- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılneden ayrıldınız ayrılmayı o mu ıstedı sen mı?
ayrılırken tartıstınız mı?
ilk önce bunu ona mesaj yoluyla ya da telefonda söyleme bunu duyunca ssenden kaçar köşe bucak.
ara onu gayet soğuk bir ses tonu ile örneğin adı ahmet
-ahmet merhaba seninle konuşmam gereken şeyler var. şu saat uygunsa senın ıcın senı surada beklıyorum. görüşürüz.
de ve yüz yüze konuş05 Yorumla
Soran+1 yılZATEN yuzyuzee konusurum telefonda demem kacsa bile nereye kadar abileriyle konuşurum babasıyla konusurum
- +1 yıl
bence abisi ve babası ile konuşma. Utanırsın belki yüzün falan kızarır.
Soran+1 yılUtanirim ama yapacak ne var
- +1 yıl
dimi. baştan utanmak lazımdı. iş işten geçmiş.
bebeği aldırmanı ıstemem umarım evlenır cok mutlu olursun o bebeğe yazık olur.
Soran+1 yılInşallah
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana kufur basmak isterdim ama kusura bakma. Xper puanlarimdan ve hesabimdan degerli degilsin. Yazik ki o cocuga. Senin gibi annesi var. Eski sevgilin iyi yapmis sana. Ailem onemli degil demissin. Sen bu kafayla mi aile kuracaksin? O cocukta mecbur degil. Iliskiye girerken de sen mecbur degildin. Simdi yol al.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil eziksin ya güldüm sadece
+1 yılAman aman namus bekçilerine gel sen. Tiplerini şeyettiklerim. Eski sevgilizle buluşun. Direk söyle hamile olduğunu. Geç kalmamışsanız hemen aldırın. Aldırma taraftarı değilim ama saçma sapan toplumda yaşıyoruz. Ömür boyu damgalı gezersin. O yüzden aldır
01 Yorumla
Soran+1 yılAldiramam kim ne derse desin bakar büyütürüm
+1 yılSevgilinle bir şekilde hallettin konuştun diyelim, ailene nasıl söyleyeceksin onu merak ettim. Bir de ayrılmışsınız geri döneceğini sanmıyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılAilem önemli degil ayri yasiyorum
- +1 yıl
Sevgilinin yaşı kaç senin yaşın kaç.
Soran+1 yıl23 ikimizde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılEski sevgilim değil. çocugun babası o.
Aç telefonu söyle. Bir halt karıştırdıysa ödesin bedelini beyfendi.
korkma sırası onda15 Yorumla
Soran+1 yılIste bana boyle gercekci yorumlarla gelin aynen korkma sirasi onda
- +1 yıl
Bundan neden korkar bir insan. Tecavüz etmemiş bisey yapmamış neden korkacak. Çocuğa sahip çıkmak kolay ama evlenmek zorundA değil.
Soran+1 yılZorunda baska caresi yok ailesi duysa napar
- +1 yıl
beyfendinin ailesi de duyacak durumu hem.
korku mu heyacan mı daha önce düşünmeliydi bunları beyfendi - +1 yıl
Ailesi şeyine kelepcemi vuracak sende yapmasaydinnn o zmn baskalrini korkutarak evlenemzsin burasi Turk Devleti zorla sana cocuk yapmadiyaa
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Merhaba.. senin cocugunu tasiyorum.. bulusalim, konusmamiz gerek. Bye.
10 YorumlaAyrıldın diye herşey bitti mi yani bak ondan bir parça taşıyorsun gidip konuş eğer adamsa sana anlayışla karşılık verecektir..
11 Yorumla
Soran+1 yılInsallah anlar
Valla ne diyeyim bilemedim ki :( ağlasam mı adına mutlu mu olsam? İlişkiniz nasıldı kötü mü ayrıldınız iyi mi? anlaşarak mı yani ona göre bir şey söyleyeyim sonra adam bakmaz çocuğa falan kalırsın tek başına.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel giden iliski ailesi istemedigi icin bitti yoksa cok mutluyduk bu sene evlenmeyi dusunuyoduk
Senin adına çok üzüldm bitmiş gitmiş bir ilişki böyle bişeye kalkışmasaydınız belki birdaha birleşmek zorunda kalmıcaktınız bu şekilde evlenseniz nolur ki zoraki evlilik ne kdr sürer bitmiş ilişki bidaha canlanmaz ki
00 YorumlaHemen soyle ya sahip ciksin ya da caresine bakin 10 haftaua kadar sansiniz var yoksa nur topu gibi cocugunuz olcak. Cok sknti ya kolaylik versin Allah
01 Yorumla
Soran+1 yılAldirmam katil olamam
+1 yılEğer vicdanlıysa seni yarı yolda koymazsa mecbur evlencek İNŞALLAH TA öyle olur..
17 Yorumla
Soran+1 yılInşallah
- +1 yıl
hala berabermisiniz şu an ayrımısınız ayrıldıktan sonr ahiçmi görüşmedin..
Soran+1 yılAyriyiz görüştük yarinda görüşecez zaten
- +1 yıl
olayı söyledın umarım
Soran+1 yılYarin yüzüne soylicem
- +1 yıl
hakkında hayırlısı olsun canım
Soran+1 yılAmim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar mutlusun ya. Hamileyim diye göbek atacaksn nerdeyse. Evlilik garanti diye mi bakiyosun olaya anlamadim ki
14 Yorumla
Soran+1 yılSanane ya mutluyum tabi sana mi sorcam benim hayatim
- +1 yıl
Bu durumda mutlu olman sevindirici ama garip. Ben sadece anlam veremedigim icin sordum. Tabiki senin hayatin. Kimse de bir sey diyemez.
Soran+1 yılIcerigini bilmeyene disardan yargilamak her zman kolaydir
- +1 yıl
Yargilamadim. Bence sen önyargılı birisin ki kötü niyetle yaklastigimi düşünüyorsun
"Eski" sevgilinden mi?
Keske nefsine sahip çìksaydın...52 Yorumla
Soran+1 yılTek benim mi nefsim o da sahip ciksaydi iki kişinin gunahi tek kisiye yuklenmez
Boşuna söyleme evlenseniz de mutlu olamazsınız çocuk için dersiniz de olan yine çocuğa olur bırak gitsin -_-
03 Yorumla
Soran+1 yılYasindan büyük konusma altinda kalirsin
Soran+1 yılKizin salakligi oda
Hamilelik 1 aydan önce anlaşılamaz , test bile yapamazsın. Söyle 2 haftalık olduğunu , yerlere yatsın gülmekten
05 Yorumla
Soran+1 yılCanim 3 yildir beraberiz biz 2 haftadir aayriyiz sen uyanamamissin canim ben şu an sana daha cok güldüm Açıkçası
Soran+1 yılAyrica yanlış biliyosun 2 haftada anlasilir hamilelik sen pek bu konular hakkinda bilgi sahibi degilsin demekki
Bence direk söyle bir tek senin üzerinde kalmasın yük tek başına yapmadın bu çocuğu sonuçta. Eğer o da biraz Adamsa arkasını dönüp gitmez sana
00 Yorumla
+1 yılEvine bebek ayakkabisiyla ultrason resmi gonder kutu icinde. Tebrikler baba oluyosun de :D veya bulusalim de kutuyu ver ayni sekilde ;D
04 Yorumla
Soran+1 yılBu supermis olabilir degisik
- +1 yıl
Iki adim geri cekil ve yuzune bak :)
Soran+1 yılAynen ne büyük zevk olacak heycanlandim dogrusu
- +1 yıl
Ben bile heyecanlandim, normaldir :D
En yakın zamanda uygun bir dille soyle bu işin şakası olur mu hiç? biran önce çaresine bakın kolay gelsin
00 YorumlaSevdim diye kendinizi ele veriyosunuz ya kusura bakma harbi safsınız namus nedir bilmiyosunuz sanırım işte böyle olur amacına ulaşır seni jamile bırakır sonra da terkeder
05 Yorumla
Soran+1 yılSanane kuyruk acin mi var benim derdim seni mi gerdi
Soran+1 yılGeber ozman kalmadiysa napak sizde adam olup uckurunuza sahip cikin erkek musvetteleri
bayağı diyceksin yani geç olmadan. 2 hafta çok uzun süre değil. iş işten geçmeden konuş hassas konu yani
10 YorumlaEski sevgiline değilde ailene nasıl söyleyeceğini düşün bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılAilem önemli degil
+1 yılayrildik ama senden bende kalan birsey var gittikce büyüyen
11 Yorumla
Soran+1 yılIcimde bisey büyüyo senden pparca diyim
+1 yılSaçmalıkta nirvanadasın. Tepkisini s.. et. Git, söyle.
21 Yorumla
Soran+1 yılSoylicem de zaten ilk kez basima geliyo sacmalik degil
benim en kızdığım nokta şu → neden ilişki yaşadınız ki !!! öyle yapmazsanız ne olurdu yani. evlenene kadar niye sabır etmediniz?
02 Yorumla
Soran+1 yılSanane ya hayat bizim sana mi sorcaz Allaha veririz hesabini
+1 yılne tepkisi ya olan olmuş artık bir an önce ne yapcağınıza karar verin
10 Yorumla
+1 yılsöyleyemessin ayrılmışsın neyini söyliyceksinki ben şahsen açmam bile artık
01 Yorumla
Soran+1 yılSoylemedim nasil okuma tarzin varsa
Eğer senin ilkin değilse boşuna zaman tuketme kabullenmez
12 Yorumla
Soran+1 yılHamileyim saka mi neyine kabul etmiyor hakki yok ilki ve ya sonu ne örümcek kafali insinsanlarsiniz lanet insanlar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTebrikler baba oluyorsun diye yaz yolla tabi hikayen doğruysa
08 Yorumla
Soran+1 yılDogru tabi ki bende oyle düşündüm canimin ici hazirlan baba oluyosun dicem ama yüz yüze suratınaı gormem lazim
- +1 yıl
Ailesini tanıyor musun tanıyırsan annesine söyle
Soran+1 yılTaniyorum ama önce kendisine soylemem lazim sanirim
- +1 yıl
Öyle olsa daha garanti olurdu :)
Soran+1 yılDuruma göre bakacaz artij
- +1 yıl
Kabul etmezse napacan :)
Soran+1 yılAbilerine konuyu uygun dille anlatcam
- +1 yıl
En uygunu o olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke korunsaydiniz be bacım. Neyse olan olmuş artık. Alıp karşına konuşacaksın durum böyle böyle diye. Ama her şeye hazirlikli olmalısın evlenmek de istemeyebilir. Ona göre düşün taşın plan yap
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle bir lüksü yok mecbur yaptigi gunahin bedelini ben cekemem tek başına o da ceksin
Yaşın genç ve o evlilik dikiş tutmaz. Ortada kalırsın. Aldır çocuğu bence
16 Yorumla
Soran+1 yılHemende senaryo yazdin aldirmak daha büyük gunah
Soran+1 yılKes ya sana fikrini soran olmadi gunah brnim sevap benim sana mi hesap verevem sen kimsin ezik
Soran+1 yılSen kimsin ki beni yargiliyon yorum yapacak insan adabiyla yapar srn kimsin beni yargiliyon acaba
Gizli Üye(30-35)+1 yılHamileyim diyceksin istemez belki olmadı zorla evlenicek adam sonra gelsin mutsuz evlilikler ruh hastası cocuklar bu durum cok acınası iki yıl sonrada kocam beni aldatıyor diye başlık acarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılYok canim biz birbirmizi cok seven iki insan ken ayrilmak zorunda kaldik
İlk dicegi kelime benden degildir bak gor. inanmazda dna testi yaptir nsil diceksende bn senden hamileyim de
04 Yorumla
Soran+1 yılInanamamsi imkansiz onu aldattigimi asla düşünmez nasil bir insan oldugumu bilir
Soran+1 yılSoylicem
Al karşına konuş uzatma bnce yoksa daha zor olur istemezse ne yapıcksın
00 Yorumla
+1 yılniye korunmadım canım . ya inanmayabilir bu arada baskasından oldugunu dusunebilir.
13 Yorumla
Soran+1 yılImkansiz düşünmez
- +1 yıl
ozaman paylaş bence. ama korunaydın içine niye boşalmasına izin verdinki. ya da o habersizmi boşaldı
Soran+1 yılYa olan olmus bunlari konuşmaya gerek yok
+1 yılSenden bir piç daha dünyaya geliyor malesef ki o piçin anasınıda benim de iyi gelir ona
00 YorumlaArkasinda durmasini bilmiyorsa ne yapmayi dusunuyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılCocuk dogana kadar dursun sonra defolup gitsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılYahu ben karımın hamile oldugunu öğrendiğimde bile sok oldum. Sevgilim olsa ne yapardım bilmiyorum. Ayrıca evli değilsiniz bisey değilsiniz korunsaniza arkadaş.
14 Yorumla
Soran+1 yılSanane arkadas sanane bıktım sananr yazmaktan siz mal gibi yorum yapmaktan bikmadiniz
Cevap sahibi+1 yılYorumlara katlanamayacaksan senin işine gelmeyen yorumlara bu şekilde yaklasacaksan bize ne karnındaki Çocuktan bize ne eski sevgilinle yediğin halttan. Ne b. k yersen ye
Soran+1 yılKes
Cevap sahibi+1 yılKesersem içinde kalır. Bak konusturma beni uzatma işine bak. Karnındaki çocuğu böyle strese sokma yazık.
+1 yılHamileyim l*n evlenecen l*n benimle yürü nikah dairesine :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen mecmur yani nikah dairesine
söylesen nolcak seni nikahınamı alcak yazık sizin gibi genclere
05 Yorumla
Soran+1 yılNapacak baska almayip burasi Türkiye vururlar adami bey amcacim
Soran+1 yılee sende gencsen niye aciyorsun bizim gibi genclere
Soran+1 yılErkek var erkek var iste acinasi varliklar
+1 yılKabullenmek istemeyebilir kendisinden olduğunu bise bile dna testi isteyecektir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vay anasını kız hamileyimdiyor evlen onunla ona söylemeyecende kime söulecen
05 Yorumla
Soran+1 yılBoyle seylere kafam basmaz ince hesaplar pesinde degilim
Soran+1 yılYani evlenecek mecburen
önce barışın eski günlerdeki gibi olun sonra söyle yoksa kabul etmeyebilir...
00 YorumlaAllah basiniza versin demişsin cevap bile yazamadım :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü yorum yapanlara yargiyalanlara dedim ben onu
Ara soyle yapmasini biliyorsa sahiplrnmesinide bilecek
02 Yorumla
Soran+1 yılDemi sonucta tek basina yapmadim
+1 yılSen nıye daha tepkısini dusunuyorsun ki? Gec olmadan gidip soylemelisin!
04 Yorumla
Soran+1 yılBebegim büyüsün biraz daha diye bekliyorum
- +1 yıl
Bence bekleme aradan sure gecince soylediginde inkar edebilir, baskasindandir diyebilir... Hemen soylemelisin!
Soran+1 yılOda dogru bugun belli olur hersey
- +1 yıl
Hic lafi geveleme direk soyle kuzum yoksa sonra sıkıntı yasarsın
Ben hamileyim inanmazsan gel doktora gidelim diyebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrıldınız ama hala seni sevdiğine emin misn hani soguduysa zorla bebek için seninle birlikte olur
04 Yorumla
Soran+1 yılFarkeder mi
Cevap sahibi+1 yılbnce farkeder diyelim ki seni kabul etti evlendiniz seni severek mi sana dokunmasını ıstersin yoksa ihtiyactan mı karsına alıp konusmalısınız onemli bir konu
Soran+1 yılSevdigine eminim ayrilik sebebimiz cok baska sevmekle alakasi yok
Cevap sahibi+1 yıltam konuyu bilmedgm için bişey diyeme ama oturup konusmak sevdiğine eminsen tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yıleski sevgilin başka ilişkiye baslamadan söylesen iyi edersin
00 Yorumla
+1 yılhamileyim de direk ölsün :d
16 Yorumla
Soran+1 yılKalpten gitsin babasiz mi kalsin yavrum
- +1 yıl
evlenmek istemezse ne yapcaksın
Soran+1 yılOzman ailesine açıklarim
- +1 yıl
kaçışı yok yani :D
Soran+1 yılYok kacis bebege yazik degil mi aldırmak bana çok ağır gelir gunah uzerine gunah ekleyemem :(
- +1 yıl
inş her şey istediğin gibi olsun
Onu zina yapmadan once dusunecektin canim
14 Yorumla
Soran+1 yılSanane namus bekcisi gerizekali
Soran+1 yılNiye dusunuyum ya bakarim cocuguma mis gibi isim var gucum var yani sen kendi haline bak ezik
aldırmayı düşünüyormusun?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir asla
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. bebeğimiz olucak de
bebeğine sahip çık00 Yorumla
+1 yılevlilik için bir koz olarak mı söyleyecen?
07 Yorumla
Soran+1 yılNe kozu hamileyim diyorum ispatini da fotoğraf olarak eklerim
- +1 yıl
sonuç çoçuk ne olacak? evlilik var mı? ne düşünüyon?
Soran+1 yılEvlenmeyip napacak ya beni öldurecek ya da evlenecek o cesaret yok o zman evlenecek
Soran+1 yıl3 yil ilisikimz vardi ve cok mutluyduk gönülsuz oldugunu kim soylemis
Soran+1 yılAyrilma sebebi cok özel
+1 yılGerçekten mi hamilesin
04 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki bunun sakasi mi olur
- +1 yıl
Ooooo bence hic soyleme yine kaçar cocuk o mu bkzdu seni baskasimi
Soran+1 yılNe alaka simdi abartma istersen
- +1 yıl
Hayir o bozmadiysa eger kacabilir ondan dedim eger o bozduysa belki döner bilemiyorum
+1 yılSöyle buluşmamız lazım de.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılattın pas goool oldu de :))
10 Yorumlamememden süt geliyor de anlar
21 YorumlaSevgilinin kişiliği nasıl?
12 Yorumla
Soran+1 yılTam baba olacak adam yani cocuklari cok sever aşırı
ağzınla söylemelisin :D
10 Yorumla
+1 yıl9 ay bekle tam dogururken soylersın töbr töbe
00 Yorumla
+1 yılBu kadar sıkıntıysa sok elini çıkar :D
01 Yorumla
Soran+1 yılErgenligine veriyorum yyorumu ezik arkadasim
+1 yılMesaj at yanina gelsin uygun bir dille anlat