AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
seviştin mi adamla?
Hayıe bu konuda dini hassasiyetimiz vardı ikimizinde
dini hassasiyeti varsa, seni biraz daha tahakküm altına almaya çalışacaktır. muhtemelen geriye dönmeyebilir, dönersede seni çok ezen şartlar sunacaktır
Yok dönerse her şey konuşulacak ben onun hatasını anlamadığını farkedersem zaten devam etmem. Ama şu an basit sebepten emeklerimiz çöp oldu diye düzeltmeye uğraşıyorum üzülüyorum
üzülme, ileride daha buyuk konulara geline ayrılırsınız zaten
Bende ilişki içindeyken bir kaç defa ayrılığı dile getirdim. İnstagramdan fotprafları kaldırdım tepkimi anlasın diye. Görüldü atıyordu çünkü tartışma esnasında ya biz ikimizde güç savaşına girdik onda ben erkeğim herşeyi yaparım hesap vermem kafası vardı bende tam tersi yani aslında birbirimizle iletişim kaynaklı bugüne geldik bence ondan düzelir hissini yenemiyorum galiba
Neden uyuşmuyordu mesela neye sinirlendi
böyle birini bekleyen aklını senşn
Başkasını seviyor NET
gelmez geçmiş olsun giden gitmiştir takılma çok
dönsede bal yapmaz
Demekki geri dönmüyecek
Benim arkadaşım nişan attı Geri dönmedi
Dönse kabul edeceksin yani
Dönse de asla kabul etme. Önüne bak bence
Dönecek olsa niye atıyor mal mı bu
Gelmez, başka birisi ile devam edilecek.
Ne çektirdiysen adama kaçmış senden
Dönerse de kabul etme
Gelse de hayır gelir miii
Gitmek için bahane arayan biri asla geri dönmez
Kavga sebebi nedir ona bagli bence
O işten hayır gelmez önüne bak
Üzülme ama dönmez bitirmiş
Dönmez neden dönsün kendini avutma
Gelse bile bırak gitsin boş ver
Attıysa niye bekliyorsun ki
Dönmez bıktırıp sogutmuşundur
Neden nişan attı sebebi önemli çünkü
canım mısın bu saatten sonra dönmez
Sevmiyormuş seni demek ki sende aklini basina topla birak bu adami
Zor döner dinse bile daha dikiş tutmaz
gönlü daha çok or*spu birine kaymış ola bilir.
bitmiş. boşuna uğraşma
Gittiği kişiden ayrılırsa sana döner
Basit kavga neydi basit değildir o
Nişanlımla sürekli ilgisizliği yüzünden tartışıyorduk instadan fotoğraf falan kaldırıyordum. Rahatsız oluyordu ama mesajlarıma her tartışmada görüldü atınca bende tepkimi öyle göstermek istiyordum. 15 gün önce nişanlım cumartesi günğ bana hiç yazmadı ortada birşeyde yoktu bende inat ettim yazmadım. Sonra akşam iş için Ankara'ya gittiğini öğrendim. Aradım ve kızdım haber vermediği için sonra ters ters konuştu o da bende iyi defol git o zaman dedim. Ve myle dedim diye yüxüğü attı. Yüzük atmadan bir hafta önce ama bei bohça alışverişine götürdü hevesle herşeyin en iyisini aldı inkar edemem. Salonun parasını verdi mobilyalar için borç aldı düğünde takacağı takıları yaptı yani hevesliydi o da birşeyleri hallediyordu. Ama basit bir kavgadan birden attı yüzüğü aileside bende ne dediysek ikna edemedik. Direk nişanda takılan emanetleri istedi falan neyse işin özü 2 ay sonra düğünümüz olacakken birden bu şekilde bitti
Olgun biri olmadığını düşünmüş meşguldür yazamamıştır çocuk gibi davranışlar bunlar
Tamamda bu yüzük atmaya sebep mi
Çok fazla sıkmış olabilirsin tam bilmiyorum
Evet belkide o yüzden şimdi pişman olmasını bekliyorum düzelmeyecek bir şey değil çünkü
Kızlar farkında değil bazen anlamsız bunaltıyorsunuz ne yaptın nerdesin başkalarıyla mı konuşuyorsun gibi şeyler kafayı yedirtir erkeğe
Ne yapcaz şimdi bitti mi
Sen hâlâ pişman olup dönsün istiyorsun ego savaşına dönmüş olay adam hatalı değil ki. Giden gitmiş artık
Merhaba ne zamandan beri birlikteydiniz
5 aydır nişanlanalıda 1 ay olmuştu
Severek mi görücü usulü mü?
Kendimiz tanıştık 1 ay konuştuk. Kendisi biraz ağır abi tarzında kafelerde sevgili gibi gezmek istemedi bende muhafazakar ailem var bende bu tarz bir şey istiyordum ve bir ayın sonun sözlendik öyle ilrrledi işte
Ses kaydının tam dökümü aşağıdadır:
"Bana göre burada sadece erkeğin sana dönmesini sağlayacak bir çözüm önerisi değil, neden böyle bir şey yaptığını anlayacak cümleler kurulmasını istiyorsun diye düşünüyorum. Çünkü bir insan böyle bir şey yaptığında ister istemez neden böyle bir şey yaptı diye merak eder. Bu her insanın kendisine ait olan bir düşüncesidir. Çünkü insan meraklıdır, doğası gereği.
Şimdi burada bir sürü ihtimaller vardır ama bana mantıklı gelen olan ihtimalleri sana söyleyeyim. Kaçan kovalanır; şöyle, erkek basit bir tartışmada nişanı atıyorsa bu iş evliliğe varsa bile evlilikte demek ki her ufak sorunda kalbini kıracak hareketler sergileyecek, boşanmak istemese de evden uzaklaşacak gidecek. Belki de eve gelmeyecek. Bu da bazı sıkıntıları yaratabilir. Kısaca o hareket basit bir hareket; gitmiş ve yüzüğü atmış, nişanı bozmuş. Ve senin sürekli onun peşinden koşacak gibi hareketler yapman, sürekli ona yazman belki de onun hoşuna gidiyor olabilir ama bu sana geri döneceği ihtimalini veya geri döneceği anlamını taşımaz.
Bir diğeri ise; siz çok hızlı bir şekilde tanışmışsınız ve hemen nişana bağlanmış konu. Burada erkeğin belki de aklında kaldığı, unutmak istediği veya yara bandı olarak sana ihtiyacı olduğu bir dönem de olabilir. Ve belki de o kişi aklında olan kişi eğer varsa —tabii ki bu ihtimaller arasında yer alan bir şey— onunla belki geri barışmıştır veya daha iyi bir sürece girmiştir. Sonra da ufacık bir bahane ile nişanı atmış. Yani aslında o adama bir bahane lazımmış; hemen o ufacık bahane ile, ufacık bir sorunla nişanı bozmuş, belki de aklında olan kişiye geri dönmüş olabilir.
Bunlar en büyük ihtimaller. Çünkü sen ufacık bir sorunla o karşı taraf hemen nişanı bozacaksa ve sen yazdığın halde dönmüyorsa kafasında bitirmiştir net bir şekilde.
Sana ses kaydıyla yazıp metni oluşturarak yolladım
Söyledikleriniz mantıklı evet ama benim tanıdığım insanda başka biri için ne bileyim yapmaz gibi geliyor ama bunu bende hissettim ne yalan söyleyeyim. Benim günshım neydi büyük nişan yaptım şehir dışlarından onca insan geldi yani günahım neydi bunu hazmedemiyorum
Ben nişanlanmadığım hâlde, hayatımda beni kullanan biri olmuştu. O zamanlar daha 21 yaşındaydım. Bana karşı gerçek bir sevgisi yoktu ama varmış gibi davranıyordu; çünkü ona yaptığım iyilikler, gösterdiğim ilgi çok hoşuna gidiyordu. Belki de o ilgiyi başka hiçbir erkekten görmemişti.
Bu dünya maalesef hem cennetin hem de cehennemin aynı anda yaşandığı bir yer. İyilik de var, kötülük de. Birisi iyilik yaptığında mutlu olabiliyoruz; kötülük yaptığında ise en fazla üzülüyoruz. Ama bu üzüntüyü hayatımız boyunca taşımak zorunda değiliz.
Dinler vardır; kimi inanır, kimi inanmaz. Bazıları inanır ama çok da üzerinde durmaz. Kimse de çıkıp “neden buna inanıyorsun?” diye yargılamaz. Senin yaşadığın bir süreç var ve seni anlıyorum. Zamanla, şu an aklını sürekli kurcalayan düşüncelere alışacaksın. Hatta bir noktada “Ben neden kendimi bu kadar üzüyordum?” demeye başlayacaksın.
Şu aralar sadece biraz iyiye ihtiyacın var. Emin ol, sana iyilik ve değer verecek biri mutlaka karşına çıkacak. Kendini rahatlatacak şeyler yapmanı tavsiye ederim: dışarı çık, arkadaşlarınla konuş, bir kahve iç. O çocuğu mümkün olduğunca düşünme; aklına geldiğinde ise kötü düşünceleri, alternatif ve daha iyi düşüncelerle değiştirmeye çalış
şu an sanki tek suçlu benmişim benim yüzümden bitmiş gibi hissediyorum oysaki asla böyle değil.
gelmez üzgünüm
15gün olmuş gelmez ayrıca kendi kaçmış
Bir bardak soğuk suyun var mı?
Ne zamandır sevgiliydiniz ne zaman nişanlandınız
Değerini bilmeyen bir p*ç için mi yalvarıyorsun?
Dönmez boşuna umutlanma
Her erkek birgün geriye döner yaşandı😂
Nişan mı atmıştın sende ya da karşı taraf
Ben değilde kuzenim nişanlıydı karşı taraf atmıştı 1 ay geçti kız kendine geldikten sonra döndü
Kuzenin ne yaptı
Bu tabiki kişiden kişiye göre değişir ama benim kuzenim kabul etmedi şuanda daha iyisi karşısına çıktı iyi ki kabul etmemişim Allah kurtarmış beni diyor bazende kötü gibi görünen şeylerde aslında senin daha iyi olman içinmiş onu farkettim
Ne kadar süre sonra başkasıyla tanıştı peki. Ben büyük nişan yaptım yaşadışım bölge küçük bir yer mahöubiyetimi anlatamam sana değişik duygulardayım
Yani şöyle bi 2 ay kendini yerden yere vurdu baya kilo verdi üzüntüden hani ışıltı derler ya tamamen kaybetmişti bigün oturup yanımızda dedi ki kendime niye eziyet ediyorum nasip değilmiş dedi o günden sonra bir daha konusu dahi açılmadı ailesi çok fazla arkasındaydı bizimde küçük yer ama kimse ağzını açıp tek bir şey diyemedi aradan 2 ay falan geçti biriyle tanıştı çocuk bunun peşinden çok fazla koştu 8 ay kadar daha sonrasında nişanlandı nişanla düğün aradı 3 ay şuandada çok mutlu olduğunu söylüyor asla ve lütfen mahcup olma nasibinde bir başkası vardır Allah alıyorsa daha güzelini verecektir nişan atmak seni namussuz etmez ❤️
Bende öyleyim ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum ne bir yere çıkıyorum. İçimdeki ses sadece sanki nazardan bozuldu işim diyor çünkü her şey kusursuz ve iyi gidiyorduz. Sadece sürecin stresini birbirimize çok yansıtıyorduk ama aşılabilir şeylerdi. Büyük bir sorun olsa belki içime bu kadar oturmayacaktı. Daha bir ay önce nişanlandık şimdi yüzükler atıldı. Benimde ailem arkamda sağolsunlar ilk etapta çok üzüldüler ama şu an hep bana moral destek veriyorlar ama yinede kalbim geri dönmesini her şeyin çözülmesini istiyor. Çünkü hala benim için doğru insanmış gibi hissediyorum sma bir yandanda sarstığı bu güvenim kırdığı gururumu dişünüyorum
Neyle sınandığını bilemezsin 1 ay önce nişanlanıp nişan atmak hiç mantıklı değil belki o stresi kaldıramamış olabilir çünkü nişanlılık çok fazla stresli geçen bir dönem ki hele düğün arası çok fazlaysa eşimle hergün kavga ettiğimi bilirim 4 sene sevgili kaldıkta bir kere kavga etmemiştik mesela bazı erkekler o stresi kaldıramayabiliyor yinede Rabbine sığın doğru insansa zaten tekrar bir araya geleceksinizdir nasibinde varsa kimse önüne geçemez kendini üzme bu kadar canım benim ❤️
Evet öyle rabbime bıraktım sürekli dua ediyorum. Ve evrt stresi çok fazlaydı. Babası çalışmıyor kendi evleri kira ofis kirası vardı ee biz evlenince kiraya çıkcaktık. Henüx ev bulamamıştı bütçemize uygun nisandaydı düğün normalde mobilys içinde ablasından borç almıştı işte bakmaya gitcektik gidemedik olaylar patladı. Bizim birde görücü usulü gibi oldu kendimiz tanıştık ama bir ay konuştuk sonra o ben kafelerde gezmek isteniyorum nasipte varsa oluruz dedi bende öyle düşündüm ve çıktık bu yola beş aydır toplamda birlikteydik belkide sevgi bağını tam kuramadı benimle ya da maddiyat onu sıkıştırdı. Ben baba evinde iyi standartlardayım ama asla onla olacak evliliğimde bunu dert etmedim rızkımızı yeriz dedim hep ama şimdi o sırf böyle bir buhrama girip beni bu duruma düşürdüysede rabbime havale ediyorum
Gelmez
Hayırlısı olsun bence...
Kesin altın kavgası ne basiti boş ver
Hayır asla altın kavgası olmadı biz onlar sordupunda bile gücünüz neye ne kadarına yetiryorsa dedik ailelerimiz çok iyidiler
Zorlama biten bitti senin küçük dediğin olay belki de zoruna gitti
Adamsa dönmez
👌🏻
Ne yalvarıyorsun defolsun gitsin
Elimde değil sanki benim yüzümden bitmiş gibi bir kafaya girdim oysaki tek hata bende değildi
Kendin diyorsun tek hata ben değildi diye gerçek yüzünü sana gösterdi bu budur değişmez
Pisman olsa da etrafi baski yapar gelemez
Ailesi bitmesini istemiyordu. Çok uğraştılar. Ve ailelerimiz birbiriyle iyidi. O yüzden o pşşman olduğundan bir baskı olacağını zannetmiyordum. Tam tersi o bitirmek isterken etrafındaki herkes bitirmemesi için dil döktü
Yaslar kac
İkimizinde 29
Uzerine gidersen degersizlesirsin gozunde boyle de mutluyum dersen senin icin daha iyi olur
Ve gerçekten yüzük atmayı basit bir kavgadan yaptı çncesinden birikimi olabilir evet ama yüzük atmadan bir hafta önce bohça alışverişine gittik herşeyin en kalitelisini aldı. Dünya para harcadı mobilya için ablasından borç aldı. Düğünde takacağım bilzeiklerinide yaptım dedi. Yani tüm bunları niye yaptı o zaman baştan beri içinde vardıysa
15 gün boyunca yazdım hep geri tepti artık dünden berş yazmayı bıraktım ve yazmayacağımda
Takip atarmisin?
dönmez
Bence seni silmiş uğraşma
her şey bitmiş neredeyse
Başka kıza gitti
Bittiği kabullenmen gerekiyor.
@Shadowseduction aynen
Olmaz
Gitmiş
senin beklemende biraz sacma gibi
gelmez
Konu neydi