Sevgilim eski sevgilisini zamaninda hamile birakmis ne yapmam gerekiyor?

arkadaslar lutfen beni linclemedeb sadece ne yapmam gerektigiyle ilgili yardimci olursaniz mutlu olurum. sevgilimle ciddi iliskideyiz o da ben de cok seviyoruz cok iyi anlasiyoruz sohbetimiz falan aramizda hic aldatma vb konular olmadi sadece dun gelecegimizle ilgili konusurken bana eski sevgilisiyle iliskiye girdiklerini hatta kizin hamile kaldigini anlatti. eski sevgilisiyle iliskiye girdikten birkac ay sonra kiz ariyip hamile oldugunu soyleyince sevgilim de kiza yaninda olacagini onu ortada birakip gitmeyecegini soylemis ama kiz gidip bebegi aldirmis bu olayin onu cok sarstigini falan anlatti o anlatinca ben de cok kotu hissettim hem bebek icin hem de bilemiyorum bir anlik sevgilimin baba oldugunu cocugu olduguny falan dusununce cok kotu hissettim sizce ne yapmaliyim? beni kaybetmek istemedigini ve cok sevdigini soyluyor ayni zamanda o cocugun ruhu onu ara sira incitiyormus ustunde ahi var gibi hissediyor karma yasamaktan cekiniyor o boyle soyleyince istemsizce ben de gerildim mantikli dusunemiyorum suan…

Sevgilim eski sevgilisini zamaninda hamile birakmis ne yapmam gerekiyor?