erkegi ikna etmesi gereken durumu tekrar yasayabilir. İş ortakligi kurmuyoruz. Bir gönül ilişkisinden bhsediyoruz. Duygusuz adam gider.. ve duygusuz adamdan olmaz. Duygusu varsa.. pişman olur.. kendisi zaten durumu izah ederek döner. Kizlar iliskilerinde nasil yurumeleri gerektigini bilmiyor genelde.. Erkeklerin karsisinda kendikerini maskara ediyorlar çok kez.. Giden.. duygusuz... egolu. ergen.. ikna edilmeyi bekleyen.. kiz mucadele eder. erkegi ikna ederse dönme ihtimali olan sıkıntı erkekten olmaz. Bu adam yine gitmeye aciktir. Kizi da genelde.. bak seni terk ederim hee... diye bile.. cirkince tehtid eden bir erkek bile bulabilir kiz karsisinda. Buda kizin kendi eseri olur. Yazik eder kendine. Yasini ve iliski deneyimini bilmiyorum. Ama benim dusuncem bu yönde.. Sen bu konuyu.. aile terapistlerine.. iliski uzmanlarina falan sor bi.. yanitlarini paylaş benimle.. tekrar konuşalim.
- 4 ay
Seven erkek gitmezmiş, hadi oradan.
- 4 ay
Olması gerekeni söylüyor olabilirsiniz, yazınız çok uzun olduğu için okuyamadım. Seven erkek de zaman zaman gidebilir, bunu unutmayın.
- 4 ay
Seven erkek neden girsin ya.. zaman zamanimi var bunun. Hadi ordan. Ne yasanmisligin varda deneyimini benle yarisririyosun. Nereye gidiyo iliksiden seven adam.. kayak tatilinemi. Allah Allah ya.
- 4 ay
Ben de nişan attım birader, sen benden iyi mi biloyorsun sevip sevmediğomi?
- 4 ay
Bu yüzden genelleme yapmamak en iyisidir
- 4 ay
Severken bir erkegin nişan atmasi neden gerekebilir? Böyle erkege hangi kiz, nasil güvenebilir? Nisan attinda ikna edilmeyi mi bekledin? Kiz pesinden mi kosmaliydi? 10 tane erkekten bir kaci senin duygu durumunu yasiyor diye.. dogru olani bu mu diyelim? Bende 40 yadindayim.. Bir sene once bosandim. iki evlat babasiyim.
- 4 ay
Sizin düşünceniz size, benim düşünceme bana... Evet doğru olanı bana göre tam da sizin yanlış dediğiniz şey.
- 4 ay
Benim doğru dediğime siz doğru demek zorunda değilsiniz, sizin doğru dediğinize ise ben doğru demek zorunda değilim.
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Bu tür durumlarda insan ister istemez umutla bekliyor ama yaşananlar biraz net bir kopuşu gösteriyor. Nişanı atıp salonu iptal edecek, takıları geri verecek kadar kararlı davranan biri genelde kafasında çoktan bitirmiş oluyor. Üstelik konuşmaya bile kapalıysa, bu geri dönmekten çok kaçmayı seçtiğini gösterir. Pişmanlık hissedebilir ama bu her zaman geri gelmek anlamına gelmiyor. Senin duygularını yok sayarak susması, ileride de benzer şekilde davranabileceğini düşündürüyor. Kendini yıpratmadan, değerini unutmadan ilerlemek daha sağlıklı olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
4 ayNikaha bir ay kala vazgeçmiştim. Oluyor böyle şeyler.
Eski nişanlım barışmak adına hiç çaba sarfetmedi. Sizin yazınızı okuyunca "demekki beni hiç sevmemiş, iyi ki nişanı atmışım" dedim. Size gelince, siz bence sevmişsiniz, umarım gönlünüze göre olur.
05 Yorumla
Soran4 ayPeki bir erkek olarak bu karardan pişmanlık duydun mu. Ya benim nişanlımın duyma ihtimali var mı? Aslında vakarsanız sizin nişanlınızın tutumu doğru. Ben şu an keşke gururumu ayaklar altına almasaydım diyorum
Soran4 ay.
- 4 ay
Aradan iki gün geçtikten sonra dilersen konuşabiliriz dedim, kabul etmedi. Bu yüzden nişanlımın tutumu yanlıştı. Bunu görünce ondan soğudum. Seven bir kadın erkeği ikna etmeye çalışır. Yaptığınız şey hata değil. Fakat zorlamak da çok doğru değil.
Soran4 ayZorlamadım aslında aramızdaki şeyin basit bir sebep olduğunu ve düzeleceğini düzeleceğimi anlattım ama anlamaya gönlü yoktu
- 4 ay
Siz elinizden geleni yapmışsınız rahat olun, bu ayıp değil, doğru olan bu. Kendinize kızmayın.
Benimde uzun süreli ilişki sonrası sözlendiğim nişan aşamasımda olan hayatımda tek güvendiğim insan bir basit söze aileler anlaşamıyor ailem istemiyor soğudum seni sevmiyormuşum alışkanlıkmışsın dedi terk etti annesi seni istemiyorduk oğlumda istemiyor artık falan dedi şehrinr kadar gittim yapma etme biz ayrı yaşayamayız bunca yıl aynı evde yaşadık ikimizde seviyoruz yapma dedim düşünüp haber vericem dedi 3 hafta sonra başkası ile nişanlandı 1 ay içindede evlendi hayatta inanmazdım kimse inanmadı zaten mümkün değil dedi herkes ama yaptı evlendiği kızda aramızda yaşanan cinselliğe kadar biliyır ama umrumda değil yaşamasaydın diyor sanki tek günahkar bendim hayatıma giren ilk insandı zorlq girdi hayatıma yine zorla kendi çıktı hani derler ya ölüm gibi bişey oldu ama hiç kimse ölmedi aynen öyle oldu o mutluyum diyormuş ama ben ölüyüm diyeceksin ki neden anlattın bende umutla döner diye bekledim sen bekleme silen erkek siliyor istersen ömrünü ver umrunda olmuyor
09 Yorumla
Soran4 ayÇok üzücü mutlu olamasınlar inş
- 4 ay
Amin amin amin Rabbimden tek umudum o benim ve ailemin gözyaşlarım üzerine kurulan o evlilik onlara yuva olmasın tez zamanda sonları olsun 2 ay olacak toplam süre asla kendimi toparlayamadım şimdş burada diyecekler ki toparlsrsın iyileşirsin ama ben öyle demicem günden güne daha kötü oluyor insan DİLERİM sen mutlu haberler alırsın mutluluğun daim olur
Soran4 ay15 gün oldu benimde ne diller döktüm ama fayda etmedi. Ailemde bende çok üzüldük. Hala ağzıma bir şey sokamıyorum. Büyğk nişan yaptık her şey hazırdı tek mobilya eksikti. Yani bir türlü zihnimden gitmiyor. Bırak ne peşinden koşuyorsun diyorlar ama o boğazında yarım kalmışlık hissi aşılmıyor
- 4 ay
Bende nişanı öğrendiğim geceden 1 ay ağzıma lokma koymadım hiçkimseyle konuşmadım yerimden bile kıpırdamadım ölmek istedim çünkü ailem çevrem ortak çevremiz o insan yanına yakışmıyor dediklerinde bile ben dinlemedim aynaya bakamadım utanç duydum kendimden nasıl güvenip koynuna girdin dedim 2 aydır hergün ağlıyorum uyuyamıyorum uykumda sürekli hesaplaşıyorum onunla neden aramaktan yoruldum nasıl dokunuyor mesela o kıza diye düşünmek hani benden başkası ile evlilik düşünemezdi bile.. Allaha yalvardım dedim sen beni belki o aileden korudun ama affet ben onu çok sevdim adam evlendi ama hala bana ait gibi hissediyorum ve bu his yüzünden kendimden utanıyorum
Soran4 ayBak bolca namaz kıl dua et tövbe et inşirah dinle ismi azam zikri var her gece teheccüde kalk o zikri çek niyetini söyleyerek internteen bak nasıl yapıldığına inan içine azda olsa huzur dolucak. İsmi azam ile kendi hayırlı bir eş iste ya da işin yoksa iş mucizevi bir zikir en azından rabbime teslimeyetle ferahlayacaksın. Ben şu an nişanlımın dönceğini hissediyorum ama belkide dönmeyecek ve ben bu imtihanı rabbime yakınlaşyım diye yaşadım namaza başladım ve o yüzden lütfen beni bir dost olarak gör ve bu dediklerimi yap inan aradaki farkı anlayacaksın
- 4 ay
Namaz kılıyorum kenzül arş falan hepsinş okuyorum teheccüd hacet hep kılıyorum ama içim hiç değişmiyor günahımın bedeli belki ama bir tek benim mutsuzluk yaşamam onun mutluyum diyerek devam etmesi ben onu öyle sevdim ki yıllarca kendimden öne koydum ha oda yaptı ama 2 ayda evlenmesi benş bu hale koyması evlilik kelimesine hayatımı tamamen kapattım ömür gittiği yere kadar gidrr Rabbimi vekil kıldım o ne dilerse güzel diler ama dilerim yaşatan yaşattığını tez zamanda yaşasında ahirete kalmadangörmek nasip olsun
Soran4 ayYaşar elbet mutlu olma şansı yok emin ol buna çıkacak illaki
Soran4 ayİnşAllah rabbim ikimizede en hayırlısını nasip etsin 🤲🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayBende en doğrusu bu eğer barışırsanız yarın en ufak bir kavgada sürekli başına kakacak ben seni affettim köpek gibi yalvarıyordun diye. Eğer bir şey seni çok zorluyorsa nasibin değilmiş demektir. Bence bırak yoluna bak. Bundan sonra o gelirse sana sen adım atma.
10 Yorumla Sorunu çok yüzeysel anlatmışsınız. Eğer aranızda olan bir problemden değilse ve baskı altında hissettiği için attıysa geri dönebilir, ama ona güvenerek yola çıkamazsınız. Evlilik çok ciddi bir iştir. Sorunları net bilemediğimden çok daha fazla bir şey yazamayacağım. Allah sabır versin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı.
4 ayHayatında başkası var ve geri dönmez çünkü seni değil onu seviyor acı ama gerçek sende seni sevmeyen istemeyen terk eden birisi gelecek mi gidecek mi hesabı yapmayı bırak gururlu ol unut sana hayatının kazığını atmış nefret edeceğine hala neyin peşindesin geri dönse ne olacak seni daha başında yarı yolda bırakan biriyle evlenecek misin?
00 Yorumla
4 ayDurumu kabullen ve kendini geri çek asla üstüne gidip bir şeyler anlatmaya çalışma o şu an senden kaçıyor ve sen üsteliyorsun ona düşünme fırsatı ver. Nişan atma basit bir durum değil tekrar sana dönmesi yeni bir nişan anlamına gelir ve aklı başında biriyse bütün bunları düşünüp öyle atmıştır nişanı. Zor bir durum ama kabullenip geri çekilmek en mantıklısı pişman olup dönerse zaten ikinci şansı vereceksin ama dönmezse de ileride bitecek olan bir evlilikten çok çok daha hayırlı.
00 YorumlaSen en iyisi dönmesini bekleme şahsen bn kendi nişanı atan biri ile tekrar olmam yani. Ben atmıştım tekrar barıştım evlendikten sonra burnumdan fıtır fıtır getirdi intikamıni iyi aldı 4 yıl içinde hiç mutlu olamadım sonra boşandım yani nişan bozuldumi evlilikte bozulur demektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayAdam yağlı ipten dönmüş. Bu devirde bir kadınla evlenmek tam bir aptala göre... Çok uygun fiyatlara sevişebilir vakit geçirebiliceğin Kadınlar var. Ya da sevgili gibi takılma istiyenler varken Evlenmek Çok doğru ve düzgün karakterli bir kadın olmadıkça intahar! Bir erkek için tabancayı alıp şakağana sokmakla Aynı şey O imzayı atmak 👌
17 Yorumla- 4 ay
Çok doğru ve düzgün karakterli isterken kendin öyle misin zinakar motor seni, evlilik senin için seksten mi ibaret senin gibi biri zaten evlenmeye layık değil kendinin farkında olup evlenip birilerinin hayatını mahvetmemem en doğrusu zaten.
Cevap sahibi4 ayEvliliğin çoğunluğu seks... Sana acıyorum. Kendini ifade dişinden ve içi de ki kinden belli ki değer gören önemsenen bir kadın değilsin. Hiç sevgiyi yatmışsın. Tamış olsaydın seksin de sevgiyle bütünleşik BİR olgu olduğunu bilirdin. Erkek seks yapmadığı kadını sevemez. Yapsa bile kadının karakteri desteklemiyor gene sevemez. Çünkü bu sevginin maliyeti düşündüğünden Çok daha ağır bir erkek için bunu göremiyicek kadar egolu ve kendini bilmişsin. Erkekler hakkında penisinden sıvı boşaltabildileri hariç hiç bir şey bilmiyorsun hakkımızda! 😄 Bilme zaten bilirsin mutlu olursun. böyle mutsuz toksik şekilde Kal.
- 4 ay
Evliliğin çoğunluğu seksse s. git evlen moruk o*ospu gibi devamlı farklı kişilerin d*ldosu mu oluyorsun gerçi zaten öylesin de, gelmiş sevgi diyor sadece cinsellik düşünen bamya 😂 senin gibi sevgiyi cinsellik sanmıyoruz çünkü her şeyin bir sırası vardır hayvan değil insanız malûm.
Cevap sahibi4 ayGerçekten üzüldüm sana. Ben sana tek kelime küfür etme işkence senin küfürlü konuşabilen çok yazık. Bu şekilde hem tercih edilmesin. Hem mutsuz olursun hem de kendini kandırırsın... Sensiz de erkeklerin bir hayatı var. Hem üzücü hem acınası ailene ve çevrene acıdım resmen.
- 4 ay
Kendine acı bence o zinalarınla nasıl g. ebereceksin onu düşün sen beni boş ver 😂 kadınlardan obje gibi söz edip buradaki kadının cinselliğe dair en ufak bir şey söylememesine rağmen kadınları sadece cinsellik yani obje gibi gördüğünden dolayı alakasız şekilde konuyu buraya getirmen zaten senin seviyeni açıkça gösteriyor, senin gibi erkekler tarafından tercih edilmemek benim için bir gururdur lafa gelince "ucuz malın alıcısı çok" demeyi bilirsiniz şimdi de tercih edilmemekle mi vurmaya çalışıyorsun ama sana kötü bir haberim var senin seviyenin çok çok üstündeki erkekler beni beğeniyor senin gibilerin ise g*tü yemiyor benim gibi bir kızla muhatap olmaya ☺️
Cevap sahibi4 ayAnlıyorum 😂😭🤣
- 4 ay
Kafası bacak arasıyla çalışan birisin a desem b diye okursun g. zekalı
4 ayÜzülerek söylemek isterim ki seni sevdiğini düşünmüyorum. Seven erkeğin neler yapabileceğini bilse aklın durur. Bu durum sadece bir bahane üretme çabası ve o bahaneyo bulup senden uzalasmis olay bu. Pişman olmasını beleyecegine pisma olmasını sağla. Mesela sen bilirsin eyvallah de ve yoluna bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayGeri gelse ne olacak? Karektersiz seni en ciddi zamanda yarı yolda bırakıp KAÇMIŞ bunla evlensen daha ne kadar yarı yolda bırakılırsın sen düşün. Kurtulduğuna sevin bakma geriye yalvarma da o başka birisini kafasında netlestirmiş o yüzden ayrılmış. Suç sen değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayValla bi kere "defol git" lafi ağır bir söz hele ki kadinlarin bu kadar kicinin kaldirildiği bir donemde bunu bir kadindan duymak erkeğe dahada koyar. Banada bir kadin defol git dese giderim ama bir daha geri dönmem, döneceksemde gercekten cabalamasi gerekir bu gönül almak veya bir erkeğin prenses olması değil kendine değer verme şeklidir. Fakat anlattiklarindan sanki bu adaminda biraz bahaneside varmis gibi gozukuyor, senin defol git demen tadi tuzu biberi olmus gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayKafasında bitirmiş o zaten sen ufak bir kavgadan kaynaklı olduğunu düşünsen de o daha öncesinden almış bu kararı seni bu şekilde yarı yolda bırakan birini bekmemelisin bence sen de önüne bakmalısın. Döner mi sorusuna da muhtemelen evet ama sevdiği için değil dönse de olurunuzun olduğunu düşünmüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBöyle ilk kavgada kestirip atan çaba göstermeyenbadamla hayat kurmayı mi düşünüyorsun bir de? Kızım akıllı ol kurtulduğuna sevin, şu da var bi de onu dinlemek lazım belki de gerçekten birbirinize uygun olmadığınızı düşündü ve bitirdi, hem yeniden başlasanız eskisi gibi olabilecek miydi ki, bi yerde illaki patlak verecekti boş ver üzülme kötü bi tecrübe oldu de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Naif bir yapısı var anlaşılan evlenince birbirimizi daha çok kirariz diye düşünmüştür belki. Belki daha hayırlıdır ayrılmanız. Nisanliyken bitmesi evlilikten. sonra bitmesinden daha az yıpratıcı..
10 Yorumlagün boyu yazmaması en büyük hata zaten, bir de çok basit bir sebepte hemen gitmesi mücadele etmememesi Bu değer vermediğinin göstergesi resmen yazmayarak ilgilenmeyerek seni sinirlendirip manipüle edip senin bitirmeni sağlamış. senin değerini anliycak kişiyi umarım en kısa sürede bulursun üzülme🤗😊 düğüne 2 ay kala gitmesi çok üzücü olmuş ama Belki de ilerde iyi ki de olmamış diyip sevineceksinn Herkes kendine yakışanı yapar🌷🤗✨
14 Yorumla
Soran4 ayTek doğru tespit benimde başından beri hissettiğim buydu :)
- 4 ay
@goncaax T. akip atar mısın
Soran4 ayUmarım öyledir ne bileyim karışığım her şey iyidi çünkü
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
4 ayYa attı diyosun Allah aşkına daha ne bekliyosun. Sevgi de bir yere kadar abi. Adam sana bunu yapıp yolda bıraktıysa zaten anında bitmesi lazımdı kafanda kalbinde.
10 Yorumla Hayatı nasıl bu kadar oyun gibi görüyor insanlar asla anlam veremiyorum, bir insan nişan aşamasına kadar gelebilecek kadar emin oluyor bir insandan ve bir de nişanı atıyor, biriyle nişana kadar gideceğim de bir de oradan döneceğim, benim aklım ermiyor
03 Yorumla
Soran4 ayBenim ermedi maalesef. Belkide bu yüzden bu kadar kolay kabullenemedim
Soran4 ayUmarım pişman olsun
4 ayEvliliğe hazır olmadığını farketmiş kılıfını da uydurmuş gitmiş derim. Konunun seninle bir ilgisi yok seni kaybetme korkusu, evlilik korkusuna ağır gelirse döner. Evlilik korkusu ağır gelirse dönmez. İzle sadece
00 YorumlaSen yazdıkça o gelmez biraz ağırdan almayı öğren bence. Onu sana köpek gibi geri getirtebilirjm adım adım Doğu haraket ederek ama o kadar zamanım olur mu emin degilim sadece
05 Yorumla
Soran4 ayZamanım olur mu derken
Soran4 aySen tekte şurdan anlat ben ezberlerim askksjs
Soran4 ayTabsiyelerini merak ettim doğrusu
4 ayBence devam etme evlilik içindeyken aynıınıda yapabilir erkek çok mühim bir olay olmadıkça karalı olmalı evi yönetecek o ne kadar kadınlarında söz sahibi olduğunu söylesekte toplum olarak ataerkil düzendeyiz ve kabul edelim kadınlar olarak bazen bu hakimiyet aşırı olmadıkça hoşumuza gidiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
4 aySalon iptal edildi demişsin adam nişan atmamış silip atmış. Bu gidişin dönüşü olmaz. Konuyu bilmiyorum ama senin için basit olan şey onun için önemli olabilir.
10 Yorumla
4 ayÖncelikle dönmeyen erkek yoktur. Her erkek geri döner ama burada önemli olan geri döndüğünde onu affedebilecek misin , güvenebilecek misin? Tekrardan barışma olursa daha büyük terk edilirsin bu sefer.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı.
4 aybu saatten sonra dönmez ablacım o basit bir kavga değil ortadaki belli ki önceden verilmiş bir karar ve basit kavga bahanesi !
14 Yorumla
Soran4 ayAma önceden verilmiş karar olsa yüzük atmadan bir hafta önce bohça alışverişine götürdü beni ve 80 bine yakın para harcadı her şeyinde en kalitelisini aldı o zaman onu niye yapsın
- 4 ay
Bana yaz acill
- 4 ay
@pelinnpelo sana yazamıyorum acıl :D sen kimsiniz =
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 aySevgili arkadaşım Neden bu adamın yüzük attığına dair net bir cevap bile yazmıyorsunuz önce o konuyu bir yazın Biz de ona göre cevap verelim:)
02 Yorumla
Soran4 ayNişanlımla sürekli ilgisizliği yüzünden tartışıyorduk instadan fotoğraf falan kaldırıyordum. Rahatsız oluyordu ama mesajlarıma her tartışmada görüldü atınca bende tepkimi öyle göstermek istiyordum. 15 gün önce nişanlım cumartesi günğ bana hiç yazmadı ortada birşeyde yoktu bende inat ettim yazmadım. Sonra akşam iş için Ankara'ya gittiğini öğrendim. Aradım ve kızdım haber vermediği için sonra ters ters konuştu o da bende iyi defol git o zaman dedim. Ve myle dedim diye yüxüğü attı. Yüzük atmadan bir hafta önce ama bei bohça alışverişine götürdü hevesle herşeyin en iyisini aldı inkar edemem. Salonun parasını verdi mobilyalar için borç aldı düğünde takacağı takıları yaptı yani hevesliydi o da birşeyleri hallediyordu. Ama basit bir kavgadan birden attı yüzüğü aileside bende ne dediysek ikna edemedik. Direk nişanda takılan emanetleri istedi falan neyse işin özü 2 ay sonra düğünümüz olacakken birden bu şekilde bitti
- 4 ay
Nişan dönemi Zaten evlilik öncesi bir provadır Buna göre Kararınızı verin. sadece evlenmek için evlenilmez. sonra bu işin çocuk ve boşanma ve sürünme tarafı da var unutmayın..
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. İstemiyorsa zorlama ilerde kendisi pişman olacak hakkında hayırlısı olsun ne için kavga ettiniz ki konu neydi görüşler neydi
03 Yorumla
Soran4 ayNişanlımla sürekli ilgisizliği yüzünden tartışıyorduk instadan fotoğraf falan kaldırıyordum. Rahatsız oluyordu ama mesajlarıma her tartışmada görüldü atınca bende tepkimi öyle göstermek istiyordum. 15 gün önce nişanlım cumartesi günğ bana hiç yazmadı ortada birşeyde yoktu bende inat ettim yazmadım. Sonra akşam iş için Ankara'ya gittiğini öğrendim. Aradım ve kızdım haber vermediği için sonra ters ters konuştu o da bende iyi defol git o zaman dedim. Ve myle dedim diye yüxüğü attı. Yüzük atmadan bir hafta önce ama bei bohça alışverişine götürdü hevesle herşeyin en iyisini aldı inkar edemem. Salonun parasını verdi mobilyalar için borç aldı düğünde takacağı takıları yaptı yani hevesliydi o da birşeyleri hallediyordu. Ama basit bir kavgadan birden attı yüzüğü aileside bende ne dediysek ikna edemedik. Direk nişanda takılan emanetleri istedi falan neyse işin özü 2 ay sonra düğünümüz olacakken birden bu şekilde bitti
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayO Başkasını bulmuş bence hep benim de başıma gelen şey şöyle düşün bir anda hayatından giden insan aslında senin için hayırsız olup da Rabbimin seni koruduğu bir durum ama iyi düşün
00 Yorumla
4 ayçok geçmiş olsun yüksek ihtimalle gelir biraz kendi başına bırak nişanlaını düşünmeye zamanı olsun
02 Yorumla
Soran4 ayÖzünde kötü biri değildi inanınki burdakilerin dediği gibi başkası için ya da korktuğu için bırakmaz. Ya ciddi anlamda bir nazar enerjisi olduğunu düşünüyorum ya da cidden ben farketmeden çok üstüne gittim
Olaylar bu duruma gelince peşinden gidilmez buda ihanet hareketi geri durup tavır al sakin ve sessiz kal hayatına dönüş ederse burnundan getir kolay adım atma ama gelmezse bil ki başkası için gitti
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayInsanların kıçını kaldırma hatun insanları haddinden fazla değer verme hatun kendi değerinden tırtıklayıp başkasının cebini doldurma hatun yazık etme kendine hatun
00 Yorumla
4 ayDönecek insan mesajlarına yazar dönerdim boşu boşuna ümitlenme dönmez hem her işte bir hayır vardır demekki hayırlısı böyleymiş tek taraflı çabayla bu iş olmaz zaten
00 YorumlaGidene bay bay diyeceksin her zaman
Çünkü evren yerini en iyisiyle doldurur merak etme tabi biraz da kalbin temizse10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Değerinizi bilmeyen insanlar için mücadele etmeyin” diyor Can Yücel ve ekliyor: “Onları layık oldukları insanlarla bırakın ve sakın arkanıza bakmayın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Sen bitirsen dönerdi çabalardı belki bir ihtimal ama erkek bitirince hele bu evlilik düğün konusunda asla geri dönmez asla
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayDönmez, dönse bile herkesin gönlü kırıldı bir kez. Ufak bir şey diyorsun. Ufak bir şey böyleyse.. Demek ki ufak değil, ufaksa o olgun değil. Aileni ve sevdiklerini düşün. Yoluna bak. Haysiyetin öne çıksın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
4 ayNeler yaşandı? Bence bundan sonra barışsanızda hep oroblemler olacak gibi geliyor
14 Yorumla
Soran4 ayBazen ayrılıklar güçlendirir. Hatalarımızı görmemimizi tartmamızı sağlar büyük senepler yoktu aramızda ego savaşı vardı
- 4 ay
Evet ama küçük sebepten böyle oluyorsanız büyük bir şey olduğunda sen düşüm
Soran4 ayEvet orasıda öyle uğraşmayacağım artık zaten. Rabbime bıraktım en doğrusunu nasip etsin hakkımda
- 4 ay
Aynen öyle doğrusunu yaparsın
Yahu nişan atmadan gönlünü alacaktın çok gecikmişsin çok, gelmez geri bırak artık düşünme gururun olsun lütfen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. Dönerse senindir dönmesse elindir ne diyelim hayirlisi olsun ama sen neden israr ediyorsun eziklik seviyen yerlerde bunu bil yani
00 YorumlaO öyle düşünüyorsa artık bitmiş. Evlenip boşanmaktan daha hayırlıdır belki de bu hâl. Hakkımızda hayırlısı olsun. Kabul etmeniz daha doğru gibi
00 Yorumla
4 ayKimlerin dönmesini bekliyorsunuz Allah aşkına, belki de senin göremeyip onun gördüğü bir şey vardır bu denli ciddi bir durum varsa ortada.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayOoo bayağı kötü bir durum olmuş maalesef. İlk aklıma gelen veya gelmesini istemediğim acaba sizi sevmiyor muydu diyeceğim ama öyle olsa iş buraya kadar gelemezdi herhalde... 🙄🤔
02 Yorumla
Soran4 ayİşte bende bu ikilem aradında tıkandım maalesef
Cevap sahibi4 ayKeşke böyle bir ikilemde kalmasaydı hiç kimse. Çok zor ve kötü haklısınız. Peki bugüne kadar ne kadardır görüşüyorsunuz bilmiyorum ama böyle bir şey veya sevgisinden şüphe ettiğiniz bir durum olmuş muydu?
4 ayEğer ki böyle bir terbiyesizlik yapsaydım buna rağmen peşimde koşan kıza asla dönmezdim. Bazen onurlu duruş sergilemek lazım.
00 Yorumla
4 ayhayatına bak kız takmayın böyle şeyleri
mesele karakter falan filan değil evlilik yürütecek gt yok hepsi bu00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. O kadar ilerleyip basit bir şeyden siliyorsa eğer zaten öncesinde bunu kafada kurmuştur.
04 Yorumla
Soran4 ayEvet ama kafada kurdu madem yüzük atmadan bir hafta önce bohça alışverişine götürüo herşeyin niye en pahalısını kalitesini aldı ki bu benim talebimde değildi
Soran4 ayBilemiyorum artık bende mantıklı sebep bulamıyorum ya da çok iyi oyuncuydu
dönmesine gerek var mı asıl soru bu olmalı bence😂her zaman daha iyisi vardır tıpkı en güzelini hakkettiğiniz gibi
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
4 ayBirazcık gri çekili sessiz olmayı denyebilşrdşn yakasına yapışıp dedelim demek bunaltıp soğutur
02 Yorumla
Soran4 ayBugünden itibaren öyle yapıcam daha yazcak gururda istekte kalmadı
- 4 ay
Bende aynı sorundan dolayı sevgilimi engeleldim yazdım günaydınlar falan adam yazmıyor akşama kadar tık yok mğsaitte kızdım Haklsın diyor engelledim gitti bilmiyorum beklemek sessizleşmek en iyis
- Aşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı.
4 ayDüğünden 2 ay önce nişan atan erkek geri dönmez. Tek bir sebebi yoktur onu. Senin basit bir kavga dediğin bardağı taşıran son damladır.
00 Yorumla
4 ayBasit bir kavga ne idi? Sorunu detaylandırırsan daha net açıklayabilirim.
03 Yorumla
Soran4 ayTüm gün yazmadı bana bende yazmadım. Zaten iletişimle ilgili ve ilgizilikle ilgili sürekli tartışmamız oluyordu. O da hep bugünlerde çok çalışması gerektiğini ilerde rahat etmemiz için gerketiğini söylüyordu. Emlaçı kendisi. Sonra tüm gün yazmayınca bende yazmadım akşamda iş için Ankara'ya gittiğini öğrendim ve arayıp tartıştık. Bende iyi defol git o zaman dedim. O da defoluyorum merak etme dedi. Ve bu işi bitirdi. Bitirirkende ailesine ve benim aileme benim çocuk gibi olduğumj en ufak şeyde fotopraf kaldırdığımı vs söyledi. Bana görede bunlar düzelmeyevek çözülmeyevek şeyler değildi. 15 gün boyunca dil döktğm ailesi dil döktü arkadaşları ama kimseye eyvallsh etmedi
- 4 ay
İkinizde de az çok sorun olduğunu görüyorum, ama yapacak bir şey yok, evlenseniz de toksik ilişki olurdu sürekli kavga ederdiniz, eğer evlilikten önce de sürekli bu kavgalar oluyorsa, evlendiğin zaman 4 le çarp.
Soran4 ayBende tam tersi evlenince düzeleceğini görüyorum çünkğ benim bı sğreçte tek sıkıntım onla vakit geçirememek görememekti. Ama evlenince bir arada olucaz pişman olup hatasını anlar umarım
4 ayBunca şeye rağmen hâlâ geri dönmesini mi bekliyorsunuz? Ya da dönse nasıl kabul etmeyi düşünüyorsunuz?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 aySoğuk su iç üstüne. Onun dediği olmamış ve o iş bitmiş. Ustelersen sende biterisn. Onu bitiren ne varsa yarın beraber olursanız o durum seni yok eder.
00 Yorumla S! ke s! ke döner de kabul edersen beynine tüküreyim
01 Yorumla
Soran4 ayO dönsünde eşşek gibi anlasın hatasını kabul edermiyim bende bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
4 ayıstemıyo adam zorlamanın anlamı yok senı ıstemeyenı sen neden beklıyosun
01 Yorumla
Soran4 ayBilmiyorum ki o kadar karışıkki kafam sanki istiyor aka öfkeden bir karar verdi şimdide tükürdüğünü yalayamıyor gibi geliyor
4 ayzararın neresinden dönülürse kardır, dua et evlendikten sonra bırakmamış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayhevesi kursaginda kalmiş bunu bende yaşadim gram dönmedim hata sildim cok kötü bir şey demek ya ailen bişi yapti ya da sen bi hareket yaptin
işte kızlarin sorunu bu adamin hevesini kursaginda birakiyorsunuz sonra hala beni seviyor ayaği çekiyorsunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayBitirmek için elinizden geleni yaparsınız ama bitince de böyle yaparsınız
00 Yorumla Nişan atan da dönmesin bı zahmet adam çoktan vazgeçmiş senden ablaa ablaa bırak mumla arasın seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayPişman olup dönse bile sen kabul etme böyle bir arkadaş vardı senin dediğin gibi 4 gün kala kavga edip nişanı bozup evi çeyizi geri verdiler neyse çocuk 2 ay sonra geri döndü ağlayarak felan kız ailesini karşısına aldı ve aldığıyla kaldı çünkü kılı tüyü bahane edip geri ayrıldı böyle oğlanlar büyük ihtimalle evlilikten sorumluktan kaçıyor bence yazma da dünyada o mu kaldı tek
00 YorumlaBöylesi hayirliysa zorlama, kötü bir evlilik istemezsin heralde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
4 ayDöner mi dönmez mi bilmiyorum ama mümkünse dönmesin.
00 Yorumla - Devamını Gör (149)
Devamını Gör(194)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem